*,,Instytucje finansowe z pełną regulacją prawną, mają dostęp do rejestru przedsiębiorców" banki, biura ubezpieczeniowe raczej ze sklepów tego nie biorą
Przejrzalem biegle te wasze bzdury i az smiac mi sie chce... ale powiem tylko tyle, ze jesli mysle o inwestycjach na powaznie, to nigdy nie pozwalam aby jakies „malpy” z 500 zl na koncie ( wszyscy ci, ktorzy pisza wielkimi literami i stawiaja dziesiatki wykrzyknikow ) decydowaly o moich przyszlych zyskach – to sa „ dzieciaki ”.... Widac, ze broker xBulls sie rozwija, wyroznia sie znacznie na tle otoczenia, ma swietne strategie dzialania i podejscie do klienta, w czym sie sam przekonalem po czasie. Wspolpracuje z nim od 4 miesiecy, a przyjeta strategia na poczatku, pozwala mi generowac dodatkowe przychody pomimo tego , ze mam 2 firmy. Sam nie mam czasu na zajmowanie sie tym wszystkim, ale wspolpraca z nimi pozwolila mi rozwiazac ta kwestie w doskonaly sposob. Chociaz na poczatku mialem niewielki opor, co jest rzecza naturalna. Natomiast teraz, po czasie aktywnej wspolpracy, mam prawo zamiescic swoja opinie, jako wyraz wdziecznosci tej firmie. Zdecydowanie polecam tego brokera innym.
Witam. Cieszę sie że Tobie sie udało. Ja od 2 tygodni mam problem z wypłaceniem gotówki, nie bedę opowiadał teraz całej historii ale nie mam kontaktu z moim opiekunem. Kiedy usłyszał że chce wypłacic kase to mnie olewa.Czy mogę poprosić Cię o kontakt z Twoim opiekunem, możed od niego uzyskam jakieś informacje. Dzwonie na telefon który jest podany na stronie ale tam również niewiele da się załatwić. Panie mogą jedynie przekazywac gdzieś jakies informacje. Pozdrawiam
MAM 6 NUMERÓW DO NICH , NIE DAWALI MI SPOKOJU DZWONILI CO DZIĘŃ 5 RAZY JAK STRACIŁEM U NICH 6500$ KONIEC NIKT NAWET SIE NIE ODEZWAŁ OPIEKUN POLEGAŁ NA TYM ŻE ON MI DORADZAŁ PONIEWAŻ SIE NA TYM NIE ZNAM MIMO TEGO NIE POZWOLILI MI ZAŁOZYĆ KONTA DEMO PRZED 2 DNI POKAZALI JAK NA WZROSTACH ROPIE I IDEKSIE SPMIB16 WŁOSKI INDEKS ZAROBIŁEM W KILKANASCIE MINUT OK 2000$ JEDNAK KOLEJNE INWESTYCJE NA TYCH INSTRUMENTACH BYŁY NA SPADKI SĄDZĄC ZE OPEC PODTRZYMA WYDOBYCIE I ROPA PADNIE I ŻE WŁOSKI INDEKS PADNIE A TYM CZASEM WSZYTSKO ROSŁO GENERUJĄC STRATY MAM SCREENY PLATFORMA MT4 PRZYCINAŁA SIĘ WIEC KAZALI KORZYSTAĆ Z APLIKACJI W TELEFONIE W KLUCZOWYCH MOMENTACH KIEDY CHCIAŁEM SIĘ DORADZIĆ CO MAM ROBIĆ JAK BYŁO GORACO TO TZW OPIEKUN NIE MOGŁ ODEBRAĆ LUB NIDY MIAŁ WYPADEK I 2 H PÓŹNIEJ PRZYJECHAŁ DO PRACY MAM NAGRANE WSZYTKIE ROZMOWY ORAZ SCREENY Z KAŻDEGO DNIA
udało się odzyskać środki? ja dałem dyspozycję wypłaty w czwartek do dzisiaj nie mam pieniędzy a żaden z telefonów jakie mam do firmy ( 5 numerów ) nie odpowiada
Drodzy forumowicze, czytam te wasze wypowiedzi i brak mi słów na waszą naiwność. Inwestowanie na rynku forex jest bardzo trudnym " zarabianiem". Żeby inwestować na takich platformach, to trzeba mieć ogromną wiedzę , nie tylko z rynku forex, ale też z analizy technicznej i fundamentalnej. Nie ma żadnej dobrej strategii na inwestowanie , rynek forex jest tak zmienny, że się go praktycznie nie da przewidzieć jak dany kurs będzie " szedł" dalej. Jeżeli już chcecie inwestować , to wybierajcie brokerów ,którzy mają licencję na prowadzenie działalności z KNF, a nie licencje zagraniczne. Na tym rynku ponad 80% inwestorów traci cały depozyt w ciągu kilku tygodni/ miesięcy. Zyski, o których mówią są to naciąganie