• Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~Arnold [159.205.216.*]
    to zjechało z 5,75 a nie z 3zeta, na 1,3!, wkrótce pewnie rozwodnienie i miliony w emisji na łopaty i wiaderka :D tarantoga trochę weźmie za swoje mega cenne niezabezpieczone obligi, a później odsprzeda po zatajonej cenie komuś z fajnym nazwiskiem :D

a pan jaza to typowy dawca kapitału, każda jego inwestycja to mega wtopa, chłopak uwierzył w diamenty na united i wisi ciągle na wysokim haku, a ta padlina będzie zaraz chodzić po 1gr :D, on biedny myśli że odrobi i nawet zarobi 1000% :D:D
    ale dobrze, bez takich koło fortuny by się nie mogło kręcić :D
  • Re: Do Mongoła Autor: ~jaza [77.253.30.*]
    Kolego Mongoł, powtórzę to jeszcze raz, więc spróbuj to teraz zrozumieć.
    Nikt o zdrowych zmysłach, a więc osoba w mniemaniu medycyny konwencjonalnej zdrowa na umyśle, nie przesiadywał by na spółce co do której ma tak negatywne nastawienie tyle czasu co ty. Są tylko dwa powody takiego stanu rzeczy. Masz w tym jakiś wymierny interes, lub jesteś frustratem który stracił na tej spółce dużo kasy i teraz z wielkiego żalu siedzi tu i mendzi.
    Dodam jeszcze że twoje żałosne, subiektywne i wybiórcze treści nic tu nie wnoszą. Podejrzewam, że nawet nie robią już wrażenia jako straszak dla mniej zdecydowanych.
  • Re: Do Mongoła Autor: ~drop [31.61.140.*]
    Kolego arnold,cos ci sie juz całkiem pomieszało bo to Msx ma obligacje tarantogi i to Msx moze je sprzedac w kazdej chwili na wolnym rynku
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Panie Mongoł możesz Pan się jeszcze zdziwć po ile ten syf bez fundamentów może jeszcze chodzić. To będzie taka lekcja z fundamentów albo ich brakiem. No tylko że trza sprzedać a nie trzymać jak już będzie plus 100% czy 500%..
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~mongolgold [83.31.48.*]
    panie czapajew …….ja sie lubie dziwic ……... bo wtedy ja zarabiac
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~czapajewo [83.12.16.*]
    Zarobek nie najważniejszy - czasem może lepiej stracić ale żeby to nie poszło w las.
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~inf [82.145.208.*]
    Panie mongoł,ty nie zarabiac bo ty cienias
    panie inf za to pan zarania od 3 zl troche samokrytyki panu potrzeba
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~inf [141.0.8.*]
    Cos ci sie w mózdzku pomieszało,zarabiam od ok.0.05 grudzien,styczen,mozna sobie przeczytac co pisałem w tamtym okresie,smialiscie sie ze mnie i ty pewnie tez ale to ja jetsem górą
    no to gratuluje pewnie sprzedales po 3zl i szukasz dolka odn2.50 zl
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~inf [141.0.8.*]
    Od kiedy szukam dołka to ty nie bedziesz wiedział,jedno jest pewne,ty jak zwykle w dołek nie trafisz i bedziesz tracił w najlepszym wypadku jak zwykle na prowizji
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~drop [31.61.131.*]
    Obecna wartosc ksiegowa na jedna akcje to ok. 50 zł. ,obecna cena akcji zdołowana za bardzo.Ciekawy tez jestem sygnału kupna objecie hossy jaki sie wygenerował na wykresie trzymiesiecznym.Moim zdaniem pójddzie w góre

http://www.stockwatch.pl/analiza-techniczna/encyklopedia/Objęcie-Hossy.aspx
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~jaza [77.253.30.*]
    Komediancie arnold. Lub lepiej może kombinatorze arnold, albo płatny naganiaczu arnold. Dorabiasz sobie do życia tak podłą profesją, że wolę zawisnąć na haku na 100 lat niż choć przez jedną sekundę utożsamić się z tym co robisz. Jakim to trzeba być cienkim życiowym bolkiem, żeby nie mieć na siebie pomysłu i zarabiać na ludzkim nieszczęściu. Do tego jesteś tak nieporadny że cały czas kompromitujesz się sprzecznymi w treści wpisami. Nie wiem kto cię zatrudnia, ale jeżeli ta mityczna spółdzielnia ma takich naganiaczy, to z całą pewnością jej zarobki są wprost proporcjonalne do jakości twojego intelektu.
    zlapali lisa za ogon tak jak w 'MISIU" i spierdzielil im na drzewo
    skad tyle jadu u kolegow nie potrafie zrozumiec
    to juz nie mozna miec wlasnego zdania ??????

