"Ja kupiłam po 0,38 i jestem dumna z tego, że im spada niżej tym więcej kupuję, he !
Dlaczego?
- bo zamierzam na giełdzie zarabiać, a nie tracić :))
Tak sie składa, ze jak jest układ, to chcą się ułożyć z kimś i dogadać
A jak bankrut, to wchodzi Syndyk i sprzedaje, jak jeszcze ma co..
Dzisiaj wisi bez obrotów, bo już nikt niżej nie chce oddawać, a ja bym chętnie jeszcze dokupiła.
- co wisi - nie utonie :)"
Jak dla mnie - NUMER 1 w tym tygodniu !! Niejaka Hela to pisała...
ty jestes czlowieku zboczony nie masz nic innego do roboty w domy tylko wieczna nagonka na spadek , a jezeli rzeczywiscie kurs spadnie do 1gr to co bedziesz pisal , przeniesiesz sie debilu na forum innej spolki zeby zatrowac zycie innym , idz sie lecz czlowieku jestes psychicznie chory
oj chłopczyku nie ładnie wysmiewac inych mama cie nie uczyła bo wiesz wysmiewanie działa na dwie strony wiec troszke pomysl jak cos napiszesz bo troszke chyba ci sie poprzestawiało w tym twoim rozumku ja napewno nie sprzedam i wielu ze mna tak zrobi bo widzisz w brew pozorom jest bardzo dobrze a ze ktos ma strate 0.10 czy 0.20 czy inna to jest prawie nic bo ostatni w jeden dzien poszło ile a wiec spokojnie jest coraz lepiej teraz tylko kwestia czasu jak to wszystko ruszy POZDRAWIAM wytrwałych
odbicie parogroszowe bedzie napewno tylko niewiadomo kiedy i od jakiego poziomu jadno jest pewne przy obecnym poziomie wszyscy traca nawet grubym nie oplaca sie sprzedawac nie sluchajcie bzdur jakie pisze chlop z mazur bo nikt o zdrowych zmyslach nie bedac zaangazowanym w akcje nie walczyl by tak na forum jak on , jest on jednym z zaladowanych na bardzo wysokim poziomie i mysli ze jak w kolko bedzie pisal o spadkach to sporo usredni tak to widze chyba ze jest matka teresa z kalkuty i tak bardzo dba o nasze pieniadze ze nic innegonie robi tylko wiecznie zniecheca , odradza a wrecz namolnie namawia i napewno pare osob dalo sie nabrac na jego wypociny , dla mnie to jest jeszcze wiekszy leszcz niz my bo niepotrafi przyznac sie do swojej straty na pronoksie
chlopie z mazur jezeli jednak nie posiadasz walorow tej spolki to oposc to forum i nie siej tu wiecej zametu nikt cie tu nie chce czytac , ajesli naprawde chcesz sie fochowo wypowiadac to podepszyj swoje wypowiedzi jakimis wykresami , analizami bo jak narazie to to nie ublizajac zbychowi ,ktory jest nielicznym optymista na tym forum piszesz tak samo jak on tylko ze wdroga strone , nie wysmiewaj sie ze zbycha bo to nie jest czescia opini na temat spolki , a jesli nie masz nic madrego podpartego analizami ,wykresami ifaktami do napisania to sadaj z tego forum i nigdy nie wracaj
Uważasz, że ja jestem chory...?? A co powiesz o autorach cytatów z tego tematu...??
Są zdrowi...??
Pomyśl trochę, to nie boli. Ja już od ponad tygodnia nic nie piszę - staram się tylko odpowiadać na co niektóre mądre pytania oraz uzupełniam cały czas ten wątek WASZYMI cytatami. WASZYMI, czyli piewców północy, odpału, korby, jazdy na północy, Wielkiego UP, itp.
A swoją drogą: jakbym pisał cały czas na plus dla spółki (jak Zbycho na przykład), to byłbym zdrowy...??