jak się da, jeżeli inwestor zarobi ok. 5-8% to jest góra. Mówiąc, że są brokerem ECN to łżą jak sie da, taki broker wymaga bardzo wysokiego depozytu i ma ma niską dźwignie finansową. Ten broker mam 1:100 czyli jest brokerem MM on zarabia na was jak zyskujecie, ale też jak tracicie. Dźwignia 1:100 jest standardową dźwignią którą KNF zaakceptował. I nigdy , ale to nigdy nie nawiązuje współpracy z brokerami przez telefon. Udajcie się do siedziby, wtedy macie szansę dowiedzieć się wszystkiego. Pozdrawiam
Trochę szukałem na temat xbulls z prozaicznych powodów- koleżanka jest tam zatrudniona, a ja jestem ekonomistą i jak słyszałem co opowiada to od razu mi to nie pasowało. Poszperałem i co się okazało: cała firma powiązana jest z jednym panem, który wcześniej miał SkyFX, Aston Markets, Alpha Finex. Po prostu zmienia nazwy i naciąga kolejnych ludzi. Proponuje żeby pokrzywdzeni użyli strony Cysec (Cypryjski KNF ) żeby zgłosić skargę na nich. Może szybko odbiorą im licencję Cypryjską i nie będą mieli podkładki że mogą działać w UE (chociaż w Polsce ich działalność też jest bezprawna bo nie zgłosili chęci operowania tutaj do KNF). Tak w ogóle cały szwindel to klasyczny bucket shop tylko w necie. Pozdrawiam
tak, mam troche doświadczenia z brokerami i raczej to jest normalne, ze proszą o dokumenty... nic wielkiego. Ogolnie zastanawiam się nad przetestowaniem tego broka, zaczne na sto procent od konta demo albo od bardzo małej sumy... zawsze mam tak w zwyczaju. Warto żebyś sprawdził czy istnieje opcja wgrania dokumentów bezpośrednio przez strone wtedy nie bedziesz miał problemów z wysyłaniem dokumentów... Pozdro
Dla mnie całkiem ciekawa inicjatywa na rynku, ja przesłalem na początek 8000. Powiem wam, że jestem dość doświadczonym graczem na forexie ale jak to sie mówi człowiek cały życie sie uczy :) stwierdziłem, że co mi szkodzi poświęce troche czasu i posłucham co mają do powiedzienia Ci panowie od szkoleń. Osobiście niczego nowego sie nie dowiedziałem ale tez nie moge powiedzieć, że opowiadali jakieś głupoty. Może dla osoby początkującej takie info się przyda, można poświęcić troche czasu.
otrzymałem kilka telefonów od tego brokera, nie jestem zamożnym człowiekiem ale zawsze mam kilka groszy odłożonych. Pewnego dnia zdecydowałem się przesłać na konto brokera koło 2 tyś zł. Troche czasu zajęło zanim moje kotno zostało aktywowane ale w tym czasie poznałem już człowieka który pomógł mi pobrać platforme i powiedział mi gdzie co znajde. Podał mi kilka numerów w przypadku gdyby on nie odpowiadał. Jestem człowiekiem starej daty wiec nie obsługuję bardzo dobrze komputera. Przyznam szczerze, że na początku straciłem troche środków. Stwierdziłem, że to zwyczajnie nie dla mnie i zdecydowałem się wycofać środki w zeszły piątek. Dzisiaj zadzowniłem do Pana który się mną zajmował, żeby zapytać o status mojej wypłaty. Pan Hubert powiedział mi, że środki wyszły już z firmy i na dowód tego wysłał mi potwierdzenie przelewu. Jak tylko środki do mnie wrócą pozwole sobie napisać jeszcze jednego posta. Z racji tego, że z Panem Hubertem się polubiłem i mam z nim w dalszym ciągu kontakt zdecydowałem się na konto demo i dalej się edukuje. Została mi również zaprezentowana strefa edukacjyna na stronie. Oglądam fimiki i czytam materiały. Jak poczuje się pewniej myśle, że zdecyduje się jeszcze raz spróbować na prawdziwym koncie.
