Jutro kurs PGE wróci do wzrostów, spokojnie, cena 10.xx to dalej okazja kupić dobrą spółkę w dobrej cenie i tutaj Franek ma trochę racji pewnie będzie i po 14 PLN moim skromnym zdaniem ...
Tak, pewnie będzie. Tylko ja podkreślam, że potrzeba czasu. Wątpię żeby to się jutro stało. Kurs jest zbyt słaby. Dołka tegorocznego nie przebiją, ale do 10zł mogą się zbliżyć. Silna to jest Enea, Energa. O tym powrocie do wzrostów "od jutra" to już tutaj jest wspominane kilka miesięcy :)
W sumie tak czytam sobie tego Tchórza i jakoś nie mogę pozbyć się wrażenia, że słowami: "mam nadzieję, że elektrownia atomowa powstanie za polski kapitał" zabił sentyment na być może najbliższe tygodnie. Najpierw tylko miał rozstrzygnać kwestię budowy. Teraz już temat się wyczerpał to dodał do tego "kwestię polskiego kapitału" - (kapitału spółek). Oj, są przeboje z tym człowiekiem, uparty jest :)
Z budowy wrócił to się uaktywnił :) Biedny człowiek, napisz coś o wzrostach na PGE hahaha Od razu kulą w płot, dalej nie mogę się z tego przestać śmiać :)
To samo było z PKO BP. Kupił powyżej 40 i bite 2 lata kłócił się z ludźmi na forum. Tam go wyzywali, śmiali się z niego itd. On cały czas pisał swoje. W międzyczasie spadło na 21zł. Kurs się mulił, mulił. No i sprzedał po 32zł czy tam 33zł, a tu od razu, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki pyk i kurs poszybował na 47zł w kilka miesięcy hahaha
Wiesz co? Tak piszesz o tym GetBack, że upada itd. Będą jaja, jak on po WZA pójdzie z 50%. Tak sobie myślę, przecież jesteś antywskaźnikiem i giełda lubi robić sobie z Ciebie jaja :) Franek pisze, że spółka padnie to tu sruuuu na 10zł hahaha
W końcu nasz ptaszek mmm1212 odezwał się na forum Getback , oczywiście jako autor UPADŁOŚĆ >>>> IP 37.47.2.*. i tak w rzeczy samej napisał ten wątek:
Upadłość - kto za PP. zapłaci więcej , jak kurs po 3,75 a nie po 10 zł.!!!!!
PS. mmm1212 , pewnie na promocji nakupowałeś tego papieru toaletowego po 10 złotych ⁉️⁉️⁉️ ...
Nieprawdaż . ... Tra ~ la -la , a poczekaj jeszcze na uwolnienie kursu , to nawet te pampersy w ogóle Ci nie pomogą :)))
PROSZĘ JAK KTOŚ NIE WIERZY , TO NIECH TERAZ SPRAWDZI SOBIE FORUM GETBACK . ...
Nigdy tam nie pisałem budowlańcu z Chicago :) Nawet na IP się nie znasz, ale czego wymagać od budowlańca, który nawet azbestu kłaść nie umie :) Jak tam PGE? Przepowiedziałeś wzrosty i klops hahaha
Ja nie muszę oszukiwać. Kto chce to widzi, jak jest. Jestem użytkownikiem zalogowanym, mam różne IP nawet na tym wątku (internet od Orange). 37.47.2 to nie jest moje stałe IP i dlatego ktoś może pod takim pisać. Wszyscy za to wiedzą, że jesteś przegrywem. PKO 33zł i sruuu na 47zł. PGE kupił po 13zł i sruuu na 9-10zł. Pisał, że nigdy nie odbije, a tu siuuup na 10.90zł. Napisał "mocne kupuj", a tu sruuu na 10.40zł hahaha Jak pisali na forum PKO? Czekaj, " Tra la la Franek z Chicago tępa pa....." Dokończ sobie :)
Ciebie drogi Franciszku Nowelli informuję, że sprawdzę to. Jeśli to jest tzw. "konflikt IP" spowodowany operatorem, należeniem do publicznej sieci to ok. Aczkolwiek jeśli ręcznie wpisałeś sobie moje IP i podpiąłeś się pod nie, a potem nagle "przypadkowo" zacząłeś komentować ten wątek na GetBack (widzę, że najpierw ktoś założył temat, a potem Ty zacząłeś komentować dziwnym trafem) to sprawa trafi do operatora i na policję.
