bankster pl prosze nie dotykac watku zeby mi sie nie urwal za te IP a mowilem zakryc przynajmniej 2 ostatnie pozycje a nie jedna tak sie nie robi, bo ja nie lubiec bo sie znac na tym IP dobrze i NIE pozwalac
zmienilem zdanie za paliwo tez placi "tato" prosze stworzyc spolke ZOO.SP.z.o.o wiecie za co KUMACIE? ;] i tam "tato" tylko plec piekna zatrudni do pracy.
Panie Karku jesli nie zrobi Pan tego co mow to zabiorĄ Panu wszystko zostawia tylko tę JEDNĄ RÓŻĘ TĘ NAJWAZNIEJSZĄ i to wystarczy w zyciu bo pieniadze sie NIENAWIDZI a nie KOCHA!!! do cholery a Pana rolę przejmnie Prawnik co ma teleFON
Tobijas tsam jom molsz po slonsku Ci napiszam zebyjs zrozumiol wiysz DIE ROTE a tera se lona walcz albo siedz jak ci... za pieniondze;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] ta malol by bola fajnol po niej tyz takol jak lona,co? spytej se mamy
a jak kiedys jeszcze byla mafia bo teraz MAFIA to tylko JA to byla taka zasada ze KOBIETA jest SWIĘTA! a teraz jestem tylko JA a za JA się placi DZENTELMENI
konta zostaly rzucone - kosci zostaly rzucone. A Onkla PutINA zostawic w spokoju BO TO BYLA OSTRA WALKA. Odchodzi ze swoja KASA kiedy chce!!! bo taki mam kaprys. A za siiberie nie przeprosze bo to PRAWDA i ch... nastepnym razem tak nie robic to nauczka na przyszlosc
aha malego wodza kaczorka niedyktatorka zostawic wspokoju i jego FREEdom bo dopuki mozna protestowac jest demokracja i ch... a Onkel Putin te haslo FOR MONEY to nie ja ce lublu tylko FOR no MONEY!!! a wszyscy pozostali oddac TUTTI i do BUDY. PODBIJAM
bo jak Cie zadna mafia nie chce Anerkenenen to NIE MOZESZ ZDRADZIC bo do zadnej nie nalezysz dlatego teraz mafia to ja i to ja uznaje - A PAnu KArku zostawic to jak leci niech siedzi z tym na kikole i gra na Chopinie
skoro diabel jak sie to mowi jest naziemi to gdzie jest pieklo? bo ten diabekl to taki "maly ksiaze" ktory jesli wszyscy stad pojda zostanie sam - bo jej tu nie ma
jesli diabel jest na ziemi? to gdzie jest pieklo? jesli zostanie tu sam to? bo jego rozy NIGDY DOSTAC NIE MOZE to diabel musi byc na ziemi. Kto powiedzial ze maly ksiaze jest DOBRY on tylko jest SZCZERY
Panie Karkosik te róże Pan znalazł to ta ! ale to nie koniec Ostatnia gra Ona czy k(nie K)asa i od nowa?(Prosze dla siebie odpowiedziec w DUCHU proszę w duchu nie POMYLIC wtedy PAN WYGRYWA w tego Pokera) kosciol i Kosciol to roznica.
na tym obrazku 10 ale brakuja 3 zera tanio jak za .yrok. tego czerwonego slsa jeszcze nie ma. Jesli caly siwat sazmieje sie na raz tez koniec a jak nie wszyscy 1 rok sie nie smiac ale jak ja sie zasmieje to od nowa liczymy.
zanim mi sie watek urwie. PAni GEpart Claudia jest prezesem Elektrobajtu w erlangen 2 jest Gregor Cynk a ten trzeci na nich robi z tym czwartym czyli Alex Kocher i ten OTTO - a kasa na jakie konto leci? no na te oni je znaja!