Chodzik w dniu 20 luty ogłosił że to ten dzień więc załadował się w przedziale 9-9.41.
A oto co pisze na forum PBG
     |  ~chodzik księżycowy [89.68.157.*]    2012-02-24 17:13 Zobacz wątki dotyczące PBG
Zobacz profil PBG
Gówno za przeproszeniem pamiętacie koledzy. 
Co kupować ? Nie wiem ja mam GTC kupione po 8.41 fajnie ? 
Co do PBG to na stronie tej firmy napisali że Wiśniewski to wizjoner. Ciekawe czy to tam jeszcze jest, czy już wykasowali te brednie. 
Wierzę w AT. Nigdy mnie nie zawiodła i teraz będzie podobnie. Spokojnie poczekam i zobacze czy się spółka z tego wygrzebie. 
Wiecie co tak naprawdę o niej myślą ci co ją wikopali z WIGU 20. 
Myślą, że to nic nie warte jest. 
CK
-----------------------------------------------------------------------------
 Jak widać to zwykły mitoman i kłamca.Nie będę tutaj opisywał historii jego klęsk w inwestowaniu bo zajęło by to wiele godzin, zrobił to zresztą Maciej z Krakowa którego uważam za najlepszego analityka na forum bankiera.
Osoby które były na forum HB w tamtym roku znają moje analizy a analizowałem wiele spółek na tamtym forum i wiedza co reprezentuje aktualnie jestem na DSS gdzie wydałem ostatnio rekomendacje kupuj CEDC dosłownie jeden dzień przed wybiciem.Takich przykładów mógłbym przytoczyć wiele ale nie chodzi mi żeby się promować ale żeby was ostrzec przed tym nieudacznikiem chodzikiem.
Całą historię nieudolności chodzika zna na pamięć antychodzik jest on chyba ekspertem jeżeli chodzi o tego bufona.
Antychodzik mam do Ciebie prośbę jeżeli znasz choć jeden przykład że chodzik naprawdę zarobił lub zrobił poprawną analizę to mi go podaj ,naprawdę chciałbym być niemile zaskoczony.Uważajcie na trolla.