Prawda. Wiemy, że to praktykujesz stulejarzu, nie musisz się chwalić :) Co do reszty to nawet nie chce mi się komentować. Dalej, czekam na mój dokładny adres. Pisz tutaj :)
Ty Chicago widziałeś, jak świnia niebo. Internet z Orange. To samo, co ja. Ja po 0 mam jeszcze trzy cyfyr. Ty po 3 też masz jeszcze trzy cyfry. Na polskiej sieci Orange siedzi, ale "mieszka w Chicago". Hahahaha
Haha tak, tak. Typowo polski Orange tak, jak u mnie. Identyko... Czekam na adres, który miałeś ustalić. Jeśli tego nie zrobisz to wiadomo, że kłamałeś tak, jak z GetBack i tym postem, tak jak z wzrostami na PGE, tak jak z PKO, PZU itd. Krótka piłka, piszesz mój adres zamieszkania albo jesteś kłamcą, a w dodatku nieudacznikiem i zjeżdzaj.
Takie geolokalizatory to są dobre dla dzieci. Skoro jestem taki "malutki" to znajdź mój adres (przecież napisałeś, że znajdziesz po IP) i wstaw go tutaj. Co to dla Ciebie za wysiłek? Nie wstawisz tylko będziesz pisał głupoty bo jesteś ściemniaczem. Tak samo było z GetBack i tym postem. Wszystko ściema. Masz honor to wstaw mój adres zamieszkania, a jak nie to daj sobie siana i tyle. Na tym forum nic o Tobie nie wspominałem. Tutaj albo na Enei napisałem jakiś czas temu, że 3 RAZY OBRÓCIŁEM NA GETBACK - SPEKULACJA TYPU KUPNO PO 5.40 I SPRZEDAŻ PO 5.70. TYLKO 3 RAZY BO NIE LUBIĘ KUSIĆ LOSU. Po czym następnego dnia patrzę, a na forum PGE Ty piszesz o mnie, że pewnie jestem bankrutem i coś tam coś tam, jakieś pierdoły. No zupełnie bez powodu podłapałeś temat. Gdybym Cię nie znał to może i bym przymknął oko. No, ale kim Ty jesteś człowieku? Ty jesteś gościem, który ośmieszył się na PKO. Śmiało się tam z Ciebie pół forum, przypomnij sobie ich ulubiony cytat. Kupiłeś powyżej 40zł, naopowiadałeś ludziom głupot i potem pisali żebyś oddawał pieniądze, pamiętasz? Siedziałeś 2 lata, sprzedałeś po 33zł, poszło na 47zł, a Ty poleciałeś na PGE. Przypomnij sobie PZU. Ja tam siedziałem z paroma innymi ludźmi (niektórzy nawet tutaj na PGE o tym pamiętają), a Ty przy 25zł pisałeś, że kupisz po 20zł, ale najpierw sprzedasz PKO po 32zł. I co, zeszło? PZU szybciej weszło na te 32zł, niż PKO. Teraz zebrałeś te PGE i znowu, co napiszesz to klops. Jakie Ty człowieku na tym forum w ostatnich latach masz osiągnięcia żeby kogokolwiek oceniać i wyśmiewać? Jakim prawem dorabiasz sobie swoją głupią, nieprawdziwą wersję do tego, że ja napisałem "3 RAZY OBRÓCIŁEM NA GETBACK"? Kim jesteś? Masz u kogokolwiek chociaż wirtualny szacunek? Jakim prawem atakujesz bez powodu kogoś, kto tutaj nawet raz Cię nie zaczepił? Nie masz za grosz honoru. Założymy się, że w wątku na PKO pt: "co sądzicie o Franku?" ludzie jechaliby ostro z Tobą? To samo PZU i pewnie kilka innych spółek. Ja nie ze wszystkimi się zgadzałem, ale z większością ludzi z poprzednich lat się szanujemy. Przykładowo na Enei ostatnio spotkałem Artimara, który kiedyś podważał inwestycję w PZU. Pomimo wszystko możemy sobie przyznać rację i normalnie pisać. U kogo Ty masz szacunek? Kto o Tobie się wypowie normalnie albo chcociaż przyzna Ci rację z czymś na przestrzeni ostatnich 5 lat? Zastanów się chłopie, ochłoń i nie atakuj bez powodu kogoś, kto Ci nic nie zrobił bo nic sobą tutaj nie reprezentujesz (o ile ktokolwiek z nas sobą coś tutaj reprezentuje).
