Świeca doji na wykresie, przy dolnym ograniczeniu kanału, może sugerować, że właśnie wsiadanego grają. Jest też nowy adres strony: www.greenecotechnology.com. Niestety treść stara, ale to chyba narazie test, choć nie wygląda to profesjonalnie.
Jak patrzę na tą starą stronę pod nowym adresem (www.grenecotechnology.com), to jestem pełny obaw, o skuteczność zarządu co do wywiązania się z zapoweidzi odnośnie uruchomienia nowego interesu. Opieszałość zarządu musi niepokoić. Skoro przez pół roku nie byli w stanie wygenerować strony internetowej, która by powalała na kolana, zarówno pod kątem nowatorskich rozwiązań technicznych jak i pod kątem treści to może to świadczyć o tym, że nie są najlepszymi osobami mającymi rokręcić, było nie było, ultra nowoczesny biznes. Konkurencja jest już kilka kroków przed GET, a ci wydają się dreptać w miejscu.
bezsprzecznie tylko czy akurat do końca roku? Śmiem wątpić. Pisałem na dzień przed wzrostami, że można już zbierać. A mogłem przecież 2 miesiące temu zacząć naganiać. Tylko po co, skoro wiadomo było, że goowno z tego będzie. :-)
baranki, jak zaczyna rosnąć to się uaktywniacie, a jak spadało to cisza, i tak nie wytrzymacie tych ruchów w górę bo to jak mówią... dotyczy to tylko 1% graczy.
nie jesteś precyzyjny. Nie jak zaczyna rosnąć, tylko na dzień przed wzrostami. Na dzień a nie dwa miesiące przed, jak to mś miejsce u ciebie. I kto jest barankiem? :-)
jeśli kupować to np takie MTC z NC na grinie wszystko zależy od widzimisię panów z większą kasą dobry przykład był dwa dni temu, pewnie chodziło o wykazanie straty do podatku, bo i co innego, ale było widać jakie mają możliwości i co mogą zrobić z kursem jeśli będą chcieli, na MTC jeśli będzie kilku rozsądnych inwestorów można zarobić i 1000 % jak na bge, bo i też jest podco grac , radze przeanalizować