NA JOKERA I OBI WANA KMIOCIE MARNY ,NA ICH SZTUBACKIE NAGANIANIE ,OD ZAWSZE JAK KTOŚ ŹLE SIĘ ODWAŻYŁ NAPISAĆ TO JEDZIECIE TAKIEMU DO BÓLU.ostatnie wpisy o balonach i sra...m jokerze nie były moje petaku ,tyle ci powiem ,że nie mała ekipa 'ubranych chce do niego jechać,tak wtwtarz mu spojrzeć a ubraliście ludzi co niemiara,na chamstwo wasz cieciu ,jak ktoś z fluida poczyta wasze posty jak mówicie ,to nie za bardzo będzie chciał z takim chamami rozmawiać,nie chce mi się już pisać co grozi za "grożenie " mi i to konkretne:):):):)chodziło o to ażeby spółdzielnię waszą skatalogować ,ale nie po to ,że ja tak lubię :) oj nie..............................ano do miłego zatem,dla jokera napewno nie-kogoś kogo nie powinien poniosł na fluidzie,ubrał,jak zwał tak zwał ,on tego nie lubi :(:(szkoda mi jokiego ale cuż,gość stracił przez jokera mnóstwo kasy i podobno mocno wkurzony,joker namierzony podobno dokładnie ,także chłodźcie piwko chłopaczki,wkrótce się spotkamy i zejdź ze mnie marny oszuście,oszustwo tez ci mogę udowodnić ale po co? są inne sposoby .......
A kto ci grozi dziadu sakramencki nie odróżniasz gróźb od informacji ?
Tak przy okazji pisz jakoś bardziej po polsku bo ciężko się ciebie czyta, chyba że to ze zdenerwowania ale przecież nie masz sobie nic do zarzucenia więc skąd te nerwy.
Dnia 2014-01-11 o godz. 22:35 ~DZIAD SAKRAMENCKI napisał(a):
> NA JOKERA I OBI WANA KMIOCIE MARNY ,NA ICH SZTUBACKIE
> NAGANIANIE ,OD ZAWSZE JAK KTOŚ ŹLE SIĘ ODWAŻYŁ NAPISAĆ TO
> JEDZIECIE TAKIEMU DO BÓLU.ostatnie wpisy o balonach i
> sra...m jokerze nie były moje petaku ,tyle ci powiem ,że
> nie mała ekipa 'ubranych chce do niego jechać,tak
> wtwtarz mu spojrzeć a ubraliście ludzi co niemiara,na
> chamstwo wasz cieciu ,jak ktoś z fluida poczyta wasze posty
> jak mówicie ,to nie za bardzo będzie chciał z takim chamami
> rozmawiać,nie chce mi się już pisać co grozi za
> "grożenie " mi i to
> konkretne:):):):)chodziło o to ażeby spółdzielnię waszą
> skatalogować ,ale nie po to ,że ja tak lubię :) oj
> nie..............................ano do miłego zatem,dla
> jokera napewno nie-kogoś kogo nie powinien poniosł na
> fluidzie,ubrał,jak zwał tak zwał ,on tego nie lubi
> :(:(szkoda mi jokiego ale cuż,gość stracił przez jokera
> mnóstwo kasy i podobno mocno wkurzony,joker namierzony
> podobno dokładnie ,także chłodźcie piwko chłopaczki,wkrótce
> się spotkamy i zejdź ze mnie marny oszuście,oszustwo tez
> ci mogę udowodnić ale po co? są inne sposoby .......
To co napisałeś świadczy o tym że nie masz zielonego pojęcia o GPW
Jedynymi informacjami na podstawie ,których Inwestor powinien podejmować decyzje są Prospekt emisyjny i oficjalne komunikaty.
Podejmowanie decyzji na podstawie forum świadczy o zamiłowaniu do hazardu.
Ta zaraza przelazła już na forum Aleji Samochodowej. Podszywa się pod mojego nicka. Teraz spanikował bo zrozumia, że wreszcie ktoś może mo dobrać się do d...!
I to jest ta różnica ty na naszym nigdy nie będziesz a nas stąd nie możesz wygonić.
A to że piszesz pod innymi nickami i ciągle restartujesz neta żeby mieć nowe IP nic nie da i tak wszyscy już wiedzą z kim mają do czynienia :)
ludzie się pomiarkowali ,że ich oszukujecie ,w co dziesiatym poście piszą to świadomi,sekciarze modlą się do jokera i logo fluida,nieraz pisałem ,ze spółka dobra ,ale przewartościowana mocno ,za droga,wg.mnie warta 50 groni na teraz c/z przerazająca c/wk nienajgorsza ,to balon nadmuchany przez was nienaturalnie
widzę że nie rozumiesz pan - szanowny panie
miałem nie pisać ale naród kształcić trzeba więc krótko
1Pokaż mi choć jeden post w którym źle napisałem o spółce!!!!!