Mało tego , że Ci pokaże własny adres zamieszkania , nawet dokładnie do jednego cala wyszczególni czy dana osoba z komputerem znajduje się na górze na parterze , lub na samym dole w piwnicy . ..,
PS. I tak to w życiu tego w ogóle nie pojmiesz :)))
Hahahahaha, ale mi podałeś..... Cytuję: "City: Lodzkie". Hahahahahha, ale znalazłeś adres. Chłopie, ja jestem z Warszawy. Każdy, kto coś tam kojarzy te forum doskonale o tym wie, że jestem z Warszawy. Mogę Ci pokazać XXXX moich starych wpisów, gdzie pisałem, że mieszkam w Warszawie. Mało tego, zaraz Ci mogę wstawić screena z moim IP, gdzie jest, jak byk "Warsaw, Poland". Mogę Ci tu z datą i godziną zdjęć PKiN nawstawiać. I co? Właśnie dlatego ten Twój geolokalizator się nadaje wiesz do czego..... Dawaj ulicę, kod pocztowy, numer budynku i piętro. Bo to, co tutaj dałeś jest takim samym rzutem w płot, jak przewidywanie przez Ciebie kursu akcji :) Szczerze? Właśnie byłem pewny, że coś takiego wrzucisz i będziesz z siebie dumny, że jesteś "hakerem". Ty jesteś identyczny, jak Czesio z forum KGHM. On tak samo myśli, że człowieka namierzy korzystając z geolokalizatora znalezionego na przeglądarce Google. Problem w tym, że wybrałeś tak słaby geolokalizator, który nawet miasta dobrze nie pokazuje. Matko, to chyba trzeba mieć płytkę tytanową zamiast mózgu.....
PS. 2 dni temu 2018 - O4 -14 godz. 7:58 napisałeś :
A na stronie pytanie , trudno nic się
nie stało , jeszcze ciężko w Lublinie , a później z górki szczerze oni pół zawodnika mają , a ten sławny Jóźwiak czy Klups czyli krótka piłka :)))
Wiesz, że jestem z Warszawy, a lokalizator na Łódzkie wystawiasz? Coś kręcisz. Kolejny klops bo nigdzie nic takiego nie pisałem (to samo, co z GetBack - "konflikt z IP". Łap screena, zrobię robotę za Ciebie.... Wstawiłbyś coś takiego to chociaż miasto miałbyś dobre, a tak to z niczym nie trafiłeś. Dokładnego adresu korzystając z geolokalizatora Google nigdy nie znajdziesz, nigdy. Takie coś może tylko zrobić operator. Policja musi zwracać się do operatora, a Franek z forum bankiera ludzi znajduje poprzez geolokalizator z Google. Normalnie jaja, jak berety hahaha Na screenie kod pocztowy masz na Saskiej Kępie (pewnie tam jest nadajnik obecnie), a ja mieszkam zupełnie, gdzie indziej. Wiesz co? Ty nic nie potrafisz zrobić skutecznie, nic. Wiesz po czym poznaje się prawdziwego mężczyznę? Po tym, jak kończy dlatego ja kończę robiąc za Ciebie robotę żebyś nie miał wątpliwości, kto tutaj jest facetem, a Ty bujaj wory bo nie chce mi się już z kimś tak "inteligentnym" pisać. Nara.... link
Co w tym dziwnego , że akurat mieszkasz w Warszawie , a cały sprzęt komputerowy kupiłeś w Wieruszowie woj. Łódzkie ( albo ktoś z rodziny kupił Ci w prezencie ❓❓❓. .. )
Pudło, telefon pochodzi z Chin. Tak samo, jak Twój i każdy inny sprzęt na świecie obecnie :) Taka jest właśnie Twoja "logika". Teraz będziesz udawał, że to sprawa sprzętu, a nie operatora, nadnadajnika. Jakbyś nie zauważył screena wrzucałem z laptopa i tam mam inny numer IP, a Ty coś piszesz o sprzęcie komputerowym. Serio, kończę już bo rzygać mi się chce i mnie irytujesz. Weź, idź do kościoła, niech Cię ksiądz wyświęci to może ta głupota ucieknie jakimś cudem. Stary chłop, a zachowuje się gorzej, niż dziecko. Gdybym był wobec Ciebie chamski to bym wszystkim tym, którzy Cię tutaj przez lata szukali Twój profil na FB podał, ale nie będę robił świństwa nawet takiemu komuś, jak Ty. Już ostatni raz żegnam, bez poważania.
