• Re: wciąż dryfowanie na południe Autor: ~zzz [108.171.129.*]
    no to sie okaze kto mial racje
    tylko pozniej nie placz mi tutaj ze mogles kupic
    I to nie sa podbitki tylko skupowanie
    po co ktos mialby od razu wywali cala kase jak moze spokojnie sobie skupowac za tanioche a kurs stoi w mijescy prawie

tak to sie robi
    a swoja droga kolego drogi Ty masz akcje ABCdata czy nie ?
  • Re: wciąż dryfowanie na południe Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    na razie od ponad 3 lat wychodzi na moje...
    i na razie to inni tu płaczą na mnie i na datę, ze zarobic nie mogą

skupowanie po kilka, kilkanaście czy kilka setek?... - długo tak skupujesz?... ;)

za taniochę to skupiłby z łatwoscią zbijając kurs i czekając, aż nasypią mu do koszyka - tak to się robi...

no i jesli śledzisz moje posty, to powinieneś wiedzieć, jaka jest moja odpowiedź na twe ostatnie pytanie... ;)

a na close znów wywalili...
    skarmianie trwa...
    ale dla ciebie to odleszczanie... pozostań w tym miłym samopocieszaniu... ;)

• zwabianie naiwnych kapitałodawców Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    na dacie też szukają wciąż dawców kapitału...

http://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/lowca-frajerow-kontrakty-cfd-forex-inwestycje,134,0,2161542.html
  • Re: zwabianie naiwnych kapitałodawców Autor: ~nowy [62.199.207.*]
    Po co w ogóle się udzielać tutaj? Kupiłeś na górce czy jesteś dobrym samrytaninem i przestrzegasz innych? Jaki masz w tym cel?
  • Re: zwabianie naiwnych kapitałodawców Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    Dnia 2016-10-01 o godz. 14:05 ~nowy napisał(a):
    > Po co w ogóle się udzielać tutaj? Kupiłeś na górce czy jesteś dobrym samrytaninem i przestrzegasz innych? Jaki masz w tym cel?

A dlaczego mam znowu odpowiadać na to pytanie?
    I właśnie tobie?
    Bo ty tego chcesz?

Masz prawo pytać.
    A ja mam prawo i kaprys nie odpowiadać.
    I nic na to nie poradzisz.
    Możesz tylko, jak wielu przed tobą, fantazjować, pisać agresywnie lub kulturalnie uznać, że mogę nie odpowiadać.
    Wybór należy do ciebie.

Musisz faktycznie być nowy, bo tylko nowi zadają takie pytanie i zawsze myślą, ze są pierwszymi, którzy mi je zadają...

Jesteś już chyba dwudziestym lub trzydziestym, który w ciągu kilku lat zadaje mi to pytanie...
    A ja nie mam zamiaru tyle razy odpowiadać.
    Choćby z z przekory i ze znudzenia.

Jeśli chcesz poznać odpowiedź, poszukaj we wcześniejszych postach.
    Może dokopiesz się...
    Ale wątpię, byś to zrobił, bo prawdopodobnie - jak wielu innych - będziesz zbyt wygodny i leniwy...

Ale coś poradzę - spróbuj skorzystać z tego.
    Jeśli nudzą lub irytują cię moje posty - po prostu je ignoruj. I mnie.
    To przecież takie proste...

Nie powiedziałem, że mnie nudzą raczej ciekawią. Po prostu zastanawiam się nad małym pakietem Daty ale po tym co tu piszesz zaczynam mieć obawy.
  • Re: zwabianie naiwnych kapitałodawców Autor: ~wykres [78.28.33.*]
    Dnia 2016-10-01 o godz. 16:11 ~nowy napisał(a):
    > Nie powiedziałem, że mnie nudzą raczej ciekawią. Po prostu zastanawiam się nad małym pakietem Daty ale po tym co tu piszesz zaczynam mieć obawy.

Tu trzeba się zastanawiać. Mocno.
    Ja piszę, co na bieżąco dostrzegam i wnioskuję lub przewiduję. Szukam wiedzy wszędzie. W raportach i niusach. Na innych forach też. Także w merytorycznych postach, do których czasem świadomie prowokuję.
    Bo, wbrew pozorom, najbardziej merytoryczne posty piszą dwa typy forumowiczów:
    - ci, którzy rozumieją moją prowokacyjną konwencję i podejmują rzeczowy dialog, pomijając wszelkie piaskownicowe przekomarzania i nie wdają się w złośliwości ad personam;
    - ci, którzy są tak mną zirytowani, że szukają każdej okazji, by wdeptać mnie w glebę jakimś niepodważalnym argumentem.

Reszta, to typowy forumowy folklor samopocieszających bzdetów i naganiania typu "jutro odpał", "trwa odleszczanie", "jakiś gruby zbiera", 'ktoś pilnuje kursu przed wzrostami" i takie tam...

Na początku często zaglądałem na forum spółek w które zainwestowalalem lub planuje inwestycje. Teraz już naprawdę sporadycznie,aż natknąłem się na Datę i Twoje wpisy. Oby tak dalej!!Pozdrawiam
[x]
ABCDATA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.