• Re: CLN----!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~melon [46.238.241.*]
    kolejna dobra sesja na cln, coraz blizej zakupów, sporych zakupow:)
  • Re: CLN----!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~pimko [5.34.183.*]
    zawsze się zastanawiałem czemu niektórzy sądzą że jak spadnie do ich poziomów to przestanie dalej spadać

od spadających wolę spółki które rosną, mogą być drogie byleby rosły, a jak spadają to mnie nie obchodzi do ilu , po co mi takie,

na livechat tak marzyli żeby kupić na 45 i dostali po same dziury w nosie

• Re: CLN----!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~melon [46.238.241.*]
    tobik, zrób nastene zdjecie rachunku bedziesz komletowal , codziennie wyzsza starta:)
  • Re: CLN----!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: pkc [83.23.72.*]
    pimko, cln nie spada, a jest w korekcie bocznej! AT sie klania
  • Re: CLN----!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~phoenix [46.77.151.*]
    Problemem jest to, że przez rok CL nie wiele zrobiła. Jeśli w takim tempie będą pracować to zabraknie życia Panu Wieczorkowi i nam, żeby zobaczyć chociaż jeden nowy lek na rynkach. Wręcz ma się wrażenie, że w spółce nic się nie dzieje. Być może wiele spraw jest utrzymywane w tajemnicy - z wiadomych względów.... ale minął rok i sami spbie odpowiedzcie czy nastąpił jakiś znaczący postęp z czymkolwiek ?
  • Re: CLN----!!!!!!!!!!!!!!!!!! Autor: ~qqlek [188.137.111.*]
    https://www.biznesradar.pl/a/27224,celon-pharma-ma-umowe-z-ncbr-na-dofinansowanie-projektu-kwota-25-6-mln-zl
    ~phoenix 
    ruszyła budowa, kilka państw jest rejestracja, sa dofinansowania, i spółka generuje zysk i płaci dywidendę, jest spółka prywatną, nie drukuje akcji. mi to wystarczy w zupełności
    o tu panda się z Tobą zgadzam, ja mam zamrożone kilkanaście tys cln na lata i mi dynda po ile teraz lata, czasami coś dokupię, nie biorę udziału w kołkach, może na 2gim rachunku bedzie 1000 szt na obracanie i tylko by zwiększać stan posiadania
[x]
CLNPHARMA -1,39% 21,30 2026-05-08 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.