Kiedyś posądzono mnie na forum o złe intencje,zresztą Ciebie też..Dlatego chcę pozostać anonimowa i chyba mnie rozumiesz.Mam nadzieję,że będzie okazja i zapewne się dowiesz.Wszystko jest na forum.Pozdrawiam cieplutko.
Krzysztof ale nie z Tawerny tylko z tego wątku który odswieżyłaś. Jednak nie? No ale może nie ma się co zastanawiać i drążyć, jak będziesz chciała to kiedyś powiesz sama.
Gallileo zapewniam,że nie jestem Krzysztofem.Padłam ofiarą pewnego człowieka(jak obserwuje,niech się w piekle smaży).którego poznałam w realu,zapewniał mnie itp.Zainwestowałam kupę kasy,moje małżeństwo rozwalilo się,a ja musiałam wyjechać i pracować cięzko 8 lat,ale akcji nie sprzedałam.Teraz zaczynam wszystko od nowa.Ta osoba kiedyś była aktywna na forum.Dlatego odświezyłam to.
Przykro mi że tak się stało, ja z tego forum też znam dwie osoby, która potem okazałe się mendami, ale nie naraziły mnie na szczęście na żadne straty i nigdy nie poznaliśmy się też osobiście - to był niejaki żaba ( no chyba, że potem ktoś się już pod niego podszywał) i dmirek68, właśnie sobie o nim przypomniałem. Dzięki dmirkowi nawet raz zarobiłem na Midasie około 8000PLN w kilka dni
Gallileo moim zdaniem ten zaba co jakis czas temu krzyczł na forum to ktoś inny niz ten co był stałym gosciem w latach 2007 - 2008 cos w stylu obecnego wujka który ma duza frajde ze mu odpisujesz na te jego pyskówki
nie wiem, być może, ale sposób w jaki się zachował po Walnym, moim zdaniem wiele pozostawiał do życzenia i też bym już drugi raz nie zaufał i nie bawił się we wspólne akcje