• Re: 1-szy ogólnopolski zjazd Wigometrowiczów dobiegł końca ANTONIN 2011 Autor: bolec-bolcowaty-turboleszcz [77.254.114.*]
    ja postaram się urobić Krachmena ,coś czuję , że chyba nawet mnie trochę lubi , hehe :-)
    ale muszę mu zapewnic bezpieczeństwo, bo inaczej się nie zgodzi
  • Re: 1-szy ogólnopolski zjazd Wigometrowiczów dobiegł końca ANTONIN 2011 Autor: ~nickkk [95.49.106.*]
    boi sie ze ktos mu krecenie wora zrobi, hehe
    swoja droga przydaloby sie mu!!!
  • Re: 1-szy ogólnopolski zjazd Wigometrowiczów dobiegł końca ANTONIN 2011 Autor: bolec-bolcowaty-turboleszcz [77.254.114.*]
    Yntelygent dojedzie , teraz też dał radę - zawsze można się dogadać i pojechać w kilka osób

czasem można tez załatwiając inną sprawę znaleźć się w okolicy - ja przykładowo , odwiedziłem znajomych we Wrocku, potem drugich koło Oławy , gdzie byłem umówiony na małą dostawę sadzonek , jako prezentu - w ten sposób musiałem dojechać już tylko jakby 90 km

termin jeszcze nie jest ustalony , ale drugi zjazd będzie raczej wcześniej niż pierwszy weekend października - myślimy o ciepłym miejscu i terminie ( góry lub morze )...
    i ilu z was myślało ,że np .Emeryt , to kurpulentny ( 120 kilo ) niski ( 150 cm ) i łysy gość, a ja-bolec to typ geja z wyższej półki ??? :-)

tylko będąc na zlocie można odkryć prawdę ...
  • bolec: Zjazd Wigometrowiczów jak sama nazwa wskazuje dotyczy Autor: emeryt_giełdowy [83.6.34.*]
    tylko zalogowanych i/lub STAŁYCH uczestników WIGOMETRU oraz tych uczestników FORUM co do których mamy pewność, że nie naruszą powagi naszego spotkania.
  • Re: bolec: Zjazd Wigometrowiczów jak sama nazwa wskazuje dotyczy Autor: bolec-bolcowaty-turboleszcz [77.254.114.*]
    Amen !!! :-)
  • Re: bolec: Zjazd Wigometrowiczów jak sama nazwa wskazuje dotyczy Autor: ~Andre Francia [78.112.28.*]
    Z checia tez przyjade,,,

Z checia tez przyjade ,,,HEHE,,,jezeli nikt nie bedzie mial sprzeciwu,,,to tylko okolo 2 tys. kilosow,,r,zut beretem,,,
    Pozdrawiam

• Re: bolec: Zjazd Wigometrowiczów jak sama nazwa wskazuje dotyczy Autor: bolec-bolcowaty-turboleszcz [77.254.114.*]
    zacznij głosować na Wigometrze, odżywiaj się zdrowo , jedz dużo warzyw i owoców oraz wyrzeknij się przemocy i wszelkiego rodzaju -ismów, a będziesz przyjęty !!!

:-)

jako organizacja Wigometr jest apolityczny , dopuszcza wszystkie religie , jak ich brak , a związki męsko-męskie tylko wtedy , gdy są utrzymywane za obopólną zgodą partnerów ( czy partnerek )

