Kolego nie manipuluj wypowiedziami innych uczestników forum, w swojej wypowiedzi użyłem świadomie słowa "przypuszczalnie", a nie "z pewnością". Szkoda, że informacje płynące ze spółki są na tyle ogólne, a akcjonariusze muszą snuć przypuszczenia. Dlaczego nie napisano konkretnie co staneło na przeszkodzie, że członkowie rady nie mieli możliwości wykonywania funkcji nadzorczych? Kiedy będzie zapowiadane info, które miało się ukazać w najbliższych dniach? Parkiet z 05.02, a dziś 10 to chyba najbliższe dni już minęły.
Gdzie jest manipulacja zadałem pytanie - to nie było stwierdzenie. Logika się kłania. Nie istnieje definicja pojęcia najbliższe dni dla jednego to może być 3 dla innego znacznie więcej. Można się spodziewać, że chodziło o bieżący tydzień, więc nie gorączkuj się nadmiernie oporem drobnych przed wywalaniem akcji.
Ty wydobywca,22,akrobata i inni manipulujesz nie tylko wypowiedziami ale i informacjami i sie tak nie sadz.Infa masz tylko trzeba miec chec poczytac.Chyba nie myslisz ze ktos ci co 2 dni bedzie infa podawał
"Szef rady Tomasz Pańczyk powiedział „Parkietowi", że w najbliższych dniach spółka poinformuje w komunikacie o dalszych planach (w tym pomysłu na debiut na giełdzie w Londynie), współpracy z Tarantogą oraz uzupełnieniu składu rady."
"- Jesteśmy w stałym kontakcie ze spółką. Na obecną chwilę realizuje ona stopniowo list intencyjny – mówi Maciej Krzysztoszek z biura prasowego KNF." http://www.parkiet.com/artykul/1410093.html
No szkoda ludzi przez was 22,xxx ludzie po 1.2 sprzedali i stracili a dzieki mnie kupili i maja przody,mogli sprzedac po 2.2 a i tak teraz maja przody,macie jeszcze cos? cała noc bedzie cie bredzic