Racja. Nawet jak ktoś wejdzie za jakieś drobne, to po kilku, klikunastu dniach wychodzi. Piszę z własnego doświadczenia. Jakiś czas temu pogoniłem tego śmiecia, ale od czasu do czasu próbuję grać drobnymi i urwać kilkaset zł. Tylko, że z automatem trudno tu wygrać. Chyba czas raz na zawsze pożegnać tą spółkę.
Aktualny- to się odnosi do całej gpw ::))?? Zmienić strukturę dostępu do giełdy tzn. Polikwidować Domy i Biura Maklerskie przy Bankach Zlikwidować wszystkich animatorów- manipulatorów Zmienić system opłat ,opłaty równe dla wszystkich (od transakcji) Postęp uzależnić od ceny akcji np. KGHM ,nie może byc po 1 gr. Aby to przeprowadzić,uzdrowić, trzeba zamknąć tą szulernię minimum na 1 rok. Fasing ,dywidenda - 0,8/ 15,5 = 5,1% do 05.09 (za 37 dni ),dlatego dobrałem papieru.
Przestrzegam przed tą spółką! Nie wchodzić w to pod żadnym pozorem, a dzisiejsza sesja to kolejny przykład szamba na tym papierze... Nie dajcie także sobie wciskać kitu przez paru forumowych klakierów, którzy co jakiś czas będą się podniecać tym, jaka to perła z perspektywami-to syf niedający zarobić z malutką jedynie dywidendą
Jednak aktualny przede wszystkim dla Fasinga. Wystarczy spojrzeć jak pięknie chodzą na obrotach inne spółki, nawet górnicze: Famur, Bumech. Dla tego gniota szkoda słów.
Dnia 2016-08-05 o godz. 11:28 ~maks napisał(a): > Jednak aktualny przede wszystkim dla Fasinga. Wystarczy spojrzeć jak pięknie chodzą na obrotach inne spółki, nawet górnicze: Famur, Bumech. Dla tego gniota szkoda słów.
Bzdury piszesz i kogo chcesz ty nabrać. Kupuj sobie Famur,Bumech !!! Tylko uwzględnij,że prawdziwy obrót , to 2-5% tego co pokazują liczby. Programm miesza,przekłada akcje ,tasuje zleceniami tylko po to aby ktoś się podłączył,a cyfry przeskakują . Gra w trzy kubki.a więc daleko od tego stolika. Jeszcze jedno kupuj Zetkamę,tam też pięknie chodzi na obrotach. Porównaj do tego wskażniki w stosunku do Fasingu i zobacz jaka to dobra spółka.
I co z tego, jak tamte spółki dają zarabiać, a ten cudowny, perłowy fasing jest na wieloletnim dnie i nie widać prawie żadnego zainteresowania? Jak to ma urosnąć?
Boski Fasio idzie ponizej 10 zł, moj to groszowy syf.Płynność, właściwie jej brak.Bik codzienie wyciąga z waszej kieszeni wasze złotówki. 80 gr. DYwidendy a kurs 2 zł niżej. No ......ale Chiny i będziemy w niebie.
Ja na Fasingu jestem od lat do przodu. Aktualna średnia cena akcji 15,50, wzięte dywidendy z ostatnich 5 lat. Ostatnia większa sprzedaż w sierpniu 2017 za 20 zł.