Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Broker XBULLS- co sądzicie?

MAM 6 NUMERÓW DO NICH , NIE DAWALI MI SPOKOJU DZWONILI CO DZIĘŃ 5 RAZY
JAK STRACIŁEM U NICH 6500$ KONIEC NIKT NAWET SIE NIE ODEZWAŁ
OPIEKUN POLEGAŁ NA TYM ŻE ON MI DORADZAŁ PONIEWAŻ SIE NA TYM NIE ZNAM
MIMO TEGO NIE POZWOLILI MI ZAŁOZYĆ KONTA DEMO
PRZED 2 DNI POKAZALI JAK NA WZROSTACH ROPIE I IDEKSIE SPMIB16 WŁOSKI INDEKS ZAROBIŁEM W KILKANASCIE MINUT
OK 2000$
JEDNAK KOLEJNE INWESTYCJE NA TYCH INSTRUMENTACH BYŁY NA SPADKI SĄDZĄC ZE OPEC PODTRZYMA WYDOBYCIE I ROPA PADNIE I ŻE WŁOSKI INDEKS PADNIE A TYM CZASEM WSZYTSKO ROSŁO GENERUJĄC STRATY
MAM SCREENY PLATFORMA MT4 PRZYCINAŁA SIĘ WIEC KAZALI KORZYSTAĆ Z APLIKACJI W TELEFONIE
W KLUCZOWYCH MOMENTACH KIEDY CHCIAŁEM SIĘ DORADZIĆ CO MAM ROBIĆ JAK BYŁO GORACO TO TZW OPIEKUN NIE MOGŁ ODEBRAĆ LUB NIDY MIAŁ WYPADEK I 2 H PÓŹNIEJ PRZYJECHAŁ DO PRACY
MAM NAGRANE WSZYTKIE ROZMOWY ORAZ SCREENY Z KAŻDEGO DNIA

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.