Tutaj jest wiele choragiewek. Chyba jedynym który pisał konsekwentnie pozytywnie o potencjale Dependa jest znachor chociaż ostatnio nie pisze za często.
stoik-bałwan śniegowy- i inni nie zainteresowani zbytnio moimi informacjami-względniłem Wasze posty i pomimo,że mam dzisiaj istotne informacje dot. komunikatów wstrzymuje się z dalszym zaangażowaniem na Forum.i przekazaniem tych informacji dot. Dependa. do ogólnej wiadomości . Ż E G N A M . W AS -Martin EWP.
Żyła-ostatnia jeszcze informacja dla Ciebie i innych-posiadam pakiety akcji za 29 groszy-30 groszy-31 groszy -32 grosze-NADAL TRZYMAM !!!!! Teraz kazda istotna informacja jest w cenie wzrostu waloru-ale teraz posiłkujcie się informacjami z wpisów innych osób,skoro nie docenialiście moich wpisów.
Ż E G N A M .- bez odbioru.
Obrażać się oczywiście nie ma co, ale ten cały Martin myśli chyba, że jest podstawowym źródłem informacji dla czytających forum i źle znosi jakąkolwiek (zasłużoną) krytykę. Po tym, jak spółka musiała pisać wyjaśnienia po interwencji giełdy prezes podał komunikat, że nie będzie udzielał indywidualnych informacji i odpowiadał na pytania droga mailową.
Jego (Martina) informacje w stylu, że w piątek (14 lutego) będzie kolejny komunikat ze spółki są śmieszne, bo każdy zorientowany wiedział, że to termin raportu okresowego. A on cały czas lansuje się na wiedzącego więcej od innych co jest oczywistą bzdurą.
bałwan śniegowy-dzisiejszy kurs jest pokłosem informacji jakie posiadam.Jezeli znasz bardzo dobrze jezyk angielski-to postaraj się z niego korzystać.INa szachownicy sa figury o określonej wartości punktowej jak myślisz-którą jesteś Ty ,którą
jestem Ja ??????Kazda figura szachowa ma określoną wartość punktową i określoną siłę rażenia przeciwnika
P.S.-Tak dla poprawy Twojego samopoczucia przeczytaj swój post z dnia 11.02,2014r-gobbdz.12.37-cytuję-dzisiaj zamknie się na 0,38,do piątku [tj.dnia-14,02.2014r. - ] to 0,35.-tą Twoja znajomość analizy technicznej pozostawiam nadal bez komentarza-daleki jestem od złośliwości i krytyki Twojej wiedzy
Bałwan śniegowy-wystarczy tylko jedno słowo=przepraszam za indektywy pod moim adresem i wracam do dyskusji na Forum Dependa-decyzja należy do Ciebie !!!!!!!!
P.S 2-wybaczcie-ale musiałem mojemu adwersarzowi odpisac-Martin.
balwan sniegowy to zwykla szuja. Jak wielu tutaj. Jak ma akcje to pisze pozytywnie ( patrz posty historyczne)...jak nie ma akcje to pisze ze spolka beee itp. Wszyscy to ludzie bez honoru. Jak dobrze kojarze Martin tez pisales zle o spolce w jakims momencie.
Po pierwsze, nie będę Cię za nic przepraszał, ponieważ nie napisałem nic obraźliwego.
Po drugie, w to, że dzisiejszy kurs jest pokłosiem posiadanych przez Ciebie informacji, nie wierzę (jak podejrzewam, również spora część pozostałych forumowiczów). Dlaczego? Ano dlatego, że spółka nie podała żadnego komunikatu a posiadanie informacji poufnych i chwalenie się nimi na forum jest dość ryzykowne, więc nie podejrzewam Cię o to. Jeżeli masz jakieś informacje i zdobyłeś je zgodnie z prawem to po prostu napisz je. Masz przecież akcje i nie grozi CI, że ktoś kupi je przed Tobą. A dobra informacja spowoduje jedynie wzrost kursu, co chyba jest Ci na rękę. Pisanie w stylu wiem ale nie powiem jest dziecinadą. Powoduje, że spadają Twoje notowania wśród uczestników forum. A Ty przecież chcesz być wiarygodny i ceniony.
P.S. Moje pisanie na temat kursu, które cytujesz nie miało nic wspólnego z AT. Po prostu tak sobie pisałem. Jakby się sprawdziło, to miałbym satysfakcję. A że nie sprawdziło się, to mi to dynda.
Karol-musisz pewna rzecz rozróżnić-ja w y t y k a ł e m spółce stosowaną przez nich terminologię -niezrozumiałą na naszym rynku finansowym-co poskutkowało udzieleniem Spółce upomnienia przez GPW i przesłania stosownych wyjasnien akcjonariuszą ,również i mnie.Po drugie -uznałem ,że na tynm etapie procedowania-kurs jest spekulacyjnie zbyt wysoki i potrzebna jest głęboka korekta ,by powrócił do rzeczywistej jej wartości Więc jak sam widzis-należy zawsze umiec rozróżniać ziarna od plew.
bałwan śniegowy-chodzi mi o zwrot słowny-zasłuzona krytyka-tego zwrotu językowego nie powinieneś odnosić do mojej osoby-zawsze podejmowałem merytoryczną dyskusję dotyczącej naszej spółki mimo różnicy zdań.,wskazując plusy i minusy tej spółki
Moją prośbe -honorową -co do Twojej osoby już Tobie przedstawiłem.
Depend godz. 17:05 kurs 0,48 zł czyli + 12,2%, bez żadnego info.
Widać, że finał zbliża się, ale według mnie potrwa to jeszcze kilka, kilkanaście dni. Takich akcji nie robi się w ostatniej chwili tylko z wyprzedzeniem, żeby nie narazić się na wykorzystywanie poufnych informacji. Bo przecież dzisiejsze wzrosty nie wzięły się z niczego.