• Re: Opinie o Souvre Autor: ~Słońce [185.56.12.*]
    Niestety nie masz racji. Wychodzi na to, że nie masz pojęcia co to tak naprawdę jest MLM.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Jakub40p [94.254.167.*]
    Jeśli poważnie myślisz o wejściu w ten biznes to przygotuj się na to, że będziesz musiał trochę popracować! Większość osób, która wchodzi w network marketing uważa, że pieniążki będą do nich same przychodziły podczas gdy oni będą tylko sprawdzać stan konta. niestety tak to nie działa. Często działanie w marketingu społecznościowym przynosi bardzo fajne efekty, ale nie po 2-3 miesiącach jak niektórzy by to sobie wyobrażali. Czy idąc do normalnej pracy po przepracowaniu pół roku lub roku żądasz zarobków jak Dyrektor? Nie. A więc nie rób tego w networku. Jeśli jesteś pracowity i wiesz czego chcesz do zycia to polecam podziałać w marketingu społecznościowym. Spróbuj i przekonaj się sam czy Ci odpowiada taka praca. Ja znam wiele osób mega zadowolonych z networku, które nie zniechęciły się nawet po pierwszych nieudanych spotkaniach. Opinie na temat firmy Souvre są różne, ale spójrz prawdzie w oczy. Niektórzy wieszczyli jej rychły koniec już miesiąc po starcie. Firma jest stabilna i ciągle się rozwija i ich program samochodowy moim zdaniem nie ma sobie równych na polskim rynku marketingu. Pozdrawiam wytrwałych!
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Souvrgosć19 [94.254.165.*]
    Dobrze piszesz. Mam paru znajomych co tak straszliwie się zapalili na ten biznes, że byłem w szoku. Ich problemem było jednak to, że zamiast faktycznie zajmować się promowaniem sklepu Souvre zajmowali się obserwowaniem swojego profilu w aplikacji Souvre Internationale na telefonach. Sam działam w temacie od 3 m-cy zachęconych przez jednego z tych "biznesmenów", ale przyjąłem nieco inny sposób działania - wyniki są małe, ale liczę i działam żeby były lepsze! :)
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Dorota [2.223.8.*]
    Ja myślę, że ten rodzaj sprzedaży ma przyszlosc Jest bardzo popularny w niektórych krajach. O tym produkcie Dowiedziałam się dopiero dzisiaj i jeszcze nic o nim nie wiem. Ja zaczelam budować swoją sieć z technologią , która odnawia nasze ciała od wewnatrz. Jest też żel który wspaniale radzi sobie z bardzo trudnymi problemami skórnymi, gdzie inne leki i kremy nie dają rady. Bardzo się cieszę, że odkryłam ten przelomowa technologie.

W razie pytań, mogę udzielić szerszej odpowiedzi. E: pine2903@yahoo.co.uk
    Można do mnie pisać.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Typowybambus [94.254.146.*]
    Jeśli chcesz w to wejść to musisz duzo kasy zostawić w tym.. Oni zachcaja a ceny kosmiczne ludzie nie chca kupowac chemi która nie sprawia rezultatu..
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.47.124.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~xxx [193.242.212.*]
    No, to jak wkładasz 750 a zarabiasz 400 to faktycznie dobry biznes. Bilet na paintball za 500 zł też brzmi zachęcająco ;)
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~norbi [89.64.23.*]
    wkłada 750 zarabia 400 co w tym niezrozumiałego i dziwnego? ponad 50%. kupisz samochód za 150tys dostajesz w gratisie zestaw opon zimowych. Twoim tokiem myślenia to drogie te opony.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~karlos [195.225.69.*]
    Ktoś nie odróżnia przychodu od dochodu i o biznesie prawi. haha
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Moni [91.146.195.*]
    Brawo w końcu ktoś ogarnia :)
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kate [91.231.24.*]
    Jeśli zarobisz bo nie każdy chce kupić coś czego nie zna. Temat walkowalam w jednej z firm MLM. Ceny mieli takie że szok. Ale przecież każdy kupuje taaaa
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Weźcie_się_do_robo [5.173.233.*]
    Hahahaha wkładam 750 a zarabiam 400... No gratuluję, prawdziwy z Ciebie Businessman! xD
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Joanna [77.114.149.*]
    Myślę, że komuś chodzi tu o to ,ze włożył 400 ,a zarabia 750.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Michał [31.0.83.*]
    Widac że zero rozumu w głowie. Wkładasz 750, ta kasa ci sie zwraca, i do tego na plusie masz 400 zl. Nadal nie kumasz??
