Jacuś sprzedawaj wraz ze swoimi kumplami Astro ile tylko chcesz i po ile chcesz - to twoja sprawa ale nie trąb o tym na forum bo stajesz się niewiarygodny. Nadal twierdzę, że ty już tych akcji nie masz. Ale jeżeli się mylę a ty je bardzo chcesz sprzedać to wystaw te swoje dziesiątki tysięcy akcji ( bo tyle podobno masz) na S po cenie która cię zadowoli i je tam zostaw. I zniknij wreszcie z tego wątku. Bo twoich bełkotów już się nie chce nikomu czytać. Pozdr.
Dokładnie, tak jak powiedziałem: żaden racjonalny inwestor nie powiedziałby, że będzie wywalał na niepłynnym walorze, bo nie chciałby odstraszyć popytu. Więc albo jest idiotą, albo ujada bo chce kupić. Stawiam na to drugie.
Chociaż...
Ile to można tobie - biedny człowieku tłumaczyć. Nie interesują mnie spółki w których umoczyłeś. Nawet mi nie jest ciebie żal. Wyłączam kompa bo odechciało mi się z tobą dyskutować. Poczytaj tylko moje w/w rady. I pamiętaj co napisałeś wyżej - po dzisiejszym dniu znikasz stąd. Pozdr.
Dnia 2010-12-18 o godz. 16:48 jacek1978 napisał(a):
> Amatorze ja nigdzie nie umoczylem jak kurs spada to
> dokupuję tak jak robi to jeden z meneli na tej spółce.
Mogłeś ożenić po 6-8 zeta ale pie.rzysz od 2 tygodni że będziesz sprzedawał ,wystaw po 3 i zostaw tak jak mówi finca i daj sobie spokój z Astro,nie męcz nas już swoją szanowną osobą.....Jakbyś nie zauważył to wszystkich nas na tym forum wali co zrobisz.
Dnia 2010-12-18 o godz. 17:31 jacek1978 napisał(a):
> Maniek nie denerwuj się masz trochę racji mnie już wali
> również pewien temat trzeba chyba dać sobie spokój.
phr
Nie denerwuje się ale Jacku ciągle piszesz to samo,to może niech w końcu słowa przerodzą się w czyny.Skoro Ty i kilka osób związanych z Tobą chce wyjść z Astro i wejść w coś innego to jako doświadczony inwestor wiesz że macie dwa wyjścia ,albo ożenicie pakiety po 3 lub 2 zeta przy ilości o której piszesz albo zrobicie jazde na 10 i wyjdziecie po drodze...trzecia możliwość jest mało interesujaca w waszym przypadku szybkiej chęci wyjścia ,bo po 500 sztuk możecie to gonić jakieś 80 sesji.Pozdro.
re
Nie wiem, kim jesteś, ani ile masz lat, ale czy naprawdę ci się wydaje, że jak w co drugim zdaniu nazwiesz kogoś pedałem, to nagle wszystkim wydasz się bardziej męski? No i ten capslock... Jaka histeria.
raczej jak już to poczuje się wyzywając tego kogoś lepiej :D swoją drogą to ten ktoś na sporą dawkę epitetów też zarobił, doskonale widać że go ulica wychowywała i na chleb dawała :D
No i proszę, kolejny się znalazł, co chce za supersamca uchodzić. No ale Ciebie nick zobowiązuje. :)
A co do tego kogoś, to co prawda zachowuje się irracjonalnie, ale mam wrażenie, że w wątku Astro to w ogóle wszyscy zaczęli się tak zachowywać, czego nie rozumiem. Panika, histeria - nie wiem, jak to nazwać. Jakbyście pierwszy raz w życiu spadki zobaczyli. Nie Astro pierwsze spada i nie ostatnie, a tutaj - jakieś rachunki krzywd, wyznania, listy pożegnalne itp. Jak spada, to i urośnie. A jak nie urośnie, to trudno, urośnie co innego. A może oszczędności życia wpompowaliście w te akcje?
Jeżeli chodzi o stan posiadania to po walnym się przekonasz natomiast PHR to 2 PLN to śmiech po wynikach za grudnień i po przejęciach grudniowych i zainteresowaniu TFI myślę,że przywitamy conajmniej 7 pln za JEDNĄ AKCJĘ.!!!!!!!!! ale to moje zdanie nie jestem analitykiem tylko amatorem na GPW.!!!!!!!
Dziękuję przynajmniej za życzenia wzrostowe to się liczy.!!!!!!!!!!