NA JOKERA I OBI WANA KMIOCIE MARNY ,NA ICH SZTUBACKIE NAGANIANIE ,OD ZAWSZE JAK KTOŚ ŹLE SIĘ ODWAŻYŁ NAPISAĆ TO JEDZIECIE TAKIEMU DO BÓLU.ostatnie wpisy o balonach i sra...m jokerze nie były moje petaku ,tyle ci powiem ,że nie mała ekipa 'ubranych chce do niego jechać,tak wtwtarz mu spojrzeć a ubraliście ludzi co niemiara,na chamstwo wasz cieciu ,jak ktoś z fluida poczyta wasze posty jak mówicie ,to nie za bardzo będzie chciał z takim chamami rozmawiać,nie chce mi się już pisać co grozi za "grożenie " mi i to konkretne:):):):)chodziło o to ażeby spółdzielnię waszą skatalogować ,ale nie po to ,że ja tak lubię :) oj nie..............................ano do miłego zatem,dla jokera napewno nie-kogoś kogo nie powinien poniosł na fluidzie,ubrał,jak zwał tak zwał ,on tego nie lubi :(:(szkoda mi jokiego ale cuż,gość stracił przez jokera mnóstwo kasy i podobno mocno wkurzony,joker namierzony podobno dokładnie ,także chłodźcie piwko chłopaczki,wkrótce się spotkamy i zejdź ze mnie marny oszuście,oszustwo tez ci mogę udowodnić ale po co? są inne sposoby .......