AS SZACUN jesteś jedna z nielicznych osób ktore nie naganiają na nic a dziela sie TRAFNYMI spostrzeżeniami i pozwalaja zarobić tez innymPozdrawiamMario77
Tak nisko nie spadnie, bo będą walczyć o kapitalizację na główny. Ale przy 60 gr będą się tu toczyć walki o akcje i nie raz kurs zleci na stopach w okolice 50.
Z moich wyliczeń i wykresów, wynika że zaliczymy jeszcze podwójne dno w okolicach 0.43-0.46 i potem w górę, dlatego polecam ustawić się na w/w poziomach i cierpliwie czekać!!!!!!!!!
Pozdrawiam.
Twórca wątku AS pisze o tworzeniu formacji, która po realizacji da nam wybicie nawet na 1,20 zł a mamy teraz 0,20 gr, więc nie wiem o co Tobie Wanad chodzi i co w tym ciekawego, rozumiem żeby teraz było ponad 1 zł albo, aby AS przewidział ten poziom, który mamy teraz po jakiejś formacji...zresztą zawsze byłeś dla mnie kosmitą...wszystkiego dobrego w Nowym Roku
Twórca wątku pisał o dwóch formacjach. Pierwsza miała dać 80 gr i następnie cofkę do 60.
"Wszyscy chyba widzą trójkąt zwyżkujący i małą głowę z ramionami. Brakuje już naprawdę tylko małego impulsu żeby wreszcie trwale przebić 60 gr i dojechać na tej formacji do 80 gr. Jednak tam znajduje się mocny opór, który pod koniec 2009 r. był silnym wsparciem (to zdaje się dawny 1 zł), a potem już raz powstrzymał wzrosty na początku kwietnia. W tym miejscu oczekuję cofki i to dość sporej, bo do 60 gr."
Twórca wątku grał pod to i zarobił sporo, kupując po 56 i sprzedając po 73 gr (najwięksi krzykacze właśnie wtedy ubierali się na długie lata i wyzywali AS-a i gerga od najgorszych). Można sobie popatrzeć na wykres.
Następnie zaczęła się zapowiadana cofka, jednak otoczenie fundamentalne EUI znacznie się pogorszyło (firma - krzak w USA i znaczne przesunięcie debiutu na GPW) - w związku z tym twórca wątku odpuścił sobie ponowne zakupy przy 60 gr, o czym otwarcie pisał. Twórca wątku zapowiadał nadejście bessy i spłukanie EUI. Przy owych 60 gr pojawił się natomiast na forum m.in. seria9, który aż do teraz nieprzerwanie nagania na kupowanie, choć stracił już większość kapitału.
Twórca wątku natomiast cierpliwie czeka na osiągnięcie zapowiadanego przez siebie minimum spadków - 15 gr.
Można więc z łatwością dojść do wniosku komu się sprawdziło, a komu nie :))))
gdzie ja człowieku naganiam, nigdy nie naganiałem, a ty miszczu wyraźnie napisałeś że będą wzrosty, w tym co zacytował twój wafelek, ja po prostu powtarzam że mam papier, czekaj sobie na ile chcesz i niech ciebie moja sytuacja nie martwi
Przecież napisałem wyraźnie - kupić i sprzedać przy 80 gr., bo potem spadnie. Popatrz ślepaku na wykres, popatrz na moment w którym był pisany - kto kupił po moim poście (było wtedy około 50 gr), zarobił jakieś 40% sprzedając przy 80 gr miesiąc później.
Już byś się nie ośmieszał, bo smutno to wygląda :(