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Max [91.224.46.*]
    Nie polecam
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Jaga [185.54.59.*]
    Totalna bzdura. Jestem w tym. Zakupy robię kiedy mi się podoba. Nie rozumię w czym został wiasz kasę. A produkty są rewelacyjne. Począwszy od kolagenu i kończąc na detergentach.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.134.71.*]
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Egeszege [89.64.21.*]
    Ceny produktów są kosmiczne. Nie stać na nie zwykłego Kowalskiego
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Grzegorz [46.134.64.*]
    Ceny kosmiczne? Jeżeli uważasz że np żel pod prysznic, który kosztuje 14,98 jest ceną kosmiczną, no to gratuluję. W sumie można kupić w biedronce mydło jeleń za 4,90 i w sumie też można się umyć.

• Re: Opinie o Souvre Autor: ~eh [31.182.144.*]
    Dnia 2019-11-15 o godz. 11:16 ~Grzegorz napisał(a):
    > Ceny kosmiczne? Jeżeli uważasz że np żel pod prysznic, który kosztuje 14,98 jest ceną kosmiczną, no to gratuluję. W sumie można kupić w biedronce mydło jeleń za 4,90 i w sumie też można się umyć.
    >

Biały Jeleń jest hipoalergiczny , nieperfumowany. I dlatego w 100% polecam. A nie jakieś żel co to ładnie pachnie za 15 zł. Każde mydło za 1.50 też ładnie pachnie. Wszystko zależy od gustu.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kolano [88.156.14.*]
    Generalnie Jaguara w cenie małego fiata to nie kupisz więc zwykły Kowalski kupuje mydło w markecie. A tak na poważnie to zastrzyki w kolano kosztują od 500 w zwyż i są tylko jednorazowe i starczają na pół roku i tak naprawdę nie regenerują stawu tylko dosmarowują i to nie zawsze. To opinie osób z mojej rodziny o tym. Natomiast kolagen na stawy jest genialny bo pomaga regenerować organizm (nie tylko stawy) i nie jest to lek. Ja miałam 3 lata problem z wodą w kolanie i po kontaktach z 4 lekarzami medycyny specjalizującymi się w temacie układu ruchu, otrzymałam tylko zlecenie na kilkadziesiąt badań z krwi które wyszły dobre, zastrzyki sterydowe, tabletki niesterydowe z osłonowymi na żołądek (których nie przyjęłam żeby nie uszkodzić żołądka). W ubiegłym roku bez niczyjego namawiania zaczęłam brać doustnie kolagen w związku z tym, że mam skierowanie na operację na kręgosłup (miałam silne bóle napadowe, drętwienie nóg takie, że nie mogłam iść). Po 1,5 miesiąca zniknęła woda, po kolejnych 1,5 m-ca zniknęła torbiel a po kolejnym 6 miesiącach ustały bóle napadowe, a drętwienia pojawiają się coraz rzadziej i nie przeszkadzają w chodzeniu. Nie przyjmowałam w tym okresie nic prócz suplementów Souvre, które są bardzo skuteczne. Wolę zatem wydać ok. 140 zł/m-c na kolagen naturalny bez ryzyka uszkodzenia żołądka i ryzyka operacji niż bujać się tanio i skończyć na stole operacyjnym. Taka oszczędność mnie nie interesuje. Jest też magnez (4 wysokoprzyswajajne sole magnezowe) którego działanie odczuwamy już po przyjęciu jednej porcji (dla porównania z tabletkami musującymi Kowalskiego za kilka złotych to żeby uzyskać taką samą ilość magnezu przyswojonego przez organizm - a tam przyswajalność jest 5-10% - to trzeba byłoby przyjąć 20-30 tabletek musujących czyli 1,5 całego opakowania). No ale dobre bo tanie i sumienie spokojne że jednak "magnez sobie kupiłem". A że nie zadziała to już nieistotne. Zatem warto sobie cenę odnieść do przyswajalności i skuteczności jeśli jest to suplement oraz do szybkości działania jeśli chodzi o środki czystości. Czy lepiej kupić 3 "tanie" butelki rozcieńczonego środka czystości.i szorować bez efektu, czy lepiej wydać dosłownie 6-7 złotych więcej, nałożyć na czyszczoną powierzchnię i po 10 minutach mieć czystą. Byłam u kuzyna który chwalił się odtłuszczaczem ze sklepu. To mu zaproponowałam, żeby kuchenkę indukcyjną posmarować w połowie jego odtłuszczaczem, a w połowie moim i pójść na herbatę. Po powrocie jego preparat nic nie zdziałał, a po odtłuszczaczu Souvre śladów tłuszczu nie było. Więc można kupować tanio (nie sprawdzając ile jest środka czyszczącego w butelce). Każdy ma wybór tylko zanim wydasz opinię to przyjrzyj się dokładnie temu o czym się wypowiadasz lub zapytaj kogoś, kto się na tym zna..
