Po pierwsze, nie będę Cię za nic przepraszał, ponieważ nie napisałem nic obraźliwego.
Po drugie, w to, że dzisiejszy kurs jest pokłosiem posiadanych przez Ciebie informacji, nie wierzę (jak podejrzewam, również spora część pozostałych forumowiczów). Dlaczego? Ano dlatego, że spółka nie podała żadnego komunikatu a posiadanie informacji poufnych i chwalenie się nimi na forum jest dość ryzykowne, więc nie podejrzewam Cię o to. Jeżeli masz jakieś informacje i zdobyłeś je zgodnie z prawem to po prostu napisz je. Masz przecież akcje i nie grozi CI, że ktoś kupi je przed Tobą. A dobra informacja spowoduje jedynie wzrost kursu, co chyba jest Ci na rękę. Pisanie w stylu wiem ale nie powiem jest dziecinadą. Powoduje, że spadają Twoje notowania wśród uczestników forum. A Ty przecież chcesz być wiarygodny i ceniony.
P.S. Moje pisanie na temat kursu, które cytujesz nie miało nic wspólnego z AT. Po prostu tak sobie pisałem. Jakby się sprawdziło, to miałbym satysfakcję. A że nie sprawdziło się, to mi to dynda.