Zdecydowanie inna skala. Zwłaszcza,że 4fun ma dość niszowe programy jeśli chodzi o profil odbiorcy, a tu będziemy mieli pełny pakiet niczym w n-ce i polsacie- dla każdego coś miłego. Zastanawia mnie jednak w jakim stopniu to będzie telewizja bazująca na Krajewskim i jego wizji wyniesionej z doświadczeń w USA, a w jakim kompletnie coś różnego. Nie oszukujmy się,że za 20 baniek można założyć coś co by konkurowało z głównymi platformami, ale z drugiej strony taki trochę hyde park, lokalna, uroczo amatorska telewizja może być miłą odmianą wobec "dopieszczonej" odmiany telewizji. Zresztą wydaje mi się,że możemy liczyć na porządną publicystykę, za której sprawą o oognecie może być głośno.
Ciekawi mnie też oferta wydarzeń sportowych, bo nie spodziewam się Ligi mistrzów w oognecie :) No i ten kanał sklepowy sprzedający elementy scenografii. To może być zabawne. :)
Myślę,że będą kusili przede wszystkim 3 kanałami w 3D, które będą mieć jako pierwsza platforma w Polsce, jakimiś skandalizującymi komentarzami na temat sytuacji politycznej w Polsce, być może kanałem muzycznym dla nostalgików i ładnymi prezenterkami :)
Pozdrawiam