Witaj ch z m, jaki jest wedlug Ciebie poziom kursu na Pronoksie , od ktorego powinny ewentualnie sie zaczac wzrosty i ewentualnie jesli maily by sie zaczac to mniej wiecej przy jakiej dacie???? czy moze w okolicach NWZA?? 29.12.2011??? a moze pózniej??? a moze juz nigdy????pzd
Pamietam pare miesiecy temu jak Chłopie z M naganiales na spadki przy kursie 15-16 gr i nagle zniknąłes z forum z powodu choroby, a kurs momentalnie ruszyl w gore na 22-24gr w ciagu kilku dni, poznije chwile postoju i znow kurs ruszyl na jakies 38gr. Wtedy sie ujawniłes ,ze sprzedales swoje akcje i ,ze zarobiles z tego co zrozumialem ponad 400 tys.zl , i widze ,ze teraz znow naganiasz w dol i teraz tak sobie mysle, ze wtedy pisales ,przy 15-16 gr ,ze kurs spadnie na 11-12 gr ale nie spadl tylko ruszyl w gore, wiec teraz sie zastanawiam przy ilu wazasz ,ze kurs ruszy??? ewentualnie do ilu spadnie, gdyz wiadomo ,ze na Ciebie tez trzeba wziasc poprawke, jesli napiszesz ,ze przy 6-7 gr pojdzie w gore to jest bardzo duza szansa ,ze przy 10 gr bedzie wybicie ,wiec juz moze niedlugo, wedlug mnie jestes cholllllernie mocno zapakowany w Pronox,ale moim zdaniem zaczales brac akcje w przedziale 10-12gr i masz ich od kilku do kilkunastu mln szt. i oczywiscie od Ciebie zalezy przy jakim kursie nastapi ewentualny ruch w gore:))) moge sie mylic,lecz takie jest moje zdanie i uwazam mimo to ,ze jestem blisko prawdy:))))
Pamietam pare miesiecy temu jak Chłopie z M naganiales na spadki przy kursie 15-16 gr i nagle zniknąłes z forum z powodu choroby, a kurs momentalnie ruszyl w gore na 22-24gr w ciagu kilku dni, poznije chwile postoju i znow kurs ruszyl na jakies 38gr. Wtedy sie ujawniłes ,ze sprzedales swoje akcje i ,ze zarobiles z tego co zrozumialem ponad 400 tys.zl , i widze ,ze teraz znow naganiasz w dol i teraz tak sobie mysle, ze wtedy pisales ,przy 15-16 gr ,ze kurs spadnie na 11-12 gr ale nie spadl tylko ruszyl w gore, wiec teraz sie zastanawiam przy ilu wazasz ,ze kurs ruszy??? ewentualnie do ilu spadnie, gdyz wiadomo ,ze na Ciebie tez trzeba wziasc poprawke, jesli napiszesz ,ze przy 6-7 gr pojdzie w gore to jest bardzo duza szansa ,ze przy 10 gr bedzie wybicie ,wiec juz moze niedlugo, wedlug mnie jestes cholllllernie mocno zapakowany w Pronox,ale moim zdaniem zaczales brac akcje w przedziale 10-12gr i masz ich od kilku do kilkunastu mln szt. i oczywiscie od Ciebie zalezy przy jakim kursie nastapi ewentualny ruch w gore:))) moge sie mylic,lecz takie jest moje zdanie i uwazam mimo to ,ze jestem blisko prawdy:))))
"kto cie słuchał (chłopa z mazur). to napewno nie bedzie miał nic wspulnego z takimi spułkami a po głowie beda mu chodził kosmate mysli a kto słuchał Zbycha to wie ze juz niedługo sie zacznie bo jak nie teraz to kiedy oni zdołowali i oni wyciagna a my razem znimi pojedziemy tak wiec o nas sie nie martw damy sobie rade podstawa to wytrwałosc a jej nie brakuje POZDRAWIAM wytrwałych"
To pisał Ryba. :))) On marzy, ze mu się zdarzy... na Pronoxie...
o chłopczyku
ja nie marze ja to wiem ze sie uda i napewno sie nie podam napewno nie na ty poziomie a jak spadnie to jeszcze dobiore i napewno mnie swoimi strasznymi historyjkami nie przestraszysz -sprzedaj bedzie taniej juz nic lepszego nie bedzie 5-8gr max grgrgrgr boje sie tylko mnie nie zjedz a ja wiem ze bedzie dobrze POZDRAWIAM wytrwałych
"silny up bedzie oto sie nie martw bo jak ruszy ta maszyna to szybko sie nie zatrzyma a my razem znia gadasz ze to koniec ze lepiej nie bedzie ze bedzie tylko gozej a ja wiem ze bedzie tylko lepiej a swoje prognozy mozesz schowac sobie głeboko w cztery litery POZDRAWIAM"
Dnia 2011-12-18 o godz. 10:07 ~chłop z mazur napisał(a):
> I jeszcze jedna wypowiedź Rybki:
"silny up bedzie
> oto sie nie martw bo jak ruszy ta maszyna to szybko sie nie
> zatrzyma a my razem znia gadasz ze to koniec ze lepiej nie
> bedzie ze bedzie tylko gozej a ja wiem ze bedzie tylko
> lepiej a swoje prognozy mozesz schowac sobie głeboko w
> cztery litery POZDRAWIAM"
zastanawia mnie jedno pisałeś, że nie masz teraz papierków pro, po kiego licha marnujesz cenny dla ciebie czas (krótki jak pisałeś który ci został) na dyskusje tu na forum???:):)
pamiętam jak brałem pronoxa po ok. 1,20, gdzie technicznie wyglądało to na silne wsparcie i kolejna podbitka. ale chłop mówił że będzie po 30gr i to szybko. na szczęście wywaliłem po 1,10. i co jest wszyscy wiemy.
