• Re: kilka m-cy Autor: ~Gallileo [188.146.163.*]
    W porządku, jeśli to tajemnica to nie nalegam
  • Re: kilka m-cy Autor: ~inwestor [31.175.26.*]
    Dnia 2017-02-09 o godz. 22:58 ~Gallileo napisał(a):
    > W porządku, jeśli to tajemnica to nie nalegam

Wkleję ci:https://www.bankier.pl/forum/temat_re-tawerna-jolly-masters-czas-nadziei,5202992.html
    Ciekawe czy domyślisz się?Tu kilka kobiet zaglądało.
  • Re: kilka m-cy Autor: ~Gallileo [77.252.115.*]
    Obstawiam Mirunę :)
  • Re: kilka m-cy Autor: ~inwestorka [31.175.26.*]
    Kiedyś posądzono mnie na forum o złe intencje,zresztą Ciebie też..Dlatego chcę pozostać anonimowa i chyba mnie rozumiesz.Mam nadzieję,że będzie okazja i zapewne się dowiesz.Wszystko jest na forum.Pozdrawiam cieplutko.
    Krzysztof! - przeczytałem ten wątek i odpowiedz wydaje się oczywista
    Krzysztof?
    Krzysztof ale nie z Tawerny tylko z tego wątku który odswieżyłaś. Jednak nie? No ale może nie ma się co zastanawiać i drążyć, jak będziesz chciała to kiedyś powiesz sama.
    Gallileo zapewniam,że nie jestem Krzysztofem.Padłam ofiarą pewnego człowieka(jak obserwuje,niech się w piekle smaży).którego poznałam w realu,zapewniał mnie itp.Zainwestowałam kupę kasy,moje małżeństwo rozwalilo się,a ja musiałam wyjechać i pracować cięzko 8 lat,ale akcji nie sprzedałam.Teraz zaczynam wszystko od nowa.Ta osoba kiedyś była aktywna na forum.Dlatego odświezyłam to.
    Przykro mi że tak się stało, ja z tego forum też znam dwie osoby, która potem okazałe się mendami, ale nie naraziły mnie na szczęście na żadne straty i nigdy nie poznaliśmy się też osobiście - to był niejaki żaba  ( no chyba, że potem ktoś się już pod niego podszywał) i dmirek68, właśnie sobie o nim przypomniałem. Dzięki dmirkowi nawet raz zarobiłem na Midasie około 8000PLN w kilka dni
    Gallileo czy możemy na Pw porozmawiać?Jeśli masz konto na forum(parkiet.com).Ja właśnie załozyłam kilka minut temu.
  • Re: kilka m-cy Autor: ~gallileo [188.146.79.*]
    Nie mam tam konta ale mozesz pisac na skrzynke mastersiakow. Tylko ja mam tam dostep. Masteriaki@vp.pl
  • Re: kilka m-cy Autor: ~zana [109.241.2.*]
    Jestem, jestem i czytam z rozbawieniem. Pozdrawiam starą gwardię.
    Również pozdrawiam:)))
    pozdrawiam i ja
    Wspaniałych i słodkich snów.
    Proponuję założyć klub-ja za dawnych lat.Tylko nie wiem czy jest forum po godzinach,bo nie widzę go na pasku bocznym.
    dawno tam nie zaglądałem, ale jakby co to skrzynka mastersiaków ciagle działa masteriaki@vp.pl 
  • Re: kilka m-cy Autor: ~kjeki [62.87.214.*]
    Gallileo moim zdaniem ten zaba co jakis czas temu krzyczł na forum to ktoś inny niz ten co był stałym gosciem w latach 2007 - 2008 cos w stylu obecnego wujka który ma duza frajde ze mu odpisujesz na te jego pyskówki
    nie wiem, być może, ale sposób w jaki się zachował po Walnym, moim zdaniem wiele pozostawiał do życzenia i też bym już drugi raz nie zaufał i nie bawił się we wspólne akcje
[x]
WIKANA -0,63% 7,85 2026-02-20 16:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.