Biegnący trójkąt zmienił się w okno , nie wiem tylko czy dachowe z włazem czy ścienne uchylno - obrotowe ..... a tak wogóle jeśli uważasz ,że na forach i w internecie " nie ma wiedzy " to znaczy , że twoje wypociny są również jej pozbawione :)
A nie mówiłem, że pełno tu takich co podgryzają mi kostki.
AWE 123 kupowałem wczoraj na samym dni i zaraz po kupnie na 8,41 chyba to było, napisałem o wszystkim na forum. To nie ważne, ważne , że ,,wtopiłem,,. Gówno na lodzie!
Jednak jakeś taki madry (jak nie jesteś ) to dlaczego w swojej mątrości nie oświecasz nas
przyjacielu AWE 123 ? Trzeba było napisać, tak jak ja napisalem aby kupować. Mało tego
kiedy to zrobiłem na samym dole natychmiast podałem do wiadomości. Ty zaś milczysz proroku w rozkroku, głosu nie wydajesz a jak jest już musztarda po obiedzie z ostatniego rzędu oślej ławki piskasz. Szkoda, że wywołany do tablicy ani be ani me ani kukuryku nie było. Spróbuj cokolwiek zaprzeczyć o tym co napisalem o GTC. O formacjach luce i testowaniu dna. Szkoda wielka, że to nie ty ale ja. Mnie to jednak wisi kalafiorem i następnym razem wywołam cię do tablicy aby zobaczyć, co z ciebie za PTICA.
Będzie szansa na rechabilitację. Tymczasem kupuj GTC. Jak przyjdzie pora oddam ci wszystko !
CK
Powiem tak : Chodzik zna sie na rzeczy, to co mowi na prawde jest kawalkiem dobrej wiedzy, ktora znaja niezli inwestorzy. Ale sam pewnie ja trzyma dla siebie, jego rady na forach sa po to, zeby posmiac sie z tych niedoswiadczonych, co slepo wierza w innych!
Chodziku jeśli myślisz, że GTC będzie teraz tylko szło do góry to jesteś w błędzie.
Ten wzrost jest tylko spekulacyjnym odreagowaniem ostatnich spadków
Co do dzisiejszego wzrostu to nakazałbym umiarkowany optymizm (spójrzcie na volumen) bo na koniec dnia więcej jak 2 % raczej nie będzie. Swoją drogą od prawie miesiąca tutaj trąbie że pod koniec lutego będzie odbicie i to spore ,a Ty chodzik robisz z siebie nagle wielkiego proroka jak na wykresie pokazało się grubo poniżej 9...Dokładnie od konferencji w Davos było wiadomo jak się ułoży giełda w przeciągu najbliższego 1,5 miesiąca. Dlaczego wtedy nie przestrzegałeś ludzi przed kupowaniem za 10 i powyżej tak jak ja to robiłem przez co zarzucano mi nieczyste intencje?
Pokory ?
A po kuta mi ona ?
Nawet jej nie zauważę jak przejdzie obok. Ale skoroś taki dobry i tak przestrzegałeś
przed spadkami to teraz spóbuj ocenić zakres zwyżki. Wtedy pogadamy.
Poza tym koledzy i koleżanki też, juz sobie upatrzyłem następną spółeczkę do zwalania.
Oj będzie się działo.
No to macie zabawę w chowanego, kto mnie znajdzie tego czeka nagroda.
Dnia 2012-02-25 o godz. 07:44 ~antychodzik napisał(a):
> Usiłujesz odrobić potężne straty więc z całą pewnością
> wejdziesz w jakąś spółkę SUPER ŚCIEKOWĄ ...
I to będzie twoja OSTATNIA inwestycja - powodzonka życzę :)
Chodzik w dniu 20 luty ogłosił że to ten dzień więc załadował się w przedziale 9-9.41.
A oto co pisze na forum PBG
| ~chodzik księżycowy [89.68.157.*] 2012-02-24 17:13 Zobacz wątki dotyczące PBG
Zobacz profil PBG
Gówno za przeproszeniem pamiętacie koledzy.
Co kupować ? Nie wiem ja mam GTC kupione po 8.41 fajnie ?
Co do PBG to na stronie tej firmy napisali że Wiśniewski to wizjoner. Ciekawe czy to tam jeszcze jest, czy już wykasowali te brednie.
Wierzę w AT. Nigdy mnie nie zawiodła i teraz będzie podobnie. Spokojnie poczekam i zobacze czy się spółka z tego wygrzebie.
Wiecie co tak naprawdę o niej myślą ci co ją wikopali z WIGU 20.
Myślą, że to nic nie warte jest.
