• Re: FX Imperium Autor: ~Lewy [46.76.135.*]
    Dołączam sie do opinii.
    Czekam na kontakt...
  • Re: FX Imperium Autor: ~fxkiller [37.248.163.*]
    Próśba do Ciebie i do wszystkich o kontakt z Prokuraturą z Art. 286. Kodeksu Karnego Paragraf 1. Tylko nie czekac
  • Re: FX Imperium Autor: ~Lojzek [5.172.235.*]
    Witam, ja byłem w CBŚP na przesłuchaniu. Może wreszcie dobrali im się do d...y. Chociaż na zwrot kasy raczej nie liczę
  • Re: FX Imperium Autor: ~Brunet [31.172.178.*]
    Witam, czy udało się Panu zorganizować grupę? Mam informację o pozwie zbiorowym i poszukujemy osób które chciałyby się dołączyć. Osoby zainteresowane proszę o kontakt na
    contact@phoenixadvisorsgroup.com
  • Re: FX Imperium Autor: ~jozef52 [5.60.74.*]
    witam, nie jest to pierwszy broker z którym podjąłem współpracę, muszę przyznać że jestem miło zaskoczony. Specjalnie po paru transakcjach zleciłem wypłatę środków, które szybko wróciły do mnie na konto bez jakikolwiek pytań. Kontakt ze specjalistą jest płynny i nie jest to jedyna możliwość otrzymywania od nich informacji co dla mnie jest dużym ułatwieniem jeśli chodzi o rynek forex, na którym najczęściej działam. Zobaczymy co będzie dalej, jak na dzień dzisiejszy jest to jeden z najlepszych firm z jakimi miałem do czynienia
  • Re: FX Imperium Autor: ~monia [185.237.160.*]
    Dnia 2017-10-05 o godz. 19:18 ~jozef52 napisał(a):
    > witam, nie jest to pierwszy broker z którym podjąłem współpracę, muszę przyznać że jestem miło zaskoczony. Specjalnie po paru transakcjach zleciłem wypłatę środków, które szybko wróciły do mnie na konto bez jakikolwiek pytań. Kontakt ze specjalistą jest płynny i nie jest to jedyna możliwość otrzymywania od nich informacji co dla mnie jest dużym ułatwieniem jeśli chodzi o rynek forex, na którym najczęściej działam. Zobaczymy co będzie dalej, jak na dzień dzisiejszy jest to jeden z najlepszych firm z jakimi miałem do czynienia

1 wypłata jest ok ,ale poczekaj dalej

• Re: FX Imperium Autor: ~Bartłomiej [*]
    Pozwolę wyrazić i swoją opinie. Z FXimoerium działam już 5 miesięcy. Postanowiłem zacząć od bezpiecznego konta, przez ten miesiąc wiele się nauczyłem i postanowiłem spróbować większym kapitałem. W miesiąc zarobiłem 24% na spółce CD projekt teraz inwestuje w spółkę Visa. Ostatnio zdecydowałem się wypłacić część środków w celu sprawdzenia jak tam u nich jest z wypłatami, pieniądze na sowim koncie miałem po 4 dniach wiec śmiało mogę powiedzieć ze broker jest wypłacalny. Osoba która ki doradza i uczy jest miła i godna polecania widać ze zna temat inwestycji. W skrócie polecam tego brokera
  • Re: FX Imperium Autor: ~inwestorfx [89.70.73.*]
    Jasne jasne FX Imperium kolejni naciągacze i tzw. Łowcy frajerów działający bez zezwolenia KNF i jakichkolwiek regulacji.
    TVP wyemitowała o nich niedawno program https://youtu.be/MXFJN96uaL4 Na portalu money.pl jest o nich reportaż. Obejrzyjcie i poczytajcie sobie zanim dacie się naciągnąć.
  • Re: FX Imperium Autor: fximperium_support [195.12.49.*]
    Witamy.
    Fx Imperium pozwala klientom handlować na różnych światowych rynkach. Naszym priorytetem zawsze jest klient. Umożliwiamy nowym klientom zakładać konto które nazywa się Safe Account (Bezpieczne Konto) które zwraca stracone pieniądze do 4 tys złotych w pierwszym miesiącu handlu. Oprócz tego pilnujemy żeby nasz klient zawsze był zadowolony i dostał wypłatę na czas.Wypłaty trwają od 4 do 7 dni roboczych. Jeżeli u klienta pojawi się jakiś problem to zawsze jesteśmy otwarci na wszelką pomoc.
    Planem naszej działalności jest jak najdłuższa współpraca z klientem. Nie chcemy być postrzegani jak inne firmy, które nie liczą się z klientami.
    Nie mamy nic wspólnego z firmami wymienionymi w podanym linku.
    Prosimy aktywnych klientów którzy mają pytania do nas, napisać na support@fximperium.com.
    Jesteśmy otwarci dla klienta, toteż prosimy naszych klientów o zamieszczenie tutaj swojej opinii o naszej firmie.

