He, he... Widzę, że spore tu kontrowersji wzbudzam. :)))
Przeżyłem już takich, jak Japa czy Ryba na Pronku, chyba z 10-ciu. Każdy z nich był wielki na początku, a mały, jak znikał z tego forum.
Ja, w odróżnieniu od Was, O.b.s.z.c.z.y.m.u.r.k.i jedne, POD KAŻDYM SWOIM POSTEM napisanym na tym forum w przeszłości mogę się PODPISAĆ RÓWNIEŻ I DZIŚ.
Ryba, nie chce mi się szukać, ale jak będziesz dalej, wraz ze swoim nowym przyjacielem Japą, kłamał na mój temat, to wygrzebię z archiwum Twoje posty przy cenie 0,3X, jak się tu pojawiłeś i zapakowałeś pod korek. Potem jakoś ucichłeś, zapewne dlatego, że sprzedałeś na stracie. Teraz znowu Cię pełno, znaczy, że znowu włazisz do tej samej rzeki.
A teraz japa: jak już szukasz moich postów z przeszłości, to bądź łaskaw nie wybierać tylko tych, które Ci akurat pasują (jak to próbował robić Mistrz Nie Merytorycznych Odpowiedzi , czyli Zbycho), ale cofnij się, za radą Arlekina, do poprzednich. Wtedy zobaczysz to, co nawet tak zajudzony człowiek ja Ty, zobaczyć musi.
Podpowiem Ci: WSZYSTKIE moje przepowiednie dla tej spółki do tej pory się sprawdziły. Owszem, czasem nie trafiałem dokładnie z datą, ale kierunek ZAWSZE pokazywałem słuszny.
A Ty, od kiedy tu jesteś, podobnie z resztą, jak Twój przyjaciel Ryba, pokazujesz TYLKO i WYŁĄCZNIE myślenie życzeniowe. ZERO konkretów i argumentów, za to 100% MARZEŃ.
Taka jest o Was prawda, chłopaki. Czy Wam się to podoba, czy też nie.