uważam że po 5gr można brać;) ale wywalić szybko po 7...
Panowie, ja jestem świecie przekonany ,ze Chłop z mazur jest tutaj zapakowany pod sam koreczek, a zrobil to wlasnie w ostatnim tygodniu. Przeciez ON nie jest altruistom:))))nie robi tego dla Was bezinteresownie, owszem, mowi ,zeby nie kupowac bo kurs bedzie jeszcze nizej i nizej, i owszem czasem ten kto Go poslucha trafi i tez kupi nisko. Ale to wszystko jest robione po to, zeby Owy Chłop z mazur kupil jak najtaniej. Zebyscie sprzedali swoje akcje, a kiedy bedzie juz zadowolony z połowów i jego sieci beda całkowicie zapełnione akcjami, wtedy poznacie Prawdziwego CHŁOPA Z MAZUR, kiedy Wam sprzeda swoje akcje po cenie dla Niego najodpowiedniejszej:))) Chłop z mazur moim zdaniem,ma jakis dostep do informacji poufnych i ewentualnie kontakt z jakas GRUBA RYBKĄ, gdyz czesto wie, lub inaczej stara sie prorokowac ,hehe, ze kurs poleci na tyle i tyle. Jednym słowem CWANIAK, który sie całkiem niezle kamufluje, a wiele osob naiwnie mu wierzy:)))pozdrawiam i zycze Wam uzywac swojego własnego rozumu przy spzredazy i kupnie akcji.
cwaniakiem to chyba ty jesteś JAPA w dodatku prymitywnym, chcesz prowadzić dyskusje to najpierw postaraj się odpowiedzieć rzeczowo dlaczego spada i dlaczego ma rosnąć jak nie potrafisz to zamilcz bo marnujesz czas mądrych ludzi
widze Mikołaj, ze ty jestes kolejnym cwaniakiem:))) po pierwsze spada cena specjalnie przez grubasow, typu GKSgieksa i niejaki Jawoszek oraz innych po to, zeby wygenerowac strate, a zobaczycie ,ze bedzie rosło po tym czasie ,kiedy juz rozliczenie podatkowe bedzie na przyszly rok:))) takie jest moje zdanie i go nie zmienie, historia lubi sie powtarzac, jesli chodzi o chłopa z mazur, kupil po kilkanascie groszy ,akcje Pronoxa i spzredal po ponad 30 gr, a ciagle pisal wtedy ze Ponox bedzie jeszcze lecial do 11 groszy, wiec co niektorzy pewnie sie wystrzedali , podobnie jak teraz ludzie spzredaja po 10 czy 9 gr. A wielce pisal wtedy chłop ze nie ma akcji ze to smiec , syf, ze on tutaj tylko tak pisze, zeby nas przestrzec, ten kto go zna z forum i jego zagrywki juz wiecej sie nie na bierze. Na szczescie ja mialem swoj rozum i kupowalem wtedy ponizej 20 gr i udalo mi sie zarobic. teraz tez mam srednia ok 11 gr , wiec ja robi po swojemu ,zawsze pod prad inaczej niz rynek, i nie wierze juz w zadne slowo chłopa z mazur, moze poczytac,ewentualnie sie posmiac z jego postow i wypowiedzi ,ktore wrecz ewidentnie emanuja naganianiem na spadki, skoro ciagle pisze ,ze kurs bedzie po 5 gr. koniec kropka. zabaczycie jak was wydymaja , jak kurs skoczy w gore,ze nie bedziecie mieli kiedy odkupic a odkupicie dopiero znow na poziomie powyzej 20 gr, gdy pojawi sie sygnal zakupu:)))hehe, smieszne:)))
Tobie się japa na czole sygnał kupna zapalił. Papier toaletowy musisz czym prędzej zakupić, bo ci się z pampersa już coś brązowego wylewa. Po co ty kłamiesz? pokaż choć jeden post chłopa w tym okresie, o którym mówisz!! Ja zadałem sobie trud i sprawdziłem. Rolnik mówił prawdę: NIE NAGANIAŁ w tym czasie wogóle. A bzdury o generowaniu strat przez grubych na pronoxie to sobie w buty włóż, może urośniesz. Jakie straty oni mają niby generować, jak obejmowali po 10 groszy a sprzedawali drożej!