Życzymy miłego dnia.
    Support Fx Imperium
  • Re: FX Imperium Autor: ~Bogdan [109.231.50.*]
    Panowie czy panie z fximperium po co pisać takie GŁUPOTY
    ,,Oprócz tego pilnujemy żeby nasz klient zawsze był zadowolony i dostał wypłatę na czas.Wypłaty trwają od 4 do 7 dni roboczych. Jeżeli u klienta pojawi się jakiś problem to zawsze jesteśmy otwarci na wszelką pomoc. 
    od 18 stycznia wysyłam polecenia wypłaty, piszę na adres mailowy i żadnego odzewu nie ma. Numery telefonów oczywiście nie działają. Jednym słowem oszuści i złodzieje. I nie chcę od was miłego dnia tylko swoich pieniędzy.
    Oddajecie tylko raz ,a potem grosza nikt nie wyrwie.Kto ma kase na zbyciu to polecam

• Re: FX Imperium Autor: ~PiotrZych [77.95.53.*]
    Ogólnie polecam,dobre warunki współpracy i płynność transakcji.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Paweł [195.167.159.*]
    Witam wszystkich. Sprobowałem podziałać z tą firmą na Safe Account. Na początku przegrałem 1300 zł. Ale jak zglosiłem to mi zwrócili wszystko na moje konto handlowe. Mam człowieka tam który mi pomaga ze wszystkim. I mam dużo lepsze wrażenie niż od poprzedniej firmy.
  • Re: FX Imperium Autor: ~uważajcie [176.227.209.*]
    Ludzie uważajcie na FX Imperium to ci sami od Eyala Peretza z Alpha Finex pirmamidy finansowej ktora została zamknięta przez prokuratora. Poczytajcie sobie bloga https://forex-oszustwo.blogspot.co.uk i nie traćcie pieniędzy.

Oni wykupują pozytywne komentarze w necie. A nawet nie figurują w rejestrze Komisji Nadzoru Finansowego. Działają nielegalnie. Wpłacicie i już nigdy nie zobaczycie swoich pieniędzy. Uważajcie!!!
  • Re: FX Imperium Autor: fximperium_support [217.151.98.*]
    Witam,
    Przykro nam, że miał Pan/Pani złe doświadczenie ze współpracą z tym brokerem.
    Chcielibyśmy natomiast zaznaczyć, że nie mamy nic wspólnego z żadną w/w nieuczciwą firmą , ani osobą którą Pan wymienił.
    Z tego co rozumieliśmy z Pańskiej wypowiedzi zarówno w/w firma jak i wspomniana osoba nie mają już nic wspólnego z tym rynkiem.
    Proszę nas uszanować i nie podawać naszej firmy wraz z tymi firmami, gdyż w przeciwieństwie do tych firm jesteśmy uczciwi w stosunku do naszych klientów, którzy są zadowoleni ze współpracy z nami.
    Uprzejmie prosimy o usunięcie naszej nazwy z Pańskiego bloga i skierowanie skarg do biura maklerskiego czy też brokera z którym Pan/Pani współpracował/a.
    Z wyrazami szacunku.
    Support FxImperium.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Złodzieje_FxImperiu [5.172.255.*]
    Takis mądry. To prosze mi powiedzieć dlaczego Wasi "opiekunowie" namawiaja na nierozsądna grę z wysokim lewarem. Podpowiem Panu w celu doprowadzenia klienta do szybszego bankructwa,bo w istocie tak dziala dzwignia finansowa. Ryzykuje stosunkowo niewielki kapitał ale zabezpieczenie transakcji jest praktycznie cały depozyt!!! w chwili jak cena nie pojdzie po naszej mysli. Jesteśe złodziejami i wykorzystujecie ludzką niewiedzę, a także gracie na ludzkich emocjach jak klient zorientuje się ze prawie wszytko stracił. Namawiacie wtedy na kolejny depozyt, ktory pogłębia jego stratę jeszcze bardziej. Powiniścir trafić do więzienia za tego typu praktyki
  • Re: FX Imperium Autor: ~Waldemar [37.28.153.*]
    Znalazłem to forum, bo ktoś z tej firmy wysłał mi kontakt smsem.
    Prawda jest taka, że jeżeli ktoś oszukiwał i wykorzystał niewiedzę klienta to powinno być to rzeczywiście ukrócone.
    Prawda jest taka, że dla większości społeczeństwa należałoby ukrócić banki. Skoro wie Pan co to jest tzw. dźwignia, dlaczego nie poprosił Pan by jej zmniejszyli. Każdy broker ma tę opcję. Nie piszę o tym brokerze, z tego co zobaczyłem praktycznie niczym się nie różni od jakiegokolwiek innego. Osobiście też zostałem naciągnięty u Ironfx, na moje szczęście poradziłem się szwagra, który znalazł jakąś osobę, która pomogła mi wyjść na 0. Jeżeli znajdę kontakt do tej osoby to pomogę w kontakcie.
    Życzę jednak powodzenia, w dociekaniu prawdy. Ja mam już dość takich "inwestycji" to dla młodszych ode mnie.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Cwaniacy_z_FxImperiu [5.172.255.*]
    Tak to dlaczego zlodziejska firma jest zarejestrowana na wyspach Marshalla. Odpowiedz juz padla na tym forum miedzy innymi po aby rozmyc sie z kasa w chwili zlozenia depozytu i rozmyc wszelkaą odpowiedzialność. Są to uczciwe praktyki??
  • Re: FX Imperium Autor: ~andrew [37.157.241.*]
    Zachęcam do przeczytania mojego bloga. Niedługo będzie tam o FX Imperium

