• Re: PMK Autor: ~polak [89.78.138.*]
    no dokladnie nowa spolke zawiazali nowy statut nowych ludzii teraz tylko maja podac inwestora do konca miesiaca i jazda a nie wywalanie bo juz urosło poprostu nastepny co nic nie wie a pisze a moze tak a moze nie i to jego tekst
  • Re: PMK Autor: ~JackLan [178.235.43.*]
    Polak - zgadzam się z Tobą, kazdy by chcial by tylko roslo,a jak jakas korekta sie pojawia to juz panika... Spolka nie po robi te wszystkie zmiany by podbic kurs na 20gr i sprzedac swoje pakiety z 10gr zyskiem...

Ja jestem tutaj od 3 lat, dobieralem caly czas, a najmocniej po kwietniowym walnym. i wiem jedno,skoro wytrzymalem 3lata to i wytrzymam kolejne 3. fakt,ze tez bym chcial by roslo ale cierpliwosc i pokora tez pomagaja mocno w graniu na gieldzie.

moze i bedzie bujac, nerwy beda szarpane, ale ta adrenalina tez ma swoj urok przeciez... :) a najlepsze jest to,ze sami sobie to fundujemy przez kupno/sprzedaz akcji - nikt za nas nie decyduje :)

Pozdrawiam i zycze milego weekendu :)
    JackLan
  • Re: PMK Autor: ~polak [79.191.226.*]
    jack spoko i pozdr
  • Re: PMK Autor: tytan1 [94.254.130.*]
    święta racja
  • Re: PMK Autor: ~Play [37.47.11.*]
    Jack, jak byleś na walnym to dobrze wiesz że tu idzie rozgrywka o poziomy złotówkowe a nie groszowe ( pod warunkiem że wszystko pójdzie zgodnie z planem) a co najważniejsze to że świadomy akcjonariat będzie kupował jak zostaną odkryte wszystkie karty a wtedy ciężko będzie kupić wyzbierany papier, więc będziemy szybować. Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość, duże rzeczy wymagają czasu.
    Zgadzam się,że tu idzie gra o złotówki, bo tak jak mówisz,byłem na Walnym w kwietniu i od tamtego momentu dobieram... :)
  • Re: PMK Autor: ~polak [83.10.67.*]
    co to nikt nie chce oddac skoku ?? czy nie ma juz komu ?? albo cena 16-14 gr to za niska ??
  • Re: PMK Autor: tytan1 [94.254.131.*]
    na too wygląda , że ruch znów zacznie się po 20 groszy dopiero
  • Re: PMK Autor: ~Play [37.47.15.*]
    No może dzisiaj przy deszczowej pogodzie ktoś odda skok na lewo w akcie desperacji.
  • Re: PMK Autor: ~polak [94.254.145.*]
    panika zrobila swoje , poszli po stopach generalnie spadło juz 50% od szczytu wiec starczy
    hmmmmmmmm Co oni odwalaja??? - oto jest pytanie...
  • Re: PMK Autor: ~polak [94.254.145.*]
    nie wiem jack czas pokaze
    to sa najwieksze obroty i wolumen na tej spolce odkąd tu jestem - od 3lat z kawalkiem, a na dodatek na spadku, a nie na wzroscie... martwic mnie to zaczyna, bo mam spory pakiet i calu czas trzymam, oczywiscie dzis troszeczke dobralem, bo byla okazja...

hmmmm, o co biega??? hmmm
  • Re: PMK Autor: warren_b [5.60.151.*]
    Może marne pocieszenie ale zobacz jakie obroty były na Fluidzie w styczniu ;)
  • Re: PMK Autor: ~anek1 [84.10.193.*]
    Pozwolę sobie i zacytuję . -----------------
    Frajer (investorus zerozyskus) – bliski kuzyn leszcza, często klasyfikowany jako inwestor niższego rzędu. Do kupna danej spółki przekonuje się po jej 500-procentowym rajdzie, jakiego dokonała ona w ciągu ostatnich dwóch tygodni. Wyniki finansowe? Nieważne, przecież po wykresie widać, że spółka właśnie odpaliła i choć teraz jej akcje warte są 3 zł, to na forum piszą, że idą na 200. Trzeba więc kupować, bo taka okazja może się już nie powtórzyć! Koniec końców okazuje się, że frajer kupił akcje idealnie na szczycie.
    > Mianem frajerów leszcz określa także inwestorów, którzy podczas spadków sprzedają akcje przed nim. „Nie dajcie się wyleszczyć, przecież zaraz będzie bomba” – próbuje przekonywać leszcz na forum. Frajerzy jednak nie chcą słuchać i poddają się grubasowi, wypuszczając z rąk cudowny papier. ----------------------
  • Re: PMK Autor: ~Hrymak [188.146.65.*]
    No to jutro wszystkie karty powinny zostać odkryte. Powinnismy zobaczyc kto siedzi za sterami WBA investment więc spodziewam się ostrej korby. Zapinać pasy ostatnia szansa na tanie zakupy.
  • Re: PMK Autor: ~kogut [83.23.56.*]
    z fusów Ci to wyszło??
    dlaczego dziś niby mieliby podać takie informacje??
  • Re: PMK Autor: ~Play [37.47.33.*]
    Bo spółka ktora jest w organizacji ma pół roku na zrobienie wpisu w KRS.
  • Re: PMK Autor: ~anek1 [84.10.193.*]
    I co ????? Jest wpis czy go nie ma ?
  • Re: PMK Autor: ~ppp [83.22.40.*]
    bedzie mega przecena

• Re: PMK Autor: ~kogut [83.21.219.*]
    tak jak pisałem - ktoś się pozabawiał zyskiem na parę groszy w górę i dół a teraz już koniec i do bazy...
    infa od spółki brak...

i gdzie Ci wszyscy naganiacze od 1-2 zł do końca roku? :P
[x]
GEOTREKK 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.