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Joanna [213.76.52.*]
    Zgadzam się ja też jestem w souvre i polecam z czystym sercem produkty bo są rewelacyjne ☺
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kasia [5.184.92.*]
    Sam fakt że należy przetestować chyba że polecasz coś czego nigdy nie stosowałaś. Druga sprawa na pewnym szkoleniu koleś mówił że należy robić wysoki obrót własny żeby być przykładem dla tych którzy są pod tobą. Trzecia sprawa będziesz polecać coś czego nie stosujesz na co dzień jak to takie świetne?
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Wanda [89.64.1.*]
    Bzdura
    Bardzo dobre środki czystości sama używam jak i pozostale produkty .Trzeba najpierw używać, a potem pisać opinie. Polecam super firma i zarobić też można ☺zapraszam
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~marr [83.78.62.*]
    Bzdura to Ty masz na drugie imię, jeżeli zapraszasz to znak że już masz wyprany mózg i nie jesteś obiektywna.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~No333 [176.63.7.*]
    Ciekawe te opinie :) eh szkoda życia na mlm chyba że ktoś jest w pełnej desperacji to ok. "Jesteśmy w Gazie" mamy po 5 lat :D
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Joanna [188.147.103.*]
    Sprawdzales ta chemię ja jej używam i uważam że jest rewelacyjna
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Aaaaa [89.64.21.*]
    Zwłaszcza ceny są rewelacyjne...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [79.184.150.*]
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~takijeden [188.137.49.*]
    no 30zł to mase kasy ewentualnie 90zł to tyle nie musisz ale jak chcesz zostawic
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Wanda [89.64.0.*]
    Bzura.
    Środki czystości bardzo skuteczne.
    Są to koncentraty na lic.niemieckiej.
    Produkty są w różnych cenach , każdy znajdzie coś dla siebie.
    Działam w tej firmie od dłuższego czasu i zarabiam.
    Polecam można się nauczyć tylko trzeba chcieć.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~GreQ [46.134.71.*]
    Ot co dokladnie gowno.jakich malo zeby zaczac wspolprace musisz.wydac 150zl no kur.. daja jakies gowno kolagen syf co po 2 tyg wysycha i traci wlasciwosci serio
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Dzasta [185.233.26.*]
    Masz złe informacje kolego. Nie wiem kto ci przedstawiał projekt!
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~art [31.60.124.*]
    t co dokladnie gowno.jakich malo zeby zaczac wspolprace musisz.wydac 150zl no kur.. daja jakies gowno kolagen syf co po 2 tyg wysycha i traci wlasciwosci serio
    Jak 150 zł na start biznesu to dla ciebie zdzierstwo, polecam wykup np. szkolenie na operatora wózków widłowych. W magazynach czekają, super perspektywa, a kosztuje tylko coś ok. 1500 - 1700 zł. Powodzenia
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Ela [5.172.236.*]
    Też miałam w to wejść bo wierzył am w te kosmetyki dokąd nie kupiłam i nie wypróbowałam,zresztą wystarczy przeczytać skład.Nie mogłabym sprzedawać czegoś co jest kompletnym oszustwem.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Shv [37.248.153.*]
    Na czym niby polegało to oszustwo związane ze składem?
