a co boisz się że z naganiania klapa wielonicowcu czytając to co wypisujesz na różnych spółkach pod różnymi nicami to ja bym o twój stan zdrowia się martwił - weź urlop bo łatwo nie będzie popiszemy sobie troche aby ustrzec ludzi od takich dwulicowów
Dnia 2014-07-09 o godz. 15:07 ~mati napisał(a): > a co boisz się że z naganiania klapa wielonicowcu > czytając to co wypisujesz na różnych spółkach pod różnymi nicami to > ja bym o twój stan zdrowia się martwił - weź urlop bo łatwo nie > będzie popiszemy sobie troche aby ustrzec ludzi od takich dwulicowów władowałes się na wątek EZO nie wiadomo po co???? pisz poprawnie,później człowiek błędy robi ,czytając takich analfabetów jak ty, oisze sie nick ,nie niki :): jeśli mylisz mnie z "olka" to wybacz -schowaj się do cienia , tutaj 20 zł z tobą czy bez ciebie :):bywaj śmieszny człowieczku
Dnia 2014-07-09 o godz. 15:35 ~mati napisał(a): > zapomniałem że ty poeta jesteś tyle że liczenie kiepskie u ciebie haha > > wiecie jakie ładne wiersze pisał na fachowcach że aż post skasowali jak > zrobił się niewygodny.
mylisz mnie z kimś łosiu ,tak jak pisałeś,że ja jako olka piszę:):) pytanie brzmi ? na czym wisisz??? na fachowcach???? zaraz zerknę???? ostatnio coś mi na forum przeleciało ,ale tutaj o EZO piszemy
Też to zauważyłam :) Wczoraj rano pakiecik zdaje się był podszykowany dla mnie - taki ładniutki, pulchniutki i uśmiechnięty :)) Jednak ja tutaj narazie nie chodzę :)
Dnia 2014-07-10 o godz. 11:24 ~apricot napisał(a): > Też to zauważyłam :) Wczoraj rano pakiecik zdaje się był > podszykowany dla mnie - taki ładniutki, pulchniutki i uśmiechnięty :)) > Jednak ja tutaj narazie nie chodzę :) > > Buziaczki :))
wczoraj ktoś mojego posta wykasował :):) a pisałem tylko o dzisiejszym debiucie "Neptis" oraz ,że słucham "dawnego maleńczuka i pudelsów" :):)w celu uspokojenia się(wyciszenia)to chyba ktoś zazdrosny z tamtego forum apricot jest o Ciebie :):):) TUTAJ się ruch zrobi :):) pozdrawiam
Dnia 2014-07-10 o godz. 11:30 ~vileimpostor napisał(a): > Dnia 2014-07-10 o godz. 11:24 ~apricot napisał(a): > > Też to zauważyłam :) Wczoraj rano pakiecik zdaje się był > > podszykowany dla mnie - taki ładniutki, pulchniutki i uśmiechnięty > :)) > > Jednak ja tutaj narazie nie chodzę :) > > > > Buziaczki :)) > > wczoraj ktoś mojego posta wykasował :):) > a pisałem tylko o dzisiejszym debiucie "Neptis" oraz > ,że słucham "dawnego maleńczuka i pudelsów" :):)w > celu uspokojenia się(wyciszenia)to chyba ktoś zazdrosny z tamtego forum > apricot jest o Ciebie :):):) > TUTAJ się ruch zrobi :):) > pozdrawiam
Właśnie chciałam jeszcze dopisać, że z drugiej propozycji odnośnie Neptisa skorzystałam. A widzę, ze jest już odpowiedź na mojego posta :))
powoli się pnie ;):) tylko zaczyna mi to certusa przypominać ale ciiii;):) pożyjemy, zobaczymy pozdrawiam 1.000.000 % zwrotu z inwestycji i Zdrówka Życzę.
Dnia 2014-07-10 o godz. 11:45 ~vileimpostor napisał(a): > powoli się pnie ;):) > tylko zaczyna mi to certusa przypominać > ale ciiii;):) > pożyjemy, zobaczymy > pozdrawiam 1.000.000 % zwrotu z inwestycji i Zdrówka Życzę.
