• Re: Idea Expert Autor: ~paola [31.175.9.*]
    Magdalena F. -S. , Opowiadała jak to Paweł L....k, w W-wie , leciał na jej wielki biust ! Pamiętacie ? Koledzy z załogi ;)

• Re: Idea Expert Autor: ~Karla [5.172.234.*]
    Dnia 2015-10-14 o godz. 00:04 ~idea-żenada napisał(a):
    > Co to za kredyt , skoro ubezpieczenie jest droższe od kapitału + odsetki ?
    > Dyrektorka regionalna alkoholiczka , dyrektorka oddziału puszczalska

A stryjeczny wuj szwagra jej drugiego męża ma odstające uszy i zielonego merola po dziadkach! No na litość... jak w ogóle można sięgać po takie argumenty? O_O

Może jakiś konkret, bo to co piszesz to... (delikatnie mówiąc) kompletnie nic nie wnosi w dyskusję, a już na pewno nie pomoże nikomu w decyzji...
  • Re: Idea Expert Autor: ~Niktwazny [31.175.119.*]
    Konkrety? Dobrze... Zatrudniasz się na stanowisku Specjalisty ds. Sprzedaży po czym okazuje się, że kredyty które są tak zaje@cie drogie musisz sprzedać nie tylko klientowi, ale i Pośrednikowi z którym współpracujesz.. Jeśli Pośrednik bazuje na relacjach z klientem to w życiu tego mu nie wciśnie. Co do kadry zarządzającej porażka... Dyrektorzy oddziału mają wszystko w dupie, martwią się tylko o siebie, nie dbają, nie motywują pracowników wręcz przeciwnie. Regionalni - porażka, potrafią obrażać się na zwykłego szarego pracownika z byle powodu i to nie jest ściema.. Co do kasy.. Można ładnie zarobić pod warunkiem, że będziesz ostro zasuwał. Jak zdarzy CI się miesiąc bez dobrej sprzedaży to już zaczynają się spojrzenia i straszenie, że Cię zwolnią. Pracownika mają za psa - oczywiście nie zawsze. Jak sprzedajesz jesteś królową.. :) Pracowałam tam ponad dwa lata i nie zawsze tak było. Poprzedni dyrektor regionalny przynajmniej miał klasę.. Jeżeli ktoś z Was zastanawia się nad pracą w tej instytucji to napiszę tak. Jak nie masz swoje zdania i lubisz lizać dupki to zagościsz tam na dłużej. Jako, że miałam swoje zdanie i nie zgadzałam się z wieloma rzeczami efektem czego jest to, że się zwolniłam. Mimo to powodzenia :)
  • Re: Idea Expert Autor: ~MichałQ [78.11.164.*]
    Dokładnie, ja dodam, że ważne jest też czym dokładnie kto się zajmuje. Bo jeżeli ktoś idzie do CC, gdzie cały dzień rozmawia z ludźmi przerywając im, to nacina się na różne reakcje, niezależnie w jakiej firmie by nie pracował :) Natomiast też w Idea Expert pracowałem, w CC właśnie oraz w jednym z polskich tele-potentatów i Idea Expert wypada lepiej :)
  • Re: Idea Expert Autor: ~pracownik [93.105.178.*]
    Firma jest totalnym nieporozumieniem zarządzanym przez " Mistrzów Świata" , którym udało się uciec z GNB, Open Finance jak zaczął się palić grunt, pewnie za pełne oddanie i skuteczne i bezrefleksyjne wyciskanie kasy z Klientów . Prezes, ma kompetencje do zarządzania zespołem sprzątaczek w PRL-u i taki sposób bycia. Farsa rodem z filmów Bareji ( kocha spowiedź do szafy jak P. Ochudzki, jak ktoś to lubi super robota , polecam :-) ). Rozumiem ,że niektórzy muszą tam rozpocząć pracę, ale niczego pozytywnego nie można się tam nauczyć ( chyba nie ma już od kogo) Starych menedżerów zwalniają i masowo zatrudniają "swoich" ( alkohol w pracy na porządku dziennym, Prezes :- ) bardzo to lubi) . Najpierw " Mistrzowie Świata " , o których pisałem firmę rozwalili, a teraz od kilku lat naprawiają ( fuzje , połączenia) to jakiś intelektualny armagedon. Kończ Waść , wstydu oszczędź wypadałoby powiedzieć. " Taka porządna Grupa , taki porządny WŁAŚCICIEL ( LC ) " i taki SYF :-) .
  • Re: Idea Expert Autor: pawelnowak20 [31.179.51.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)