skup akcji Autor: ~AKCJONARIUSZ_DEBET [78.133.214.*]
w zwiazkuz nikłym zaangazowaniem w akcje Grupy Trzymającej Władze (GTW)- nie powinno dojsc do zgody na likwidacje spółki nawet po spłacelniu dlugów Jak jest mozliwość nakazania przes sąd skupu akcji od akcjonariuszy lub sprzedaz aktywów na rynku (aktywa to prawa autorskie i inne ) w celu zaspokojenia potrzeb wierzycieli ... a nastepnie akcjonariuszy.. lub NAKAZ SKUPU AKCJI????????????????????????????????
chetnie juz zrezygnuje ze swojej kasy pod warunkiem odsiadki dla GTW w ostatnich raportach swiadomie wprowadzali akcjonariuszy i rynek w bład piszac wprost nieprawde dodatkowo zatajając istotne fakty o kondycji społki wystarcy to pozbierac i zlozyc w CBS i prokuraturze przeciez łączna wartosc przekretu to kilkadziesiat baniek
Tylko kto ma to skoordynować, był już jeden chętny ale póki co "ani widu ani słychu". Facet najwyraźniej dał sobie spokój. Zgadzam się że MR. PREZES wciskał nam kit, nie ulega wątpliwości. I wypada go pociągnąć do odpowiedzialności. Kto się tym zajmie?
a może ktoś będzie chciał wejść po plecach tzn po trupie NGS na rynek Nju Śmieć ,... ??? nowa ekipa v-premier Morawiecki postawił na INNOWACJE i jest na to zarezerwowana kasa ,.. a tzw. rynek Nju Śmieć aż się roi od firm "innowacyjnych" w wyciąganiu kasy od leszczyków na różne "patenty", "licencje", innowacyjne technologie
miernoty moje alw mam slabosc do syna ktory zostal oszukany smieszna obietnica jak pewnie wiekszosc z was dlatego postanowilem wam pomoc odkupie wszystkie sztuki po groszu oraz powalczymy o reaktywacje nadzieja jest na wyciagniecie reki od was zalezy czy kolo ratunkowe przyjmiecie
myślę że jednak jest coś na rzeczy skoro chciał wasze akcje. Byćmoże chłopaki chcą zebrać pakiet kontrolny, aby zlikwidować działalność i zatrzeć wszystkie ślady ich gierek. Z tego wynika że Maymak to koleś słup od czarnej roboty. Pytanie ile oni rzeczywiście mają tych akcji. Czuję że nadal mogą mieć kłopoty.
Maymak to cwaniak. Zebrał od naiwnych papier, bazując na ich fatalnym połozeniu i bezradności. Zebrał dodatkowo za frajer. Powinien za to odpowiedzieć. Czemu go nie ścigacie?