Oby :) Zobaczymy... (chciałabym dopisać )... koch.....y, ale nie mam pewności czy to ty jesteś :)
Dnia 2014-07-10 o godz. 12:00 ~apricot napisał(a): > Dnia 2014-07-10 o godz. 11:45 ~vileimpostor napisał(a): > > powoli się pnie ;):) > > tylko zaczyna mi to certusa przypominać > > ale ciiii;):) > > pożyjemy, zobaczymy > > pozdrawiam 1.000.000 % zwrotu z inwestycji i Zdrówka Życzę. > > Oby :) Zobaczymy... (chciałabym dopisać )... koch.....y, ale nie mam > pewności czy to ty jesteś :) > > pozdro
raczej,chyba,napewno nie :):) ale nic nie szkodzi :):) zaczęli zrzut? czy niecierpliwi ???
Dnia 2014-07-10 o godz. 12:10 ~vileimpostor napisał(a): > Dnia 2014-07-10 o godz. 12:00 ~apricot napisał(a): > > Dnia 2014-07-10 o godz. 11:45 ~vileimpostor napisał(a): > > > powoli się pnie ;):) > > > tylko zaczyna mi to certusa przypominać > > > ale ciiii;):) > > > pożyjemy, zobaczymy > > > pozdrawiam 1.000.000 % zwrotu z inwestycji i Zdrówka Życzę. > > > > Oby :) Zobaczymy... (chciałabym dopisać )... koch.....y, ale nie > mam > > pewności czy to ty jesteś :) > > > > pozdro > > raczej,chyba,napewno nie :):) > ale nic nie szkodzi :):) > zaczęli zrzut? > czy niecierpliwi ???
Hmm.. Oki :))
chyba niecierpliwi, tak mi się wydaje :)) dzień jeszcze się nie skończył a jutro też będzie dzień ...i już zrzut? chyba nie..
Wystarczy porównać sprawozdania finansowe za I kw. b.r. i 2013 dzisiejszego debiutanta i wyciągnąć wnioski przychody spadają zysk również. Tyle komentarza.
Dnia 2014-07-10 o godz. 12:44 ~olka napisał(a): > Wystarczy porównać sprawozdania finansowe za I kw. b.r. i 2013 > dzisiejszego debiutanta i wyciągnąć wnioski przychody spadają zysk > również. Tyle komentarza.
Spoko, ale spektakularny debiut zawsze jest mile widziany ;))
Dnia 2014-07-10 o godz. 12:44 ~olka napisał(a): > Wystarczy porównać sprawozdania finansowe za I kw. b.r. i 2013 > dzisiejszego debiutanta i wyciągnąć wnioski przychody spadają zysk > również. Tyle komentarza. nie ma to nic wspólnego z kursem :)::):) tym bardziej z debiutem ;):) tym bardziej z debiutem ostatnie debiuty agtes in minus boruta in pluuus neptis ??? ja widzę in plus ;) pozdrawiam
Dnia 2014-07-10 o godz. 13:05 ~olka napisał(a): > Uważacie się za znawców a nie potraficie podejść rzeczowo do spółki. > Potem wszystko wygląda spekulacyjnie. olka nie denerwuj się ;):) gpw od jakiegoś czasu ogólnie sprzyja spekulacji, wszelkiego rodzaju analizy tracą sens ,niestety, ważne jest to ,czy papier jest "modny" i w związku z tym "grany ", wig-20 nawet czasami robi "niespodziewane"zwroty-KNF się tym potem zajmuje,ale tutaj chodzi o duże pieniążki ,więc KNF ...... mówią ogólnie,że "giełdy na świecie "położą różnego rodzaju kontrakty,opcje.... pogoń za zyskiem przybrała znamiona "opętania"-patrz fluid-tam nawet swego rodzaju sekta powstała :) pozdrawiam ezo jak ruszy ......:):) narazie na silvacg nieciekawie,
Czasami "opętanie" ma dobre aspekty...jednak ostateczny wybór zawsze zależy ode mnie:) staram się polegać na swojej intuicji :) Mimo to intuicja bez natchnienia też nic nie byłaby warta :)
Dnia 2014-07-10 o godz. 20:12 ~apricot napisał(a): > Dzięki dobry duszku za podpowiedź :) > > Czasami "opętanie" ma dobre aspekty...jednak ostateczny > wybór zawsze zależy ode mnie:) staram się polegać na swojej intuicji :) > Mimo to intuicja bez natchnienia też nic nie byłaby warta :) > > Pozdro witaj ;)to opętanie to o mnie? ;)jeśli tak ,to czy mógłbym unizenie prosić Cię o rozszerzenie wątku dotyczącego oceny mojej osobowości? dzięki;)pisałem o tym,ponieważ tyle się dzieje,że można przeoczyć . Czekam na odpowiedź.
