Zdecydowanie inna skala. Zwłaszcza,że 4fun ma dość niszowe programy jeśli chodzi o profil odbiorcy, a tu będziemy mieli pełny pakiet niczym w n-ce i polsacie- dla każdego coś miłego. Zastanawia mnie jednak w jakim stopniu to będzie telewizja bazująca na Krajewskim i jego wizji wyniesionej z doświadczeń w USA, a w jakim kompletnie coś różnego. Nie oszukujmy się,że za 20 baniek można założyć coś co by konkurowało z głównymi platformami, ale z drugiej strony taki trochę hyde park, lokalna, uroczo amatorska telewizja może być miłą odmianą wobec "dopieszczonej" odmiany telewizji. Zresztą wydaje mi się,że możemy liczyć na porządną publicystykę, za której sprawą o oognecie może być głośno.
Ciekawi mnie też oferta wydarzeń sportowych, bo nie spodziewam się Ligi mistrzów w oognecie :) No i ten kanał sklepowy sprzedający elementy scenografii. To może być zabawne. :)
Myślę,że będą kusili przede wszystkim 3 kanałami w 3D, które będą mieć jako pierwsza platforma w Polsce, jakimiś skandalizującymi komentarzami na temat sytuacji politycznej w Polsce, być może kanałem muzycznym dla nostalgików i ładnymi prezenterkami :)
Pozdrawiam
Do powyższych dodałbym jeszcze kanał dziecięcy o ile faktycznie będzie w takim kształcie jak go przedstawiają na stronie:
"OOGNET YOUNG 3D
OOGNET Young to jedyny kanał dla dzieci przygotowany w technologii 3D. Naszymi odbiorcami są dzieci w wieku 6 - 14 lat. Chcemy bawić i uczyć. Dlatego zaproponujemy programy dzięki którym Wasze pociechy opanują języki obce, dadzą się wciągnąć w uprawianie porannej gimnastyki, znajdą swoje hobby. Przede wszystkim jednak będą mogły utożsamiać się z bohaterami seriali dla dzieci i młodzieży, które dla nich wyprodukujemy. "
p.s. Może przesadziłem z tym,że to będzie amatorszczyzna :). Chodziło mi o to,że na pewno nie ma co liczyć na scenografie rodem z Tańca z Gwiazdami (gwizdami) zwłaszcza,że zaraz po emisji może zostać ona sprzedana :)
Debilu gieldowy:
1)Jak sie do Ciebie zwracac zeby Ci nie ublizac?
2) "OOGNET SPORT 3D
OOGNET Sport to pierwszy w Polsce kanał sportowy w technologii 3D. Trójwymiarowe relacje z wydarzeń sportowych gwarantują niepowtarzalne emocje. Dzięki nam widz stanie się częścią imprezy. Tu znajdziesz szeroki wachlarz dyscyplin nie transmitowanych przez inne telewizje."
Powiedz mi jakie dyscypliny sportowe lepiej nadaja sie do realizacji w 3D niz te co wymienilem.