• Re: sklep internetowy ITB Autor: ~Roman [89.64.30.*]
    Mam wiedzę na temat spółki i jak mi się nudzi to tutaj pisze to są moje motywacje.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [46.77.183.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: sklep internetowy ITB Autor: ~666 [188.146.68.*]
    Interbud Lublin bezwzględnie jest najlepszy :-D Na BRI ja też się nie znam ale myślę, że Żona Twoja na pewno była by zadowolona :-) co do reszty się okaże co będzie
  • Re: sklep internetowy ITB Autor: ~Buldożer [87.205.199.*]
    Dzisiaj zarobiłem trochę na MSZ i na Pepeesie, wziąłem ciut BRI na koniec dnia. Co prawda bankierzy złodzieje, chcą zdołować kurs, ale myślę że im się nie uda.
  • Re: sklep internetowy ITB Autor: ~666 [95.155.82.*]
    :-( Ja mam tylko eksperymentalnie ciut BRI za resztę z PXM z niezłą średnią ale z piątku, bo się na tym po prostu nie znam, a wtedy ogólnie dobrze to wyglądało. Dziś cały dzień w aucie więc miała być dalsza obserwacja, przyjeżdżam i czytam espi :-( A gdzie indziej piszą tak  link  link .Nie wiem co tym myśleć, bo to trzeba by było gruntownie przeczytać, tam na pierwszy rzut oka jest jak dla mnie za dużo zapewnień, że "będzie dobrze", dlatego ja przy pierwszej lepszej okazji z tego zmykam.  

To PEPEES to pierwszy raz w życiu na oczy widzę, tam jak dla mnie to lepiej niż 2 raczej nie będzie, ale wygląda to za to fajnie i stabilnie przez jakiś czas. MSZ patrzę i nie wiem, potencjał faktycznie duży ale jak to w najbliższym czasie przełoży się na wycenę ich papieru nie wiem, jedno jest pewne, tutaj źle na pewno nie będzie.

Ja na razie na tzw. tymczasem zapoluję na ENA  i popatrzę na SNS.  
  • Re: sklep internetowy ITB Autor: ~Buldożer [87.205.199.*]
    eeee, no BRI da zarobić, jutro pewnie wahnięcie na otwarciu, ale w piątek wyniki. ten artykuł podpucha.

a to ESPI taki straszak na leszczy bo bangsterka się nie zapakowała. Polimek nieźle wyjechał- fakt.
  • Re: sklep internetowy ITB Autor: ~666 [80.48.244.*]
    :-) coś w tym prawdy chyba jest, za bardzo się bronią
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/BRIJU-S-A-Zawarcie-listu-intencyjnego-7503045.html 
    Ale na razie nie ma się co bać, najwyżej zajmie się im trochę towaru, przetopi na łańcuch i będzie ozdoba jak znalazł na różne "okazje" :-) ) )

PXM i PBG to dla mnie są papiery tylko do gry, na nic więcej się nie nadają.

Jak zwykle pażiwiom, pasmatrim :-)

Panowie z ITB to czas na jakąś weryfikację propozycji układowych i może jakiś termin. WIOSNA :-)
  • Re: sklep internetowy ITB Autor: ~666 [80.48.244.*]
    żyjesz ? :-)  Mnie spokojnie już wystarczy :-), zmykam stamtąd, nie chce mi się kombinować w co oni tam się bawią.   
  • Re: sklep internetowy ITB Autor: ~zohan [37.249.41.*]
    a prosiłem miszcza , teraz by tylko rosło ... ale jaki miszcz takie notowania - tak
  • Re: sklep internetowy ITB Autor: ~Buldożer [83.144.101.*]
    jamyślałem, że to Ty jesteś miszczem :)

• Re: sklep internetowy ITB Autor: ~zohan [37.249.41.*]
    ja ? ja tylko rolnik ....
[x]
INTERBUD -8,58% 1,86 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.