ja to tam gram u nich małymi sumami, robie często wypłaty i wpłaty, czasami wygrywam czasami przegrywam ale ja to lubie sobie poklikac dla adrenalinki troche
Też chce dodać kilka grosze ode mnie, przeżyłem już kilku brokerów marketsy i fxnety itd. Mogę stwierdzić, że na tle konkurencji ten broker wydaje się dużo bardziej ogarnięty. Nie ma co gloryfikować ale jeśli będą działać dalej w taki sposób jak działają może kiedyś będą mogli dorównać najlepszym. Pożyjemy, zobaczymy
dla mnie ekstra jest zakładka edukacja, jak tylko mam chwile to ogladam filmiki a potem doczytuje sobie wiecej w internecie. Mam nadzieje, że będą systematycznie rozbudowywać ten dział! Polecacie jakieś książki o foreksie?
W 1-2 dni wypłacili Ci kase?? haha dobre sobie...przeciez wykonując przelew musisz wpisac CY czyli IBAN, który oznacza, ze pieniądze IDĄ na CYPR!!!!!!!!!! co za tym idzie....jak przelew zagraniczny moze Ci dojsc w 1 dzien?
A teraz prawdziwa historia inwestowania z ta ,,firemką". Wpłaciłem 5 tysiecy dolarów, Panowie, którzy sa platform managerami biorą rekomendacje z rekawa, sprawdzałem niektore ich pożal się Boże rekomendacje, ktore nijak miały sie z rzeczywistoscią, oczywiście kase przegrałem wraz ze wspaniałym wsparciem opiekuna.....I co mi powiedział? ze nalezy dopłacic, ze takie sytuacje mają miejsce na rynku, że teraz BEDZIE SUUUUUPER SYTUACJA, ktora musimy wykorzystac i tak dalej i tak dalej.
Komentarze powyzej to żalosna reklama firmy, ktora pisza pracownicy. Na ryku 95% graczy przegrywa. LUDZIE NIE MACIE POJECIA O TYM TO SIE W TO NIE PCHAJCIE!
jak masz aktywne konto to wystarczy tylko ten formularz o którym mówisz. Pamiętaj tylko podczas wypełniania, żeby wysłac pieniądze na konto z których do nich wysylales fundusze
Powiem Wam tak...ludzie nie bierzcie się za cos czego nie znacie, nie macie doświadczenia nie inwestujcie. Kontrakty CFD są bardzo ryzykowane, na stronie każdego brokera znajdziecie informacje że ,,inwestowanie na kontraktach grozi utratą całego kapitału" poczytajcie troche w necie na temat firm forexowych i brokerów online, kontraktów CDF, opcji binarnych, same negatywne opinie :) nie dajcie się nabrać- stracicie wszystko. Zawsze sprawdzajcie opinie w internecie na temat brokera, jesli ich Account Manager (konsulant) bedzie probował Wam wcisnąc, ze opinie negatywne pisze konkurencja lub niezadowoleni klienci, którzy przez hazard stracili cały kapitał możecie się zaśmiać i rzucić słuchawką....idiotyzmy!
webinaria, webinariami ale strasznie mi się podoba dział analityczny który jakiś czas temu dodali + kalendarz ekonomiczny. Znacznie ułatwia prace, Pozdro
Czekam również na dzisiejsze webinaria. Mam nadzieje, że tym razem będzie mowa o jakiś zaawansowanych technikach analizy wykresów. Analiza techniczna to mój mały konik, zestawie swoją wiedze z tą ze szkolenia i dam znać.
Polecam brokera. To są moje początki z handlem, zdeponowanowalem mała kwotę i po miesiącu współpracy widzę fajne zyski, chciałbym aby tak było dalej. Opiekun również miły i pomocny. Polecam tego brokera
Bardzo nie polecam. Ich porady to loteria. Wiedza Michala Lipki na poziomie zero. Jak juz straca wasze cale pieniadze to przestaja odbierac telefon. Sa przekonujacy w trakcie pierwszych rozmow, nie dajcie sie naciagnac !!