CK
Jak widać to zwykły mitoman i kłamca.Nie będę tutaj opisywał historii jego klęsk w inwestowaniu bo zajęło by to wiele godzin, zrobił to zresztą Maciej z Krakowa którego uważam za najlepszego analityka na forum bankiera.
Osoby które były na forum HB w tamtym roku znają moje analizy a analizowałem wiele spółek na tamtym forum i wiedza co reprezentuje aktualnie jestem na DSS gdzie wydałem ostatnio rekomendacje kupuj CEDC dosłownie jeden dzień przed wybiciem.Takich przykładów mógłbym przytoczyć wiele ale nie chodzi mi żeby się promować ale żeby was ostrzec przed tym nieudacznikiem chodzikiem.
Całą historię nieudolności chodzika zna na pamięć antychodzik jest on chyba ekspertem jeżeli chodzi o tego bufona.
Antychodzik mam do Ciebie prośbę jeżeli znasz choć jeden przykład że chodzik naprawdę zarobił lub zrobił poprawną analizę to mi go podaj ,naprawdę chciałbym być niemile zaskoczony.Uważajcie na trolla.
Bo u niego to jest tak - jak mówi że coś kupuje to znaczy że dawno już kupił , jak mówi że sprzedaje to dawno sprzedał .....99 % jego wywodów to zmyła ...
Antychodzik i Awe 123 to są moi przyjaciele. Troska jaką wykazują tu na forum w stosunku do mojej osoby zasługuje doprawdy na Oskara. Można i tak, znależć sobie bóstwo i modlić się co i rusz do niego. Każdy ma jak widać jakiś cel w życiu.
Tak Panie i Panowie interesuje mnie PBG. Oczywiscie teraz po wyjściu z trójkąta dołem tylko sobie tą spółeczkę oglądam i to z daleka.
Co się tyczy GTC to nie wiem czy jeszcze pamietacie mój wpis sprzed kilku dni. Napisalem wtedy czarno na białym, że formacja typu ,,gwiazda polarna,, zazwyczaj jest testowana. No i macie właśnie ten test. Spadki na całym rynku powinny zakończyć się albo jeszcze dziś albo jutro, bo tam na wykresie 30 minutowym wyraźnie widać, że jest to już ostatnia podfala piąta spadkowa, co prawda nas jeszcze kilka godzin pomęczy, bo to fala wydłużona ale skończy się ładnym odbiciem do góry.
CK
No sami widzicie, że to calkiem ładnie zaczyna wygladać, chociaż kierując się analizą fundamentalną trzeba by się od tej spółki trzymać z daleka ?
Pozdrowienia dla odważnych
CK
Antychodziku,
Opanowała cię jakaś mania mojej osoby.
Skup się na sobie, bo inaczej skupasz się w majty.
Ja nie mam nic przeciwko mądrzejszym od siebie, ale te slogany, które ty tu uskuteczniasz to czysta propaganda i manipulacja, na dodatek sam nic nie wnosisz.
Napisz chociaż raz otwarcie, że się ze mną nie zgadzasz, że GTC spadnie na złamanie karku a nie pitol w koło te swoje smutasy.
GTC i tak zrobi to co zrobić powinno, czyli pójdzie w górę.
Moim zdaniem trend boczny , a ty kolego będziesz się kisił....ale nie martw się będę cię wspierał najlepiej jak umiem , zawsze możesz na mnie liczyć :)
Nad decyzją można siedzieć miesiącami , a nawet latami ... ale to nie oznacza , że będzie słuszna ... :) to ile już jesteś do tyłu analityku od 7b ? :)))
Jak sie czyta wpisy o GTC to sami pesymisci. Normalnie jakbym na Polimexie siedzial. Ale pamietajcie - im wiecej osob pisze ze bedzie spadac (czyli tutaj ponad 90%) tym wieksze szanse ze bedzie WZROST - to jest stara zasada gieldy.
Ps.
Fakt, chodzik zamilkl - tak samo jak naganiacz Grzegorz na Polimexie. Kazde forum ma swojego grzegorza czy chodzika ;)
ten zafajdany ck. to tylko zwykły osobnik psychotyczny, a wy go słuchajcie, to daleko zajdziecie. Wszedzie gdzie pisze to nie trzyma sie to kupy, a tkściki jakimi wszystkich zarzuca to stek bzdur i "chory sen pijanego szaleńca"
prawdziwemu chodzikowi jest teraz glupio tu pisać bo jak naganiał to gtc było po 9zl a teraz po 5,9 .... Ale dobrze chłop gadał były by wzrosty gdyby nie ta grecja...