no dokladnie nowa spolke zawiazali nowy statut nowych ludzii teraz tylko maja podac inwestora do konca miesiaca i jazda a nie wywalanie bo juz urosło poprostu nastepny co nic nie wie a pisze a moze tak a moze nie i to jego tekst
Polak - zgadzam się z Tobą, kazdy by chcial by tylko roslo,a jak jakas korekta sie pojawia to juz panika... Spolka nie po robi te wszystkie zmiany by podbic kurs na 20gr i sprzedac swoje pakiety z 10gr zyskiem...
Ja jestem tutaj od 3 lat, dobieralem caly czas, a najmocniej po kwietniowym walnym. i wiem jedno,skoro wytrzymalem 3lata to i wytrzymam kolejne 3. fakt,ze tez bym chcial by roslo ale cierpliwosc i pokora tez pomagaja mocno w graniu na gieldzie.
moze i bedzie bujac, nerwy beda szarpane, ale ta adrenalina tez ma swoj urok przeciez... :) a najlepsze jest to,ze sami sobie to fundujemy przez kupno/sprzedaz akcji - nikt za nas nie decyduje :)
Jack, jak byleś na walnym to dobrze wiesz że tu idzie rozgrywka o poziomy złotówkowe a nie groszowe ( pod warunkiem że wszystko pójdzie zgodnie z planem) a co najważniejsze to że świadomy akcjonariat będzie kupował jak zostaną odkryte wszystkie karty a wtedy ciężko będzie kupić wyzbierany papier, więc będziemy szybować. Cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość, duże rzeczy wymagają czasu.
to sa najwieksze obroty i wolumen na tej spolce odkąd tu jestem - od 3lat z kawalkiem, a na dodatek na spadku, a nie na wzroscie... martwic mnie to zaczyna, bo mam spory pakiet i calu czas trzymam, oczywiscie dzis troszeczke dobralem, bo byla okazja...
Pozwolę sobie i zacytuję . ----------------- Frajer (investorus zerozyskus) – bliski kuzyn leszcza, często klasyfikowany jako inwestor niższego rzędu. Do kupna danej spółki przekonuje się po jej 500-procentowym rajdzie, jakiego dokonała ona w ciągu ostatnich dwóch tygodni. Wyniki finansowe? Nieważne, przecież po wykresie widać, że spółka właśnie odpaliła i choć teraz jej akcje warte są 3 zł, to na forum piszą, że idą na 200. Trzeba więc kupować, bo taka okazja może się już nie powtórzyć! Koniec końców okazuje się, że frajer kupił akcje idealnie na szczycie. > Mianem frajerów leszcz określa także inwestorów, którzy podczas spadków sprzedają akcje przed nim. „Nie dajcie się wyleszczyć, przecież zaraz będzie bomba” – próbuje przekonywać leszcz na forum. Frajerzy jednak nie chcą słuchać i poddają się grubasowi, wypuszczając z rąk cudowny papier. ----------------------
No to jutro wszystkie karty powinny zostać odkryte. Powinnismy zobaczyc kto siedzi za sterami WBA investment więc spodziewam się ostrej korby. Zapinać pasy ostatnia szansa na tanie zakupy.