PYTANIE NA INTELIGENCJE

ps pytanie matematyczne jesli dzisiaj akcje sa warte 50 zl jak to kolegom wychodzi
    to ile beda warte akcje po emisji 400ml przy cenie emisyjnej 1.25 zl ??????

finalowe pytanie

to po ile adasia wyjda akcje stasia jesli obejmie emisje po 1,25 zl
    rozliczone piornikiem kasi ??????

ps 2 prosze wykazac sie swoim AIQJU
    do wszystkich madrych tego forum
    Cena nominalna akcji MSX wynosi 12,5 zł. Twoje urojone 1,25 nie ma żadnego przełożenia na rzeczywistość. Ciągłe powtarzanie przez ciebie tej rewelacji potwierdza jedynie że jesteś inteligentny inaczej.
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~mongolgold [83.9.71.*]
    po raz pierwszy sie z panem zgadzam

oczywiscie
    a moze sie pan pokusi o rozwiazanie zagadki matematycznej
    zaznaczm ze jest to tylko test na inteligencjie i zabawa
    a wszelki podobienstwa do osob badz spolek sa nie zamierzone

podpowiedz mysl globalnie
    Niestety nie można rozwiązać zagadki, w której pytaniu jest logiczny błąd, panie Mongoł. A po drugie, to wszelkie dywagacje dotyczące emisji, obligacji, czy innego finansowania nie maja żadnego uzasadnienia. Więc jakakolwiek próba podjęcia w chwili obecnej tego tematu nie ma najmniejszego sensu.
    blad ?????? i to jeszcze logiczny

trzeba to zglosic do kuratorium ……..zadanie poziom podstawowy matematyka

• Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~Kazik [212.14.63.*]
    A dlaczego po 1,25. Nie lepiej po 0,25/ więcej zarobią/ haha. Dla mnie jest najważniejsze jest to, żeby znaleźli inwestora strategicznego, który wyłoży kasę i ruszymy z kopyta!!! a na to się zanosi. Nie musi być emisji akcji i obligacji. Są jeszcze inne możliwości i zapewne tak będzie.
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~drop [31.61.140.*]
    Widze ze niepotrafisz zrobic prostej rzeczy.juz pisałem ale ty chyba nie czytasz bo błądzisz w obłokach.Wystarczy podzielic pozycje aktywa razem ponad 680 mln. W tym pewnie są juz zaksiegowane aktywa mongolskie przez liczbe akcji ponad 13 mln.
    Ajak juz straszysz wszystkich tak wielką emisja ,oczywiscie takiej nie będzie bo mają spólki zalezne które mogą sprzedac,maja obligacje tarantogi które mogą sprzedac,mogą wyemitowac obligacje o czym była mowa,moga wziazc kredyt,kghm wziął kredytu 6 miliardów zł. i nikt z tego halo nie robi.Ale zakładajac ze bedzie tak jak tu piszesz 400mln. plus 13 mln. obecnie to daje razem 430 mln. 680 mln. podzielic przez 430 mln. to i tak daje około 1.5 zł. wiec co ty straszysz
    jak cie wystraszylem to przepraszam a najlepiej jak jestes taki bojazliwy to nie czytaj tylko kupuj
    Tylko jest wtym jeden haczyk,co bedzie jesli twoja rzekoma emisja bedzie np. po 5 zł .400 mln. akcji razy 5 zł daje 2 miliardy zł. plus obecne 680 mln. daje 2 miliardy 600 mln. zł. wiec po spłace zobowiazan o których tu tak piszecie w kasie spólki zostaje ponad 2 miliardy zł..Widzisz ..... nie podniecaj sie tak za bardzo bo moze nie wyjsc na twoje,hehe
    Trzeba miec chyba cos nie tegens zeby pisac o tak wielkiej emisji.Nawet przy pierwszym wariancie ze bedzie 400 mln. akcji( o czym tu bzdurnie piszesz ) była to symulacja przy emisji po 1 zł. ,wartosc ksiegowa na jedna akcje wynosi wtedy 1.5 zł. spłaca wszystkie zobowiazania ,msx ma aktywa mongolskie a w kasie spólki i tak zostana pieniadze wiec nie strasz bo sie ze.......
    oj drob jestes jak jaroslaw PSIKUTA z filmu chlopaki nieplacza