Wytłumacz nam to i.d.i...t.o.
Taki ten Was Chłop z mazur niby nie chce zarobic na akcjach Pronoxu:))))hehhe
a macie jak na widelcu jego wpis ,po tym jak sprzedal swoje akcje:)))
R.I.P. Pronox
Autor | ~chłop z mazur [195.205.193.*] 2011-11-02 19:45
Zobacz wątki dotyczące Pronox Technology
Zobacz profil Pronox Technology
Niniejszym chciałem podziękować Wam za możliwość zarobienia super kasy na Pronku.
Zacząłem kupować troszkę za szybko, bo po 0,21, ale średnią miałem ok. 0,18 PLN.
Nie udało mi się już więcej zbić, więc ten poziom uznałem za rozsądny.
Dzisiaj zrealizowałem zyski. Procentowo może nie duże (niecałe 100%), ale jak na ponad 8 miesięcy ciężkiej roboty, to chyba mi się należało, prawda...?? :))))
Sumka 6 cyfrowa, z czwóreczką z przodu. Oczywiście CZYSTEGO ZYSKU. :))))
Zaraz pewnie napiszecie, że za szybko wyszedłem. Może i tak, ale mnie taki pieniądz i tak zadawala. Lepszy nowy mietek w garażu, niż Maybach w Katalogu... :)))
Dziękuję Wam, moi mili, za udział w tym przedięwzięciu. I za podbitkę, którą zrobiliście. Bez Was by mi się nie udało.
Jutro zmieniam nick'a i IP - i otwieram nowy rozdział w swoim spekulanckim życiu. Jeszcze nie wiem, na której spółce, bo mam aż 4, nowe typy...
Aha. I na serio nie mam na imię Wojtek. Ale i tak Was pozdrawiam.
Życzę, aby urosło Wam do samiuteńkiego nieba, ale 0,50 PLN, moim skromnym zdaniem, nie przebije... :)
to ze bedzie dobrze to jest pewne i ze kurs zacznie juz niedługo mocno isc w gore tez a taki rolnik tylko was ciagle naciaga i straszy zeby mu sprzedac zanim zrobicie jakis ruch pomyscie czy napewno jest tak zle jak on pisze a wtedy dojdziecie do wniosku ze nie i napewno bedzie lepiej bo oni jak i ci grubi bedzie chciał zarobic teraz jest tak tanio ze az strach ale nie my powini sie bac tylko oni bo za 25mil mozna kupic firme co jest warta conajmniej 10* tyle POZDRAWIAM i zycze wytrwałosci
He, he... Widzę, że spore tu kontrowersji wzbudzam. :)))
Przeżyłem już takich, jak Japa czy Ryba na Pronku, chyba z 10-ciu. Każdy z nich był wielki na początku, a mały, jak znikał z tego forum.
Ja, w odróżnieniu od Was, O.b.s.z.c.z.y.m.u.r.k.i jedne, POD KAŻDYM SWOIM POSTEM napisanym na tym forum w przeszłości mogę się PODPISAĆ RÓWNIEŻ I DZIŚ.
Ryba, nie chce mi się szukać, ale jak będziesz dalej, wraz ze swoim nowym przyjacielem Japą, kłamał na mój temat, to wygrzebię z archiwum Twoje posty przy cenie 0,3X, jak się tu pojawiłeś i zapakowałeś pod korek. Potem jakoś ucichłeś, zapewne dlatego, że sprzedałeś na stracie. Teraz znowu Cię pełno, znaczy, że znowu włazisz do tej samej rzeki.
A teraz japa: jak już szukasz moich postów z przeszłości, to bądź łaskaw nie wybierać tylko tych, które Ci akurat pasują (jak to próbował robić Mistrz Nie Merytorycznych Odpowiedzi , czyli Zbycho), ale cofnij się, za radą Arlekina, do poprzednich. Wtedy zobaczysz to, co nawet tak zajudzony człowiek ja Ty, zobaczyć musi.
Podpowiem Ci: WSZYSTKIE moje przepowiednie dla tej spółki do tej pory się sprawdziły. Owszem, czasem nie trafiałem dokładnie z datą, ale kierunek ZAWSZE pokazywałem słuszny.