Dnia 2014-07-10 o godz. 22:05 ~opetany napisał(a): > Dnia 2014-07-10 o godz. 20:12 ~apricot napisał(a): > > Dzięki dobry duszku za podpowiedź :) > > > > Czasami "opętanie" ma dobre > aspekty...jednak ostateczny > > wybór zawsze zależy ode mnie:) staram się polegać na swojej > intuicji :) > > Mimo to intuicja bez natchnienia też nic nie byłaby warta :) > > > > Pozdro > witaj ;)to opętanie to o mnie? ;)jeśli tak ,to czy mógłbym unizenie > prosić Cię o rozszerzenie wątku dotyczącego oceny mojej osobowości? > dzięki;)pisałem o tym,ponieważ tyle się dzieje,że można przeoczyć . > Czekam na odpowiedź.
Wybacz ale nie mogę zrobić oceny Twojej osobowości, ponieważ nie znam Ciebie i nie wiem kto ty jesteś :) Raczej to ja jestem w stanie opętania myślami o pewnym ciekawym facecie, którego poznałam tu na forum :)
Fakt, dużo się dzieje i pewnie przeoczyłabym wczorajszą okazję. Wiem, że dzisiaj, każdy ruch jest możliwy, więc nie pozostawię tej inwestycji bez nadzoru :)) Udało mi się też zrobić dwa celne strzały na Resbudzie. Teraz nie wiem czy narazie odpuścić z nim, zobaczę jeszcze czy obroty będą wygasały ? :)
ja sobie wiszę na Neptisku-tak go pieszczotliwie nazwę;):) na forum dzisisaj o tym cudzie piszą dopiero ,także może być ciekawie, Jesli chcesz porozmawiać więcej to lepiej na jakimś chacie się umówic i wejść na moment,tak myślę,szkoda ,że nie jestem tym menem :):) na silvacg być może sie cos ruszy :) Ezo spokojnie dobieram jesli jest okazja,miałem chęć na patrospółkęjakąś,lecz neptis mnie "trzyma narazie"jesli nie zwalą kursu po zniesieniu widełek to może być boruta bis ;)nie rozumiem tylko dlaczego "agtes" tak słabo od debiutu ciągnie,o fluidzie już nie napiszę,najwyżej tam kogos skarcę, alem się rozpisał miłego spokojnego dnia ;)ogólnie spokojności :)
Witaj :) niezłe emocje mamy dzisiaj :)) mam wrażenie jakby wszystko wisiało "na włosku" - zobaczymy co dalej :) Nad czatem zastanowię się... ja nadal będę poszukiwać mojego mena, bardzo za nim tęsknię, może odnajdzie się wkrótce w innym wcieleniu ;)
Na temat wymienionych przez Ciebie spółek nic nie wiem. Wolałabym inwestować w bardziej płynne spółki, to daje mi większy spokój psychiczny ;) Ale zapoznam się z nimi :)
Pozdrawiam
P.S. Sądzę, że będziemy "widywać" się na forum Fluida - siła przyzwyczajenia robi swoje:)
Dnia 2014-07-11 o godz. 12:36 ~apricot napisał(a): > > Witaj :) niezłe emocje mamy dzisiaj :)) mam wrażenie jakby wszystko > wisiało > "na włosku" - zobaczymy co dalej :) > Nad czatem zastanowię się... ja nadal będę poszukiwać mojego mena, > bardzo za nim tęsknię, może odnajdzie się wkrótce w innym wcieleniu ;) > > Na temat wymienionych przez Ciebie spółek nic nie wiem. Wolałabym > inwestować w bardziej płynne spółki, to daje mi większy spokój > psychiczny ;) Ale zapoznam się z nimi :) > > Pozdrawiam > > P.S. Sądzę, że będziemy "widywać" się na forum > Fluida - siła przyzwyczajenia robi swoje:)
wczoraj prawie mnie z nim pomyliłaś :):) więc opisz Go ciut-może to rzeczywiście ja :):) Neptis jednak trzyma sie mocno ;):) pewnie gdyby nie to ,że mamy piątek wisiałby sobie dalej ;)
Trzeba mieć naprawdę stalowe nerwy, aby wytrzymać taką presję ;)) Piszę o Neptku - mam przeczucie, ze na koniec dnia kurs przysiądzie nieznacznie... nerwy zrobią swoje :))