tak trzymaj …..a rzeczywistosc zweryfikuje twoja postawe
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~prokurator [46.151.186.*]
    Siedzi taki cały dzien i nagania ,oj nie kupisz taniej.
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~korki [204.27.56.*]
    I co mongoloid,madzrzy kupowali tylko takie miernoty jak ty sprzedawali
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~korki [107.170.205.*]
    W zaufaniu powiem wam ze teraz jest 1.66,korekta sie konczy.Kilka procent w te czy w te nie robi róznicy i wzrostów ciag dalszy
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~mongolgold [83.9.70.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    dokladnie madrzy kupowali i sprzedawali a takie miernoty jak ty trzymaja dalej

nick zmieniles i heja dalej ujadasz
    Tak wszyscy co tu maja inne zdanie niz ty nicki zmieniają.W samym dołku matole sprzedałes.A madrzy ludzie obrócili kaska i jada dalej
    jada w gory zamiast nad morze obujuczeni akcjami
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~inf [185.26.182.*]
    A ja akcje trzymam i zle na tym nie wychodze,nigdy nie wiadomo kiedy mozna bez akcji zostac jak niektórzy,juz wole dokupic
    szybciej mozna zostac bez kasy niz bez akcji elementarz inwestora
    Ty widze panie mongol zawsze pod prad jezdzisz,ciule juz tak maja
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~inf [185.26.182.*]
    Przeciez to wiadomo ze mongolgold akcje w okolicach 1.2, sprzedał,na 0.50 czekał.Szczekał az sie doszczekał i bez akcji został.Podobnie jak pozostałe leszcze,tez nie kupili,wiem bo próbowali potem ujadac jak rosło,przy 1.3 1.5 1.6 tez ujadali.W koncu kupili pewnie jeszcze wyzej a teraz sprzedali nizej.Tak konczy robactwo wyłażace z szamba
    zawsze …... bo z motlochem mi duszno
    rozumiem ze jestescie zaladowani na full stad ten jazgot

nie martwcie sie wszystko od was odbiore ciut nizej

ps taka mala refleksja czy to normalne ze ze spolki nie ma zadnej informacji

od 11 listopada ????? i brak wiadomosci o londynie i postepach w

mongolskich pracach ……..moze to tak powinno byc sie zastanawiam
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~korki [199.217.118.*]
    Ode mnie nie kupisz ,a czy wogóle kupisz to sie okaze,O ile dobrze pamietam frajerze to podobne teksty produkowałes w dołku.Jesli uda ci sie w koncu cos kupic to i tak strate masz wielka.Ja pisałem ze kilka procent w te czy w te nie robi róznicy a ty frajerze sie pilnuj zebys znowu bez niczego nie został bo strate to i taka ze za 10 lat nie odrobisz.Osmieszaj sie dalej
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [178.36.196.*]
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~inf [141.0.9.*]
    Miał akcje to w najwiekszym dołku sprzedal
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~mongolgold [83.9.136.*]
    a kolega to sie strasznie zdenerwowal ….ze ludzi od frajerow wyzywa ?????
    a nawet strate moja zna ???? czy aby to nie o swojej stracie prawisz ?????
    wybacza m ci ta porywczosc bos desperat
    …..najlepiej to zmiencie nicki ….jeszcze raz
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~korki [208.94.247.*]
    Na co mam sie denerwowac,szkoda tylko ze ludzie przez takich frajerów jak ty traca kase sprzedajac akcje w dołku np. po 1.2 Radze isc do lekarza,widze ze to forum to całe twoje zycie,To pewnie rodzaj terapi głupolu,Ciekawe czy potrzeby fizjologiczne tez odbywasz przy monitorze.Siedzi taki tuman całumi dniami od rana do nocy i głupoty wypisuje
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~korki [208.94.247.*]
    Poczytaj sobie swoje durne posty z przed miesiaca i czekaj dalej na 0.50,frajer
    nigdzie tak nie pisalem chyba w twoim chorym umysle

ale prosze wklej taki moj post
    Siedzi taki tuman całumi dniami od rana do nocy

widze ze to ty masz dzisjaj dyzur frajerze i tniesz posty
  • Re: RAJD ŚWIETEGO MIKOŁAJA Autor: ~mongolgoldd [83.9.136.*]
    widze ze zatkalo jednego i drugiego naganiacza

zmiencie nicki …jeszcze raz