2. o ile wzajemne wyzwiska pomiędzy internautami to nie problem i trudno wyegzekwować odpowiedzialność to
3. Twoje wypowiedzi naruszające dobre imię firmy FLUID.S.A jako spersonalizowanego podmiotu są karalne albowiem naruszają dobre imię, prawnie chroniony wizerunek firmy itd
przepisy które cytowałem wcześniej znajdziesz w internecie- sprawdź czy ja kłamię!!!!
a stałe IP i te dynamiczne pomogły sprawie
mam też nadzieję że wiesz komu dziękować:)
powodzenia i więcej rozumu
pozdrawiam
a co ty taki grzeczny obi wan? twoje posty i jokera , zostana opublikowane właśnie jako manipulowanie kursem jak nic,pewna gazeta chce o tym zrobić "szerszy" artykół,ładniutko naganiacie oj aż się dymi ;)prezes fluida nie czytał chyba waszych postów,w których "drobnych ' inwestorów nazywacie : kanlaimi,leszczam,dawcami,inwektywy takie idą ,że i mnie ruszyło,stąd moja zainteresowanie samym forum fluida ,nie firma,firma jak firma ,samo wasze " sekciarstwo " i próba nieudolna zresztą stworzenia spółdzielni ;):ciekawe co na to prezes ???????? MANIPULACJA Z WASZEJ STRONY JEST TAK JAWNA ,ŻE SZKODA SŁÓW.
c/z popatrz to z ogólych danych,miałe zupełnie innego nicka ,byłem jakiś czas z akcjami ,kiedy joker ze swoja banda zrobili prywatnego (chcieli mnie tam nawet zaprosić) to i ja zmieniłem nicka,nic xle o firmie nie pisałem ,tyle ,że w/g mnie przeszacowana nieco a inne sprawy pozostawiam sobie :):):)to jest forum póki co nie prywatne,jokery i inne gady mają jakis cel o którym nie mówią wprost :)nie chce mi się już gadać ,sa jeszce inne metody .............................. no a mój spalony dysk też o czymś świadczy,słuzby tak naprawdę się licza:):)ale o tym sa:):):)
ciekawe, nie sledzę wątku na bierząco,ale po przeczytaniu postów DZIADA widzę, że może być ciekawie, jeśli rzeczywiście komuś będzie się chciało poświęcić czas i pieniądze
to juz nie są przepychanki między akcjonariuszami, ale grube działanie mające na celu zdyskredytowanie spółki w oczach potencjalnych inwestorów i obecnych posiadaczy
historia giełdy zna kilka takich przypadków, że wkurzona firma pogoniła takich cwaniaków i skończyło się w sądzie, gdzie okazało się, że autorem był studencik i jak usłyszał, że zabawa jest dość droga (100 tyś PLN) to na kolanach błagał i zaklonał, że już nie będzie tak robił
niedawno na wątku PMI nijaki Marcus podpadł Mrokowi a ten pokazał, że w ciągu 24 godzin ma jego dane osobowe i postarszył prawnikami, chłopczyna wił się jak piskorz, ale chyba mrok mu w końcu odpuścił
więc zanim coś napiszesz na temat firmy, pomyśl czy jest to prawda
Chłopie daj sobie siana chociaż dzisiaj. Wyjdź na miasto i delektuj się tym co się dzieje. Dzisiaj na ulicach zobaczysz tą lepsza część Naszego społeczeństwa, tą która jest Ci całkowicie obca. Nie łudzę się, że coś z tego zrozumiesz, chociaż może...
działam w WOŚP cieńki bolku,nie tylko kasa mi w głowie ,nie lubie jak ktoś mi grozi ,POZDRAWIAM I WRZUCAC DO PUSZEK WOŚP :):): A NA GERIATRIĘ TEŻ,WSZYSTKICH NAS TO CZEKA !!!!!!!!!!!!!!
Dnia 2014-01-12 o godz. 11:18 ~DZIAD SAKRAMENCKI napisał(a):
> działam w WOŚP cieńki bolku,nie tylko kasa mi w głowie ,nie
> lubie jak ktoś mi grozi ,POZDRAWIAM I WRZUCAC DO PUSZEK
> WOŚP :):): A NA GERIATRIĘ TEŻ,WSZYSTKICH NAS TO CZEKA
> !!!!!!!!!!!!!!
