Forum Banki +Dodaj wątek

Re: Idea Expert

Konkrety? Dobrze... Zatrudniasz się na stanowisku Specjalisty ds. Sprzedaży po czym okazuje się, że kredyty które są tak zaje@cie drogie musisz sprzedać nie tylko klientowi, ale i Pośrednikowi z którym współpracujesz.. Jeśli Pośrednik bazuje na relacjach z klientem to w życiu tego mu nie wciśnie. Co do kadry zarządzającej porażka... Dyrektorzy oddziału mają wszystko w dupie, martwią się tylko o siebie, nie dbają, nie motywują pracowników wręcz przeciwnie. Regionalni - porażka, potrafią obrażać się na zwykłego szarego pracownika z byle powodu i to nie jest ściema.. Co do kasy.. Można ładnie zarobić pod warunkiem, że będziesz ostro zasuwał. Jak zdarzy CI się miesiąc bez dobrej sprzedaży to już zaczynają się spojrzenia i straszenie, że Cię zwolnią. Pracownika mają za psa - oczywiście nie zawsze. Jak sprzedajesz jesteś królową.. :) Pracowałam tam ponad dwa lata i nie zawsze tak było. Poprzedni dyrektor regionalny przynajmniej miał klasę.. Jeżeli ktoś z Was zastanawia się nad pracą w tej instytucji to napiszę tak. Jak nie masz swoje zdania i lubisz lizać dupki to zagościsz tam na dłużej. Jako, że miałam swoje zdanie i nie zgadzałam się z wieloma rzeczami efektem czego jest to, że się zwolniłam. Mimo to powodzenia :)