https://forex-oszustwo.blogspot.co.uk/

Zastanówcie się 3 razy zanim powierzycie im swoje pieniądze.
  • Re: FX Imperium Autor: ~omijać [89.73.78.*]
    http://przezdziecki.eu/tag/imperium-ltd-trust-company-complex/

FX Imperium ewidentnie spółka złodziejska z tzw. ŁOWCÓW FRAJERÓW, omijać szerokim łukiem!!!
  • Re: FX Imperium Autor: fximperium_support [89.238.134.*]
    My, Fx Imperium chcielibyśmy ustosunkować się do zarzutów zawartych w powyższym artykule.
    Po pierwsze, chcielibyśmy zaznaczyć, że autor wprowadza w błąd pisząc o jakimkolwiek związku z firmą Alpha Finex. Tak, przyjęliśmy do siebie niektórych klientów, z pomocą ich opiekunów, ale na prośbę tych właśnie klientów. Posiadamy umowy zlecające przeniesie do nas wybranych kont podpisane przez ich właścicieli z pełną dokumentacją.
    Jak jest napisane w artykule, p. Eyal P. został aresztowany w lutym, toteż nasza marka nie ma nic wspólnego z tym mężczyzną lub jakimikolwiek operacjami, które były związane z firmą Alpha Finex.

Firma Fx Imperium chciała tym wszystkim klientom zapewnić bezpieczeństwo i niezawodne miejsce do kontynuowania swoich działań, pod skrzydłami godnej zaufania firmy.
    Wszystkie kłamliwe próby mające na celu połączenie nas z Alpha Finex są mylące i nieprawdziwe.

Po drugie, jeżeli jakikolwiek klient ma jakieś skargi, problem z kontem lub jakiekolwiek inne problemy to zachęcamy do wysłania nam wiadomości na email support@fximperium.com podając imię i nazwisko, numer konta, numer kontaktowy, abyśmy mogli jak najszybciej sprawdzić i wyeliminować dany problem. Pragniemy dbać o każdego klienta indywidualnie i pomagać mu w każdej sprawie, toteż ubolewamy, gdy o problemach dowiadujemy się z pełnych frustracji publikacji.

Dziękujemy za wyrozumiałość i zapraszamy do wyrażenia swojej opinii.
    Zespół Fx Imperium
  • Re: FX Imperium Autor: ~thomas [185.186.77.*]
    NIestety miałem nieszczzęście być jednym z tych kleintów który został okradziony w Alpha Finex a potem mój opiekun przeniósł mnie do FX Imperium. Oczywiście te same metody, pseudodoradztwo, ładowanie na miny i ciągłe kłamstwa. Pieniadze mi zdrefraudowali nawet szybciej niż w Alpha Finex. Oszuści! Mam nagrania z Wami i niedługo udostępnie je na necie. Zresztą wpiszcie sobie w youtube "łowcy frajerów" to wyskoczął wam nagrania od innych poszkodowanych.

PS nie mają nawet żadnej realnej siedziby. Gdyby mieli siedzibę i podali adres już dawno wpadliby do nich czarni z prokuratorem i zawineli tak samo jak Eyala P. i ekipę.