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~ems [89.64.122.*]
    sls slesy i inne gówna w składach... kupiłam, żel i balsam nie polecam, myję tym armaturę, świetnie zmywa smar czarny, polecam do tego typu czyszczenia...
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Partner [89.151.43.*]
    Ale brednie zainwestuj w mózg
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~jola [89.64.91.*]
    Jezeli jest Pani zaintetesowana praca w MLM ale dotychczasowa firma jak napisala Pani nie spelnia Pani oczekiwan to proponuje firme Livioon. Kosmetyki, perfumy i pozostale produkty sa bardzo wysokiej jakosci i w dobrych cenach. Firma jest mloda i ma najlepszy plan rozliczeniowy. Jezeli jest Pani zainteresowana
    Pozostawiam kontakt jolaZ.livioon@interia.pl
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Poj [109.125.245.*]
    Hihihi ze ludzie jeszcze się na to nabierają
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Fifik [89.98.104.*]
    Kolego a jak zakladasz firme to nie wkladasz kapitału na rozruch... Obudź się
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Kurtq [193.106.209.*]
    Tylko zrozum ze tutaj nie zakladasz firmy jestes takim samym pracownikiem jak kazdy inny tylko tutaj nikt ci tego nie powie.Polecam obejrzec pare dokumentow w ktorych doglebnie omuwiona jest zasada dzialania firm mlm
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Szukający [188.146.32.*]
    Żeby iść do pracy na etacie musisz zapłacić za badania narobić do kubeczka i do tego szkolenia płatne więc nie mów że praca na etacie nie kosztuje albo jest to mniej niż 150 zł
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~MaG [109.95.202.*]
    Za badania płaci pracodawca
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Tomasz [37.248.177.*]
    Jak może ci wyschnąć jak jest w szklanej butelce z podajnikiem?? Chyba próbkę miałeś i jeszcze otwartą zostawiłeś .. A jak ktoś się nie myje i nie sprząta to w sumie wode z octem polecam...
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Paweł [37.249.243.*]
    Nie m to jak używać produktu nie czytając instrukcji stosowania. Gdybyś wiedział jak działa kolagen naturalny to byś takich bzdur nie pisał. Kolagen należy nakładać na mocno nawilżoną skórę. Inaczej się nie wchłonie. Wyschnie. Poza tym jest aktywny w temperaturze 5-28 st C. Polecam się najpierw dokształcić a potem brać się za komentowanie.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~zebmckein [88.156.212.*]
    Kolagen trzeba trzymać w oryginalnym opakowaniu i lodówce I to każdy jeden obojętnie jakiej firmy ,jak tak nie przechowujesz i Ci nie wysycha to znaczy że masz gówno a nie kolagen, dla ścisłości nie współpracuje z firmą
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~DobreFest [80.50.231.*]
    Skąd możesz wiedzieć że nie dają rezultatu próbowałeś że tak piszesz!!!!!
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Melisa [176.221.122.*]
    Witam! Jakiś czas działałam w firmie souvre i potwierdzam, że można tu zarobić, ale wyłącznie , przy dużym zaangażowaniu, no i umiejętnościach , które są niezbędne, przy rekrutacji. Trzeba mieć dar przekonywania i wiedzę , bo obecnie niełatwo namówić ludzi, gdyż rynek jest bogaty w podobnie działające firmy, które są znane wielu. Większość produktów jest na wysokim poziomie, mam tu na myśli przede wszystkim kolagen i produkty kolagenowe. Natomiast nie polecam suplementów diety, tabletek i preparatów , bo po prostu nie działają ( wypróbowane ). To samo dotyczy niektórych środków czystości ( np. płyn do mycia naczyń tak chwalony moim zdaniem niczym się nie różni ,no może ceną oczywiście wyższą ). Także firma niezła , ale cudów nie ma.
  • Re: Opinie o Souvre Autor: ~Ggh [109.125.245.*]
    Niestety ja nie mogę polecić tej firmy