Sorry , ale to powinienem wcześniej dużo napisać :
Autor mmm1212 tak o mnie napisał , cytuję :
Stary chłop ( jakby nie było , to już mam ponad 50 -siąt wiosenek na tym boskim świecie ) , a zachowuje się gorzej , niż dziecko.
Gdybym był wobec Ciebie chamski , tobym wszystkim tym , którzy Cię tutaj przez lata szukali Twój profil na FB podał , ale nie będę robił świństwa nawet takiemu komuś, jak. Ty .
PS. Naprawdę tego wcale nie rozumiem , apropo dosłownie jakiego świństwa , że mój teraz aktualny profil na FB jest z wielkim napisem " JEZU UFAM TOBIE " ❓❓❓. ...
Wcale nie mam większych jakichkolwiek ludzkich sekretów , dosłownie oprócz portalu FB jeszcze na rynku amerykańskim mam do dyspozycjii 3- y inne portale , co tak naprawdę na dobrą sprawę udzielam
się na :
Zaprawdę Powiadam Wam , że góral Franek spod samiuśkich Tater , nigdy
w życiu Was nie zdradzi , przecież jakoby nie było wszyscy razem jedziemy na tym judaszowskim wspólnym wóźku . . ...
PS. Pochodzę rodem z Harklowej ( woj. małopolskie ) . ...
Przecież kiedyś też mieszkałem prawie 2 lata w Warszawie , oczywiście u ojców redemptorystów na ulicy Karolkowej 49 ( skrzyż. Wola Ochota - Karolkowa ) kościół pod wezwaniem św. Klemensa Hofbauera . ...
PS. Nawet mile wspominam te ówczesne dawne czasy , oprócz platonicznej wzrokowej miłości do ukochanej dziewczyny . ..,
"City name: Wieruszow". Co za gość.... I on liczy, że to mój adres hahahaha Tak sobie patrzę i rzeczywiście jest takie miasto w województwie Łódzkim hahaha
Łatwo wszystko zweryfikować. Ja mam internet z Orange. Nawet w tym wątku mam zmienne IP - raz 37.47.5 - potem 37.47.3 - 37.47.0.
Kiepska manipulacja przegrywie giełdowy
Już pomijam fakt, że cały czas piszę jako użytkownik ZALOGOWANY. Przepowiedz coś na PGE bo dalej ważna jest Twoja zapowiedź wzrostów i spada. Musisz zmienić kierunek, popłacz trochę, że już nigdy nie odbije :) Franciszek Nowelli - największy nieudaniczk na forum bankiera :)
Panowie moze sie wypowiecie na temat obecnej sytuacji energetyki bo spada i spada i przestańcie sie żądlić bo to nie ma sensu , do niczego dobrego nie prowadzi . Wszyscy jedziemy na tym samym wózku i watpie czy ktoś z nas jest na plusie a tu niewiedzieć dlaczego dalej spada i spada .