Siema Alepp. Fajnie że dajesz fale i poziomy, ale kasa to? Uj, tak uj w porównaniu z wiecznością, bo czy bogaty czy biedny to i tak te same mady go zjedzą.... A mady?, mady dobre na ryby... Szanujemy życie kibicujemy rato.... to elita elit, cisną bez wytchnienia do przodu czy nad ziemią czy pod , a potem kto o nich pamięta?, nikt..... La garde meurt, mais elle ne se rend pas
Pour le Meritie ....Niebieski Max dla lotników!!!!!! Wot Maładcy!!!!!!
Cześć Laila Dlatego szacuneczek do życia. Ja już nie taki kozak jak 20 lat temu więcej mam teraz w pasie i więcej szacunku do życia. Życie jest piękne, nawet będąc golasem...... Ale nawet będąc cherlakiem można jeszcze mieć marzenia.... Okręt pod elbrusem na wyciągnięcie ręki....
Tak na miłe zakończenie dnia... Temu ministrowi co się wywodzi z miejscowości gdzie jest knajpa "Ministerstwa Wódki i Śledzia" marzy się atom jak temu jednemu kołnusowi co się modlił by mieć fallusa do samej ziemi. I się biedaczysko marzyciel pewnego ranka obudził podczas dekapitacji, ale nie głowy tylko nóg. Bóg bez względu na wiarę wysłuchał próśb i je spełnił. SC
?--------- w tej branzy nie ma cos takiego jak -doslownosc........... tyle jest niuansow.... oczy z przodu ,bokow ile sie da ; a korelacje z Reguly sa te same-czysty piiniiąąndz.
Tatar, ja CB raz lubię raz bym jak na Lednickim Polu potraktował i sam poległ jak Henry. Ale to mało ważne choć istotne. Co myślisz o PGE, atom walnął w OrlenoOrełka i z kawusiek i kanapek przez łykendy na atom nie zarobi.... Ale PGE zakończył się docisk do trampoliny, jaki widzisz fikołek?
Dnia 2018-01-16 o godz. 16:33 ~szuler napisał(a): > laila co Cię kreci u tego bełkota?
Szuler,
Twoj post zabrzmial jak ... zazdrosc ? choc moze to zdziwienie tylko czytam tu i tam, rozne rzeczy, zwykla ciekawosc, czasem cos napisze, bardziej mnie zatrzymal tu post SC (inny watek), chce sobie gdzies miejsce znalezc, pewnie w koncu trafie do emeryta i s-ka - tam ludzie kloca sie jak wszedzie, ale poziom kultury jest chyba najwyzszy - wiesz o co mi biega muzyka dla alepp ? ciekawe czy trafiles ;;;) ? ostatni kawalek jest super :)
symbol "&" oznacza "and" - np. w nazwie firmy "McGuyver&Co." - przeciez nie przeczytasz jej jako "McGuyver paragraf company" tylko zamiast slowa "paragraf" uzyjesz slowa "and" - proste
moj post z 15.01.2017 godz. 21:19 byl zartem dotyczacym symbolu &