Co będzie ? Jak zwykle na dwoje babka wróżyła. Ale nie tak całkiem, bo jak mi się wydaje, ktoś wspomniał ( a ja tego nie sprawdzałem, bo MIT mnie obchodzi jak śnieg w Warszawie), że ta spółka należy do innej spółki, która jest w układzie. No to jeśli układ nie zadziała, to zostanie majątek zlicytowany, a wy razem z nim i to bedzie koniec i MITU i wielu z was. Oczywiście sprzedawanie tych akcji groszowych nie ma sensu, bo zawsze może zdarzyć się cud i coś tam uda wam się odrobić. Zresztą już prawie wszyscy pogodzili się z myślą, żę pieniadze są stracone. Zastanawiające jest to, że nikt z zarządu nie zareagował medialnie na tak olbrzymi spadek kursu. Można by zapytać dlaczego. Odpowiedź która was zapewne nie ucieszy , to taka, że zarząd i prezesuńcio siedzą cicho jak mysz pod miotłą, bo co mieliby wam powiedzieć ? Jeśli chcieliby was podnieść na duchu, to zapewne musieli by mówić nieprawdę, a to jest już przestępstwo. Lepiej siedzieć w mysiej norze i udawać, że nic się nie stało.
Autor: ~Chodzik Księżycowy [31.61.129.*], 2014-06-10 17:03 .... Gdybyś był oficerem, to przynajmniej dodałbyś w tej wypowiedzi, że to nie ty ale Chodzik Księżycowy dał sygnał kupna po 0.37 zł. Tak więc nie przypisuj sobie tego, co do ciebie nie należy. Przy cenie 0.70zł CK napisał sprzedawać, a przy 0.37 zł kupować. Basta, kropka, finito! Chodzik Księżycowy
No to teraz masz odpowiedź, dlaczego zmieniłem nika i zalogowałem się na tym forum. I wszystko jasne jak Księżyc. A poza tym, to dzisiaj napisałem wam tekst o dystrybucji zrobionej na MIT i wszystko wyparowało.
Komu napisałeś-nam.Ty pało do lania, ostatni twój wpis to kup PBG a sprzedaj Sfinksa - jak zwykle analiza debila a przedtem sprzedaj Arcyic po 2 zł i jak zwykle analiza debila.
ktoś cholera podaje z ukrytego. Co tu się dzieje? Może czegoś rynek nie wie jeszcze!!?
ps. Natomiast wydaje mi się że bezpiecznie jest brać teraz KCI bo fundamenty i sytuacja stabilna a cena jeszcze atrakcyjniejsza (po 3 grosze zaczynają skubać. Jupiter też chyba się zbiera (C/WK 0,11!!!)
guzik mnie obchodzi KCI I Jupiter, żebys sam nie dostał od ukrytego snajpera, nikt nie podaje z ukrytego realizuje się scenariusz trójkata, do 0,14 musiało dojść, bo tak wynika z wykresu, za chwile scalanie akcji, zawarcie układu I pwrót na ciagłe, więc nie siej paniki naganiaczu na inne spółki