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.146.225.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: FX Imperium Autor: ~DOfximperium_support [159.89.6.*]
    DO fximperium_support: synku lepiej zmień robotę i zawiń się z FX Imperium jak najszybciej bo jak prokurator was namierzy to sobie posiedzisz a koledzy spod celi już beda wiedzieli co z tobą zrobić. Tu twój kolega po fachu Eyal. P. twórca Alpha Finex.

link

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.248.163.*]
  • Re: FX Imperium Autor: ~BrokerHDBroker [37.47.60.*]
    Firma zarejestrowana jest na Cyprze, dlatego bo nie ma tam podatków, pozdrawiam

• Re: FX Imperium Autor: ~CiMon [37.47.15.*]
    Skoro jesteście uczciwi to dlaczego nie mogę doprosić się kontakt z waszym konsultantem p. Sławomirem C. Pomimo mojej dwukrotnej prośby.
  • Re: FX Imperium Autor: ~CiMon [31.135.207.*]
    ...Sebastianem Ch. a nie jak pisałem wcześniej Sławomirem C.
  • Re: FX Imperium Autor: ~hdbroker [83.28.252.*]
    kontaktowac sie prosze ze swoim opiekunem lub poprosic w mailu na support o kontakt z odpowiednia osoba
  • Re: FX Imperium Autor: ~CiMon [31.135.207.*]
    To był właśnie mój opiekun. A do supportu pisałem 2 razy ...i jak do tej pory brak jest odzewu.
  • Re: FX Imperium Autor: ~monia [155.133.60.*]
    U nich możesz zarobić dużo ,ale i tak nie wypłacisz ani grosza omijajcie
    Dokladnie
  • Re: FX Imperium Autor: ~Zene [188.146.66.*]
    Ynam ta firme nie polecam pracuja tam ludyie nie udolni .Daya ci kredzt a wzdoja cie do ostatniego grosya:Jest to grupa osyustow i naciagacyz.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Xfx [46.76.10.*]
    Napisz z jakiego nr dzwonią.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Tomasito [31.0.124.*]
    Nie wpłacaj ani grosza .
    To oszuści , stracisz wszystko lub nie wypłacą kasy.
    Przekaż dalej aby nie naciągneli innych.
  • Re: FX Imperium Autor: ~Shar [194.181.111.*]
    FX Imperium, to złodzieje i oszuści - mam na to dowody, więc nie boje się tego napisać.
    podczas 6 miesięcy "współpracy" z FX Imperium, pomnożyłem wpłacone środki ośmiokrotnie. Gdy chciałem wypłacić 1/15 wypracowanego zysku, to przestali odbierać telefony, a na otwartych pozycjach zwiększyli spready tak, aby konto prawię się wyzerowało. W tej chwili (2018.03.23) na FX Imperium moje otwarte pozycje na ropie są po 9,9 USD - rynkowa wratośc ropy 65 USD. Zaniżyli wartości otwartych pozycji.
    TO ZŁODZIEJE I OSZUŚCI !!! 
    Miałam dokładnie tak samo,też mam dowody

Tak to właśnie wygląda. Proszę o zgłoszenie tego do prokuratury
  • Re: FX Imperium Autor: reagan [202.168.229.*]
    Bonus offers are very popular among the forex traders. Especially newbies are attracted with different bonus offer. From my experience I have seen the benefits of new traders. But I am getting genuine bonus from FreshForex. They are giving me a 101% deposit bonus with only simple 3 steps. Opening account, enable bonus for MT4 trading platform and deposit on the fund. This bonus has made my trading volume double.
  • Re: FX Imperium Autor: ~maliniak57 [153.19.151.*]
    Witaj, ja miałam kontakt z tą firmą ale na pytania odpowiem tylko jeżeli napisze Pan do mnie na e-mail malgorzata.malinowska@ug.edu.pl
    pozdrawiam
  • Re: FX Imperium Autor: ~zene [83.26.255.*]
    Na tego meila nie moge wyslac wiadomosci
  • Re: FX Imperium Autor: ~Trader [83.9.35.*]
    Bradzo wielu ludzi zostało oszukanych przez tę firmę. Warto dodać, że dopiero jak klient straci swój depozyt ta firma osiąga zysk.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.172.178.*]
  • Re: FX Imperium Autor: ~Brunet [31.172.178.*]
    Witam, osoby zainteresowany pozwem zbiorowym proszone są o natychmiastowy kontakt pod poniższym adresem e-mail
    contact@phoenixadvisorsgroup.com