Dnia 2020-07-06 o godz. 11:20 ~rtomala napisał(a): > twoje argumenty o d.. marynach na mnie nie działają > > > > > > jesteś dla mnie cieniasem > > > > także podbijaj ze swoim ip wszystko co się da i pamiętaj i wykrzyknikach
Dnia 2020-11-11 o godz. 12:28 ~ok napisał(a): > tobie leci patryjota ukraiński się odezwał "patryjota" ? buhahahaha analfabeto tomala - to ty ? buhahahaha, czy może ktoś z rodziny ? buhahahaha
Zrób choć ty jeden wątek, bo tylko łazisz za matizem jak ta łajza i powtarzasz: tak tak tak tak ;D Jeszcze nic sensownego na tym forum nie napisałeś i nie napiszesz - dlatego że masz coś z rycerza - zakuty łeb ! A piszę z tobą pomiędzy transakcjami na giełdzie, bo mam z ciebie polewkę i ubaw po pachy.
miałeś zamrugać na fiksie, to cały dzień w szczurzej dziurze siedziałeś buhahahaha ... masz więcej to pokaż ! a jeśli nie - to cienki bolek jesteś ! (jesteście buhahahaha i tak wam będę mówił ! )
Wasze żony sprzedałyby się za tą kasę. Nie ważne ile jej mam i ile zmniejszył się mój portfel. 1/2/3/4/5 mln ? Czy to ma znaczenie? Wy możecie tylko pomarzyć.
Dnia 2020-11-11 o godz. 09:21 _matiz_ napisał(a): > Będę go podbijał regularnie przez następne lata. Dziecko, jutro wirus cię za jaja złapie a za dwa tygodnie będziesz wąchał kwiatki od spodu ... hahaha :D Jaki długoterminowiec się znalazł - plan rodem z komuny - piętnastoletni buhahahahaha
A twój dziad zapewne służył w wermachcie na ochotnika i był z tego bardzo dumny !! Wnuk służy w Volkssturmie buhahahaha - i zarabia w euro buhahahahaaaaa ...;D
Dnia 2020-11-11 o godz. 12:28 ~ok napisał(a): > tobie leci patryjota ukraiński się odezwał "patryjota" ? Analfabeto tomala - to ty ? Czy może ktoś z rodziny ? Buhahahaha