To po co tam był jak nic nie robią czyżby mieli uruchomić zakład do produkcji czy może naciagasz ludzi do zakupu akcji nie zapominaj że już wszyscy są wymęczeni więc sobie daruj takie wpisy
jestem bardzo ciekawy jaki bedzie koniec tej bajeczki,koles o nicku pracownik termo pierze wam mozgi jak bylo z tymi pokazami i umowami ustnymi;)))a moral tej bajki bedzie ?????
chyba nie sądzisz, ze ktokolwiek trochę ogarnięty nabrał się na te brednie o pracowniku ... :) btw .. to juz jest wyższy poziom trolowania,powinieneś uczyć się od niego bolek :)
Dnia 2018-07-20 o godz. 10:08 ~Rychu napisał(a): > Nie kłamie. Jak było po 31 pisałem ze zbieram. W środę opchnalem
a ilez to dostales po 31 tej perly dwa razyu ci sie udalo kolko zrobic za 3 razem zostaniesz na haku o widze ze dalej popyt ustawiaja jak wczoraj 25klockow dzis tylko 10k;)))
Dnia 2018-07-20 o godz. 11:04 ~Janusz napisał(a): > To żeś zarobił Chłopie :DDD >
dobrze ze choc jeden zarabia na kolkach taki jedyny milioner na termo2power:))pewnie wczoraj lyknal 34 dzis sprzedal 37 i zrobil kolejne kolko nasz milioner Rychu
Jeżeli po emisji zaczną realizować kontrakty to cena 1.50 będzie przystankiem dobrze o tym wiesz poza tym emisja będzie tak zrobiona aby gnv i prezes mieli powyżej 50%termo, i emisja bez pp
Dnia 2018-07-20 o godz. 15:31 ~Ania napisał(a): > Jeżeli po emisji zaczną realizować kontrakty to cena 1.50 będzie przystankiem dobrze o tym wiesz poza tym emisja będzie tak zrobiona aby gnv i prezes mieli powyżej 50%termo, i emisja bez pp
nie osmieszaj sie zobacz co pisalas w styczniu-lutym malo ludzi poubieralas w wydmuszke,skoro ma byc 1,50 to czemu nie kupujesz i nie sprzedajesz domu mieszkania i kredytu nie bierzesz????
Bolus przyznaj, że jesteś gorszy od rycha:) sam piszesz lepsze bajki, ale oczywiście przyznasz tego jak twój mentor hihi klepiesz cały czas to samo hihi
Dnia 2018-07-20 o godz. 18:01 ~michu napisał(a): > Pomyśl troche bolek. Jak sprzeda dom to gdzie będzie mieszkać
jak to gdzie wynajmuje kawalererke jak jest pewna Ania iTerm tego 1,50 i potem kupuje 3 wille:))proste znam takie przypadkie co sprzedali dom kupili akcji a potem zostali z niczym ,skoro sa pewni 1,50 obecny kurs to 36gr to maja ponad 400% proste:)))
Ludzie przestańcie wierzyć w te brednie o pracowniku ..nawet nie przedstawił żadnych faktów, ktore wskazywałby, ze faktycznie nim jest .. tani chwyt i naganiacz :)
A jakie fakty potrafisz zweryfikować to Ci przedstawię. To Ja uruchamiałem maszynę we Włoszech, więc w razie potrzeby jestem w stanie odpowiedzieć na większość pytań jakie padają na tym forum.
O, jaki ekspert od negocjacji. Jak podpisywałem umowę, to nie tylko miałem uzgodnione, ale i napisane czarno na białym - do kiedy, za ile, a obiecane ho ho. A teraz to nawet nie mam co sprzedać, bo zaczekali, aż akcje przeniosę do GNV i sru rób co chcesz.
Yhym jakoś to wszystko naciągane że się koncepcja zmieniła to już nie będą robić maszyn tylko meble?? I jak tą maszyna we Włoszech działa czy nie co z certyfikatem z nasz na to odpowiedzi czekamy już długo firma milczy czy wszystkie opóźnienia są spowodowane przez procedurę przenoszenia do gvn
Masz tak na co dzień czy tylko tutaj nie kojarzysz - jakie meble? Już dawno temu na forum można było przeczytać o planach powstania zakładu w okolicy Warszawy. Ale wtedy nie było mowy o likwidacji tego w Kwidzynie, a teraz się okazuje, że jesteśmy tu nie potrzebni. Może obiło ci się jak Pendolino wchodziło do Polski - pociągi już jeździły, maszyniści się szkolili, a firma wtedy przeprowadzała procedurę certyfikacji. Wszędzie jest podobnie. Nie da się certyfikować projektu. Trzeba wyprodukować serię urządzeń i wtedy można ją dopiero poddać certyfikacji. Będzie film z uruchomienia to sam ocenisz czy działa
Co do przeniesienia produkcji w okolice Warszawy to juz to zostało w zeszłym uzgodnione (był komunikat), nie sadze zeby teraz firmę było stać zeby utrzymywać dwa zakłady ..
Ps. Skoro masz taka wiedzę, to bierz teraz kredyt i kupuj akcje ..taniej nie będzie :)
Tak ale żeby robić nowy zakład trzeba też mieć hajs albo klepnietę umowy a jak narazie ani tego ani tego więc czekam na komunikaty w espi i kończę na tym pisanie pozdrawiam i życzę udanego weekendu
Film z uruchomienia urządzenia był już udostępniony na stronie termo, chyba, że jeszcze masz inny na myśli. A co do wymiany akcji termo na udział w GNV, to coś musiało Cię do tego skłonić, pytanie tylko co, przyszły debiut na rynku? Inne ciekawe firmy, które mają wejść do GNV? Moze się tym podzielisz...
A jaki byś przewidywał koniec i morał mając przed sobą kilkanaście lat spłacania kredytu zaciągniętego w przekonaniu że masz umowę o pracę zawartą na czas nieokreślony, a w praktyce okazuje się, że nawet wiesz, która wypłata była ostatnia.
Dnia 2018-07-20 o godz. 19:54 ~Pracownik_termo napisał(a): > A jaki byś przewidywał koniec i morał mając przed sobą kilkanaście lat spłacania kredytu zaciągniętego w przekonaniu że masz umowę o pracę zawartą na czas nieokreślony, a w praktyce okazuje się, że nawet wiesz, która wypłata była ostatnia.
kolego pracowniku termo jak sie tu okreslasz wrzuc nam tu fotke ze swoim prezesem jacobem:)))bedziesz bardziej wiarygodny bo tak to jestes podszywacz
Dla mnie to dobrze że wątek zyskał taką popularność, bo jak wiecie nad (pracowników) jest w firmie niewielu i my tu związków zawodowych nie mamy.
Więc w sytuacji kiedy Prezes bardziej dba o Wasze interesy (akcjonariuszy) niż wieloletniego pracownika, który nagle staje mu się niepotrzebny - bo koncepcja się zmieniła, to jakoś muszę zaprezentować swoje argumenty.
Pozdrawiam
Weź najpierw piszesz jedno potem drugie kto ci w to wierzy przed chwilą mówiłeś że coś uzgodniliscie a teraz ze nie da o pracowników szkoda gadać gubisz się w tym co mówisz dlatego nikt ci nie wierzy