Dokładnie ja też tyle potrzebuję najgorzej u mnie jest ze snem po takim piciu i często później parę dni w nocy siedzę w pubie a mam parę kroków bo mieszkam w Katowicach na mariackiej
O 15 ,jak nikt nie będzie przeszkadzał, kupię od siebie z konta IKE 11k SwissPSM K: Forposta 6666 po 0.53. A może Danksa warto akumulować po 0.79, jak myślisz ?
Tak o Swiss i Rovicie już pisałeś że wysokie duże zadłużenie jednak ja je kupowałem ale brak popytu i nie ma komu sprzedać, po za tym wg. mnie te spółki coś robią i powinny być droższe, jeśli Danks do końca tyg. nie spadnie tak do 0.70 to będę duże ilości brał po 0.79-0.8
novavis przyznam że liczyłem na tą firmę jednak po tym jak byłem w firmię nie wchodzę za większe pieniądze mam jeszcze znajomego który chcę kupić akcję tak po 51 ,50 gr liczę tylko na podbitkę pod jakąś nową informcję jak ostatnio
forposta właśnie stałem na 53 wpadło 1200 akcji właśnie zaczynam zbieranie , niestety firma słabo sobie radzi może ktoś to przejmnie , przy tej kapitalizacji jedynym zagrożeniem jest emisja akcji