Mogłam Ciebie z nim pomylić, bo bardzo mi jego przypominasz :))
P.S. Na forum Fluida pojawiły się ciekawe posty muzyczne - nawet indonezyjskie, jak sądzę ;))
Nie musisz mnie sugerować, tak samo myślę...Zwłaszcza, że mamy weekend - niektórzy lubią w te dni odpocząć i nie mieć zmartwień na głowie :) W razie czego zmartwienie będzie naszym problemem ;))
Dnia 2014-07-11 o godz. 14:02 ~apricot napisał(a): > Widzę, ze mamy nową uczestniczkę w dyskusji ;) > > P.S. Z tych emocji pomyliły mi się n...ki :) zauważyłem na fluidzie :):) miałem nawet coś napisać ;):):)
Siemka, ale szok.. pięknie utrzymany kurs. Nie było mnie trochę, bo musiałam zająć się znajomymi, którzy przyjechali do W-wy na dzisiejszy koncert Bon Jovi, teraz zaglądam a tu taka niespodzianka.
Widziałam też komunikat na Fluidzie, w sumie to nieistotne ale chyba wiem, kto jest jego autorem - właśnie przez ten drobny szczegół :)) Pozdrawiam
P.S. Może warto czasami skorzystać z naszej wew. linii ;) jak sądzisz ?
Dnia 2014-07-11 o godz. 19:39 ~apricot napisał(a): > Siemka, ale szok.. pięknie utrzymany kurs. Nie było mnie trochę, bo > musiałam zająć się > znajomymi, którzy przyjechali do W-wy na dzisiejszy koncert Bon Jovi, > teraz zaglądam a tu taka niespodzianka. > > Widziałam też komunikat na Fluidzie, w sumie to nieistotne ale chyba > wiem, kto jest jego autorem - właśnie przez ten drobny szczegół :)) > Pozdrawiam > > P.S. Może warto czasami skorzystać z naszej wew. linii ;) jak sądzisz ? witaj:) wczoraj w filmi z cyklu "kocham kino" było o tej kapeli :):) wew.linia? masz na myśli tę spółkę? ja zostałem bez papieru na weekend-ale tak już mam,od trzęsienia ziemi w Japonii w 2011:(:( a więc ta wewnetrzna linia to ? ja prop.wejść jeśli chcesz pogadać na czata np.na wp.miasto może być wawa i w live chwilkę kiedyś tam porozmawiać;):) z fluidem to dla mnie nic nowego:):)
Dnia 2014-07-11 o godz. 19:46 ~vileimpostor napisał(a): > Dnia 2014-07-11 o godz. 19:39 ~apricot napisał(a): > > Siemka, ale szok.. pięknie utrzymany kurs. Nie było mnie trochę, bo > > musiałam zająć się > > znajomymi, którzy przyjechali do W-wy na dzisiejszy koncert Bon Jovi, > > teraz zaglądam a tu taka niespodzianka. > > > > Widziałam też komunikat na Fluidzie, w sumie to nieistotne ale chyba > > wiem, kto jest jego autorem - właśnie przez ten drobny szczegół > :)) > > Pozdrawiam > > > > P.S. Może warto czasami skorzystać z naszej wew. linii ;) jak > sądzisz ? > witaj:) > wczoraj w filmi z cyklu "kocham kino" było o tej kapeli > :):) > wew.linia? masz na myśli tę spółkę? > ja zostałem bez papieru na weekend-ale tak już mam,od trzęsienia ziemi w > Japonii w 2011:(:( > a więc ta wewnetrzna linia to ? > ja prop.wejść jeśli chcesz pogadać na czata np.na wp.miasto może być > wawa i w live chwilkę kiedyś tam porozmawiać;):) > z fluidem to dla mnie nic nowego:):)
Proszę.. nie pamiętasz .. no właśnie jak mam to napisać ;)) jest jeszcze inna linia wew. chyba nie zapomniałeś ? Tam możemy kiedyś porozmawiać, niezobowiązująco ;)) Ja też zostałam bez papieru na weekend, ale z prostej przyczyny, bo nie odkupił mi się niżej ;))