Od kiedy WOŚP gra na Bakierze:::::))))))))))))))
ty "swój" tylko "dychacza " zaklinasz ,jesteś człekiem ze zrytm beretem przez jokera i obiboka,nic do ciebie nie dociera ,nic,tylko dychacz i pati zeby bzyk...ać ! ładan ta pati chociaż?
jeżeli działasz w WOŚP to tym bardziej się dziwię
powinieneś być normalny - idea tej akcji nie zakłada obrzucania inwektywami innych- w tym w szczególności spółek giełdowych
a co do poziomu kursu - hm...:) nie będę ci podpowiadał
działalność społeczna to okoliczność łagodząca dla organów ścigania
więc to pozytyw- chyba jedyny:)
pozdr
tobą i jokerem to niestety dla was, nie tylko organy ścigania się interesuja i to od dawna,chciałem,żebyś myślał ,że jakiś nastolatek ze mnie,jakiśdrobny wystraszony,głupi leszcz" obi a poczytajcie sobie z jokerkiem do poduchy " Hrabia Monte Christo " Teraz film pt. "Uśpieni " skończyłem oglądać. Polecam i film i książkę,pouczające mocno.
Dnia 2014-01-13 o godz. 00:21 ~obi wan napisał(a):
> jeżeli działasz w WOŚP to tym bardziej się dziwię
> powinieneś być normalny - idea tej akcji nie zakłada
> obrzucania inwektywami innych- w tym w szczególności spółek
> giełdowych
a co do poziomu kursu - hm...:) nie będę ci
> podpowiadał
działalność społeczna to okoliczność łagodząca
> dla organów ścigania
więc to pozytyw- chyba jedyny:)
pozdr
jedyne gdzie dziad działa to publiczny sracz z którego pisze na bankierze w przerwie od mopowania
A co ci dziadu pieronski do mojej kasy? zime stulecia zapowiadali to sie ubralem w akcje fluida a że telewizja kłamie to co mamy widac za oknem.przyjdzie wiosna to sie rozbiore a pretensji do nikogo nie mam bo sam podejmowalem decyzje .wiec jeszcze raz powiem krotko : speprzaj dziadu!
13.01. Warszawa (PAP) - W poniedziałek wzrosty indeksów na warszawskiej giełdzie mogą oznaczać wejście we wzrostową korektę - oceniają analitycy.
"W piątek na wykresie WIG 20 pojawiła się świeca z długim dolnym cieniem tzw. młot, która może sugerować wyczerpywanie się potencjału spadkowego, ale jest to zbyt mało, by powiedzieć o sygnale rozpoczęcia wzrostowej korekty. Należy obserwować zachowanie indeksu na dzisiejszej sesji i jeżeli ten wzrost z drugiej połowy piątkowej sesji będzie kontynuowany to najprawdopodobniej mamy korektę" - powiedział PAP Przemysław Smoliński z DM PKO BP.
Zdaniem analityka sygnałem trwalszego powrotu wzrostów na WIG 20 będzie przekroczenie poziomu 2.375 pkt.
"Można też patrzeć na poziom 2.350 pkt. Taki ruch sugerowałby, że mamy już do czynienia z korektą wcześniejszych spadków" - dodał.
Indeks WIG 20 zakończył piątkowe notowania zyskując 0,1 proc. do 2.327,89 pkt.
Giełdy w USA zakończyły tydzień niewielkimi zmianami głównych indeksów, a w ciągu dnia przeważały spadki. Analitycy wskazują, że rynek nie bardzo wiedział, jak odebrać dane z rynku pracy, które były bardzo słabe, a wcześniejsze liczby pokazywały ożywienie. Na zamknięciu Dow Jones Industrial spadł o 0,05 proc., do 16.436,86 pkt. S&P 500 zwyżkował o 0,23 proc. i wyniósł 1.842,37 pkt. Nasdaq Comp. wzrósł o 0,44 proc., do 4.174,67 pkt.
Giełda w Japonii jest w poniedziałek zamknięta ze względu na święto, Dzień Dojrzałości.
Z kolei chiński Shanghai Composite Index spadł na zamknięciu poniedziałkowej sesji o 0,2 proc. i wyniósł 2.009,56 pkt.
Poniedziałkowe kalendarium publikacji danych makroekonomicznych jest puste. (PAP)
widzisz piszesz mówiąc że się nami organa ścigania interesują - to i dobrze niech się interesują- nam do tych organów bliżej niż tobie
wpisz w google słowo "prowokacja" - może zrozumiesz
a za reakcję sam sobie odpowiesz!!!!
Gdzie ta forumowa prostytutka dziad?:)
Zabrali go z domu bez wysłania wezwania, czy wije się jak chory szczur pod kompem bo rośnie zamiast spadać balon jeden?:)))
Uwaga!!! Pilne!!! Osobnik w balonowych gaciach niejaki Joker znów przedarł się do stolicy!!
I tu na Sadybie zabarykadował się na opuszczonej posesji. Prawdopodobnie w zniszczonej
willi, dokona rytualnego wypróżnienia! Nasi wywiadowcy sprawdzili w KRS-ie, iż ponoć pod tym adresem ma swoją siedzibę Fundusz Rezerw Gaci Balonowych - czy jakoś Tak !!