A Ty, od kiedy tu jesteś, podobnie z resztą, jak Twój przyjaciel Ryba, pokazujesz TYLKO i WYŁĄCZNIE myślenie życzeniowe. ZERO konkretów i argumentów, za to 100% MARZEŃ.
Taka jest o Was prawda, chłopaki. Czy Wam się to podoba, czy też nie.
no widzisz rolniczku skoro twierdzisz ze ja kłamie prosze udowodnij a ze ty kłamiesz to juz karzdy zdołał sie przekonac co jest tutaj chociasz 1 miesiac a czy sprzedałem na stracie to zapomnij nie jestem taki zebym sie szybko podawał i kierował sie twoimi wypocinami przestałem pisac bo ty nagle zachorowałes na głowe i roztrzep jader Pozdrawiam a ps. miałes przestac pisac co jest robisz z dupy gebe czy na odwrot wes sie ustosunkuj bo niewiem jak sie do ciebie zwracac
sprawa jest prosta skoro kupowaliście przez ostatni miesiąc akcje to znaczy że nie przewidzieliście takich spadków więc o czym mówicie, wypadałoby milczeć ale jak widać nie macie dzieciaki za nic honoru....stfuuuu
sprawa jest prosta nie trzeba sie wystrzelac to zawsze zostaje na co nieco dzieciaku a to ze powinem milczec to tyle mozesz mi powiedziec co ten twoj goru chłop dupa z mazur pozdrawiam
" Autor: ~art [77.253.76.*], 2011-12-19 08:59
Gdzie są wszystkie posty założone przez chłopa z mazur ??? został tylko jeden a było ich tak dużo . A może chłop z mazur wie coś więcej niż nam się wydaje ? Coś mnie się wydaje że będą wzrosty , co myslicie o tym ? "
"Autor: ~ryba [80.53.75.*], 2011-12-19 13:02
tych co sie boja juz prawie niema zostali mocni gracze ktorzy wiedza ze na tym poziomie nie sprzedadza tylko znacznie drozej Pozdrawiam wytrwałych "
Chłop, jaki był, taki był. Ale jedno mu trzeba przyznać: umiał sobie radzić z rybami, japami, Zbychami, itp. naganiaczami na wzrosty. I, niestety, ale miał rację co do kierunku kursu.
"Czas się kończy i dlatego coraz wiecej dobrych wujkow naganiajacych spadki :)
ale my jestesmy cierpliwi bedziecie lykac jak pelikany przed walnynm papier"
"nikt prucz spanikowanych leszczy nie wywala teraz wystarczy popatrzec na wolumen ja osobiscie wczoraj podtrzymalem 10gr bo wiekszosc tu pojebanego akcjonariatu leszczy chyba nie wie o co chodzi w gieldzie przeciez te wszystkie zlecenia to sa nasze wycofajcie zlecenia sprzedazy to zobaczycie jak podskoczy ale trzeba kupowac bo samo nie urosnie , zarzad juz nie sypie co widac po obrocie i juz im sie nie oplaca teraz to wy zwalacie kurs sprzedajac swoje pare akcji ze strata pomyslcie troche przeciez to nie boli"
Nikt nie sprzedawał dzisiaj po 0.09 PLN, aby ratować swój kapitał...To było tylko generowanie straty, aby zaraz wrócić ... więc podejrzewam, że wywalających w najbliższych dniach będzie jeszcze trochę...zresztą sprytnie było zbierane to pokłosie dziewięciogroszowe...
Ktoś musiał mieć gigantyczne zlecenie kupna po 9 groszy , wziął wszystko...zazdroszczę...to naprawdę dobra cena była...czyżby Ch.z M?
"Nowy rok nowa gra, gra o wielkie pieniądze!!! Tu będzie dopiero się działo w 2012r. Nie zainwestowałeś jeszcze w akcje? Na co czekasz? kupuj to są ostatki wyprzedaży rocznika 2011 :)))))))))) Nie dajcie sobie oddebrać na historycznych minimach :)))
Ja i moi znajomi już mają :)))))))))))))))))) A ty???????????? :))))))))))))))))))))))) "
"Nowy rok nowa gra, gra o wielkie pieniądze!!! Tu będzie dopiero się działo w 2012r. Nie zainwestowałeś jeszcze w akcje? Na co czekasz? kupuj to są ostatki wyprzedaży rocznika 2011 :)))))))))) Nie dajcie sobie oddebrać na historycznych minimach :)))
Ja i moi znajomi już mają :)))))))))))))))))) A ty???????????? :)))))))))))))))))))))))"