Morelka nie wiem czy inwestujesz w tą firmę czy nie i jakim kapitałem ale jak dla mnie wolumen jest straszny :) za br. ok 62000 szt akcji decyzja należy do Ciebie miłego
Zobacz wątki dotyczące FLUID Zobacz profil FLUID Autor: ~ER [164.126.43.*] 2014-07-12 12:26 Re: pati to cię joker na papierze zostawił??? współczuję,tyle naganiałaś Zgłoś do moderatora
Zobacz wątki dotyczące FLUID Zobacz profil FLUID Autor: plugawy joker [178.181.48.*] 2014-06-20 14:53 To już jest koniec!Zgłoś do moderatora Ja wyszedłem do zera, dziękuje za kilka lat wspólnych emocji. Trzymajcie się i życzę powodzenia:)
Do zobaczenia może kiedyś na innych spółkach, Pati, swój i morelka-pozdrawiam was:) nieładnie joker zrobiłeś nu,nu,nu bobasku
Dnia 2014-07-12 o godz. 11:04 warren_b napisał(a): > Morelka nie wiem czy inwestujesz w tą firmę czy nie i jakim kapitałem > ale jak dla mnie wolumen jest straszny :) > za br. ok 62000 szt akcji decyzja należy do Ciebie > miłego
Nie wiem czy czytałeś powyższe posty, ale tam pisałam, że narazie w tę spółkę nie wchodzę i ogólnie omijam spółki o tak niskiej płynności :) A jestem tutaj, bo zawieruszył się gdzieś mój wilk i poszukuję go ;))
Dnia 2014-07-12 o godz. 15:38 ~apricot napisał(a): > Dnia 2014-07-12 o godz. 11:04 warren_b napisał(a): > > Morelka nie wiem czy inwestujesz w tą firmę czy nie i jakim > kapitałem > > ale jak dla mnie wolumen jest straszny :) > > za br. ok 62000 szt akcji decyzja należy do Ciebie > > miłego > > Nie wiem czy czytałeś powyższe posty, ale tam pisałam, że narazie w > tę spółkę nie wchodzę i ogólnie omijam spółki o tak niskiej > płynności :) A jestem tutaj, bo zawieruszył się gdzieś mój wilk i > poszukuję go ;)) > > humorystycznie pozdrawiam
tutaj cala ferajna zfluida czyta :)niektórzy ajk pati oraz inni wisza z papierem i żal dupsk....a ściska iż nie weszli w "neptisa" pozdrawiam jestem czuwam trwam :):):) trwam czuwam jestem
Dnia 2014-07-12 o godz. 16:33 ~VARG napisał(a): > Dnia 2014-07-12 o godz. 15:38 ~apricot napisał(a): > > Dnia 2014-07-12 o godz. 11:04 warren_b napisał(a): > > > Morelka nie wiem czy inwestujesz w tą firmę czy nie i jakim > > kapitałem > > > ale jak dla mnie wolumen jest straszny :) > > > za br. ok 62000 szt akcji decyzja należy do Ciebie > > > miłego > > > > Nie wiem czy czytałeś powyższe posty, ale tam pisałam, że narazie > w > > tę spółkę nie wchodzę i ogólnie omijam spółki o tak niskiej > > płynności :) A jestem tutaj, bo zawieruszył się gdzieś mój wilk > i > > poszukuję go ;)) > > > > humorystycznie pozdrawiam > > tutaj cala ferajna zfluida czyta :)niektórzy ajk pati oraz inni wisza z > papierem i żal dupsk....a ściska iż nie weszli w > "neptisa" > pozdrawiam > jestem > czuwam > trwam :):):) > trwam > czuwam > jestem powiedz warrenowi spod bufetu,że ma sie ładnie do Ciebie zwracać kanalia ,z szacunkiem i w ogóle
Dnia 2014-07-11 o godz. 20:34 ~apricot napisał(a): > A może ja się jednak mylę, już sama nie wiem ;))
No właśnie już nie wiem, wczoraj po raz pierwszy zastosowałam pewną manipulację pisząc o koncercie muzycznym w W-wie, mój wilk by wiedział, że jest to jest koncert Metalliki, bo to jego ulubiona kapela i chyba by sprostował... A może nie zrobił tego przez grzeczność ;))