odnośnie przekrętów " wiadomych osób" na naszej rodzimej giełdzie , informacje zbiera centrala, natomiast biura rejonowe służą pomocą , dają wsparcie, zajmują się przekazywaniem bieżących informacji i raportów oraz werbunkiem nowych członków....
  • Re: 1-szy ogólnopolski zjazd Wigometrowiczów dobiegł końca ANTONIN 2011 Autor: yntelygent [89.167.37.*]
    pozdrawiam Załogę, dojechałem na West East
    od jutra zajmuję odpowiednie przyczółki i bronię granic przed atakiem juana i jena, ale w przypadku inwazji kolegi rubla proponuję przysłanie wsparcia z notowanych na gpw polmosów, bo z nim lepiej się dogadać niż wadzić
    i sami widzicie jak muszę być wszechstronny, Wy za sąsiada macie tylko edka :)
  • Re: 1-szy ogólnopolski zjazd Wigometrowiczów dobiegł końca ANTONIN 2011 Autor: yntelygent [89.167.37.*]
    wczoraj zbierałem orzechy na działce, paliłem chwasty i pachniał zielony dym
    oj, lubię jesień na wsi, a dziś deszczownia i siedzę przy kompie, a ziemia mokra to będzie w sam raz na przesadzanie, no i worek żołędzi z ANTONINA też pójdzie w glebę, by na chwałę dęby rosły; pomyślałem, że każdemu nadam imię jednego z UCZESTNIKÓW ZJAZDU, oj, przeca to będzie cały las więc chyba czas dokupić ziemi i zwiększyć areały, ale to później, jak DEPO pozwoli :-)

pozdrawiam tych co byli i co być będą
    I Niech Depo Będzie z Wami !!!!!
  • Re: 1-szy ogólnopolski zjazd Wigometrowiczów dobiegł końca ANTONIN 2011 Autor: bolec-bolcowaty-turboleszcz [77.254.7.*]
    ogicho na działce to zawsze mnie kręciło ....jak za dobrych harcerskich czasów...lubię kroczyć z ogniem .... wczoraj dałem czadu , jak się ktoś pyta czemu tak kopcę , to ja mu , że robię przepałkę do grilowania... :-) i heja wszystko co łatwopalne , ale naturalne do pieca ! oj mógłbym być palaczem...... jakem bolec

teraz budowa altanki mnie pochłania , bo muszę ze stropem przed mrozem zdążyć

pzxdr, co bym, zdążył do wiosennego Balu Wigometrowicza :-)
  • Re: 1-szy ogólnopolski zjazd Wigometrowiczów dobiegł końca ANTONIN 2011 Autor: pijok [83.11.145.*]
    Ludzie . Ja do tej pory łażę po ANTONINOWIE.. i pytam ludzi czy wiedzą gdzie odbywa się
    I Ogólnopolski Zlot Wig-owoców, a o ni nic.. Pytałem o Bolca i...no cóż kilku takich się znalazło lecz raczej to chyba nie byli Bolce, lecz tylko posiadacze sprzętów które oni tak nazywają... Proszę drugim razem pisać wyraźnie nazwę miejscowości , ewentualnie organizować takie imprezy w miejscach ogólnie znanych , np. Warszawa , Londyn, Las Vegas , ewentualnie Bory Sośnicowickie koło Zębowic Dolnych...
    Cóż prezent dla ,nomen omen prezenta zjazdu (a może prezydenta) , skonsomuję samotnie a łzy rozczarowania wyleję na nieskazitelnie niebieski mundur ...przyjaciela z wojska (chyba z wojska , bo gdzieś już taki mundurek widziałem)...
    Jednak nie płaczcie że mnie nie było wśród Was , gdyż wspomniany Antonin nie jest gotów na przyjęcie dwóch tak dostojnych gości jak jego eselensja Bolec i znany AA pijok...
    Na niedosyt wrażeń może jedynie narzekać "seba" gdyż z tego co zdążyłem wyczytać między wierszami jest to człowiek niebywale skromny , i tylko moderator skreślając jego wpisy wpływa na jego aktywność.
    Z kolei żałować może oczywiście tzw. Płeć gdyż przebywanie w moim towarzystwie jest niezapomnianym przeżyciem intymnym..Wszyscy wiedzą że jestem wielkim...Ch...
    Pozdrawiam serdecznie , na drugi zlot z pewnością się ....wstawię..lub przyjadę.
  • ..kontakt???. Autor: pijok [79.191.95.*]
    gelenda...o2
    :::))))
  • Re: ..kontakt???. Autor: emeryt_giełdowy [83.31.70.*]
    http://www.wigometr.strefa.pl/home.html

na dole adres
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.