Zamknęłam właśnie S po 2490 choć miałam nadzieję przynajmniej na 248x ale zblizamy sie do końca a diabli wiedzą jaki będzie cudowny fiksing .. a poniedziałek może być też jak zwykle zamulony .
Jeszcze raz , dziękuję kolegom za wysiłki , które doprowadziły do utworzenia naszej nowej zakładki !
Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego łyk-endu :-))
Miłego!
A ja ostatnio od oblewania nie mogę się opędzić... Więc i teraz znowu ŁYK-end zaczynam... :-)
I tradycyjnie licząc, że to początek dłuższego ruchu spadkowego, zostaję na eS, bo coraz więcej gości z imprezy, już nawet nie chyłkiem, ucieka... Trochę też liczę na popwtórkę układu spadkowego z drugiej połowy lipca. A może jaki trup przez ŁYK-end komu z szafy wypadnie...? :-)
Re: KOMENTARZ FUTURES 19.10.2012Autor | ~dyletant [46.134.166.*] 2012-10-19 16:36 Zobacz wątki dotyczące
Zobacz profil .
a moja cierpliwość się wyczerpuje jak czytam takie brednie giełdowych znafcuw
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
to miło, że zaglądają tu też rekiny giełd światowych, tylko dlaczego taki skromny nick?
Witajcie kochaniii !!! wiecie co dziś zrobilem ? nic raniutko ustawilem sobie stopa b wysoko i wlasnie wlaczylem kompa a tu kurdeee mila niespodzianka ,, bul eye mam nadzieje ze miales miekkie ladowanie bo lubie i Ciebie poczytac nie umieraj jeszcze ;-))
dalej bedziemy człapac wyzej, tak to widze, dzisiaj w koncówce zupełna panika, spora roznica miedzy bazą, albo wig 20wzrosnie albo kontrakt spadnie.Powinno byc jakies odbicie od wparcia:)
mam długie z fix , 90moze być:) krechy krechami, nie wiadomo jak sie beda spólki zachowywac, kto pociagnie, moze banki:)? po ciichu licze w przyszłym tyg. na powrót w okolice z dzisiejszego rana ;))
nie wiem . impet spadkow jest dosc mocny ,ale gruby sie nie ujawnil jeszcze , lop dalej wysoki i obrot na koniach bez rewelacji ,wiec moze grac na up . tak czy inaczej trzeba ksiegowac z rana bo odreagowanie bedzie . dzis nasdaq testuje 3000pkt zobaczymy co dalej .
nie zaglądałem tu od dwóch lat i widzę ze nie ma nikogo z ówczesnych kontraktowców tak zazarcie sie spierających i często mi ubliżających, wiecie co oznacza, że tu ich nie ma ? oznacza to wiele ludzkich tragedii dlugów rozwodów itp. bo barany, ale naprawdę jestem w szoku, że nikt nie przetrwal i, że ta gra jest tak bezwzględna.
Ciągle tłumaczylem że zarabianie na futach jest proste - moje tłuste S w poniedzialek ladnie zarobi
barany, jesli mógłbys powiedz jak widzisz teraz gre na kontraktach,owszem wiedza i doswiadczenie są cenne . nie raz przekonałem sie, ze zachowanie rynków bywa bardzo zaskakujące , wrecz nie do przewidzenia
Dnia 2012-10-19 o godz. 20:16 ~barany napisał(a):
> nie zaglądałem tu od dwóch lat i widzę ze nie ma nikogo z
> ówczesnych kontraktowców tak zazarcie sie spierających i
> często mi ubliżających, wiecie co oznacza, że tu ich nie ma
> ? oznacza to wiele ludzkich tragedii dlugów rozwodów itp.
> bo barany, ale naprawdę jestem w szoku, że nikt nie
> przetrwal i, że ta gra jest tak bezwzględna.
Ciągle
> tłumaczylem że zarabianie na futach jest proste - moje
> tłuste S w poniedzialek ladnie zarobi
Kłamiesz zgodnie z nikiem.[nie było cię raptem 4 miesiące]. Zarabianie na futach jest trudne ale możliwe.
Dowody;
Czytelnik 2 -walczy za wodą w jaskini lwa [ brydż + giełda] Jankesa widzi wysoko.
Tworaz555-mistrz formacji harmonicznych-pisze ostatnio na innym portalu
Janosik- mistrz Elliotta[nadziany na maxa]-pisze mało.
Ja-też nie narzekam.
Barany zadecyduje wsparcie -Twoja reakcja..A będzie sprytnie.
Zdrówko zwierzaku.
Dnia 2012-10-19 o godz. 21:10 ~danuta napisał(a):
> Enigma a Ty nie koduj tylko napisz o tym sprycie szwagra
Danusiu ,nie mogę ,,JAK BOGA KOCHAM ''
Ale mogę Hamburgera -ok.1380 fsp500-będzie przesunięcie czasowe[ my]
Nie jestem kumplem ,,Mita'' - a wrogiem.
Zdrówko.
Będzie up. po korekcie -szokujące.
Dnia 2012-10-19 o godz. 21:43 ~kedlav napisał(a):
> nie podniecaj sie Enigma po korekcie wielu moze juz
> wyczyscić do 0 zalezy na jakim poziomie sie
> zakonczy .
Podniecam się zupełnie czym innym np.Danusią ,Kedlav
Danuśka -Zbyszko CI mówi ,,wpis z Mitem'' dla starych bywalców ma sens.
1380 - też nie wierzę ale gram.[krechy]
Zdrówko
Mr Enigmo:)Co do tego ma MIt? czy to barany jest? nastepnyJUś znaczy sie pojawił? a za hamburgera dziekuje.Baaardzo sprytna kombinacja ze po korekcie szokujące up,nie wierze w 1380 na fsp, nie mniej pozdrawiam
Dnia 2012-10-19 o godz. 22:22 ~kedlav napisał(a):
> napisze krotko . najblizsze wsparcie na koniach
> ,bo to nas interesuje przeciez .. 2350 tam raczej
> upatruję wsparcia jako takiego juz w pn.
Przystanek czy zajezdnia?- Twój własny kesz Ci odpowie kol. graczu.
PJ ma się super i śmieje się z was pewnie albo z wam podobnym, bo jesteście dawcami kapitału, widać sporą frustrację skoro jesteście tacy agresywni,...oj depozyty chudną aten cały maciek to pisał tu kiedyś i przyznam był świetnym antywskaźnikiem
Chwila szczerości strażniku.
Ja jestem Jusiem od lat.Polecam mój system za jedyne 20 tys.[ rabat dla pierwszych pięciu]
Index spadnie do zera ,odbije tylko do 666,6pkt.
Uf.ale mocne te używki.