kurs idzie idealnie nad linia trendu spadkowego i dochodzi do szczytów z sierpnia a praktycznie już na nim jest. Spolka jest mało grana i dlatego mamy co mamy a jej medialność pozostawia również wiele do życzenia, ale dziwi mnie bardzo niskie C/WK na poziomie 0,34, czyli Ci co teraz oddają sprzedają papier, który teoretycznie jest wart cos kolo 6 zl
na zwieracze bedzie jeszcze czas :) na panike jest jeszcze za wczesnie. Na razie dobrze dla papiera by bylo gdyby pobujal sie troche wyzej zeby przy spadkach nie spadl nizej niz 1,70
Matka: O, Jezu! Dzieci! Zbierajta te zabawki! Już, już! Ala, bier kubełko!
Ala: Jakie kubełko, mamo?
Matka: No to! Od wyngla! Szybko leć... I korytko świniowe bierz! Szybko dzieci! Gdzie ojciec? Aha... Pijany śpi... To dobrze... Dobrze... Ty stary ,budź się! Budź się! Bier siekiera! Przywieźli wyngiel! Wyngiel! Wyngiel je we wiosce!
Babcia: Wojna będzie, przed wojną tyz był!
Ostatnimi czasy zacząłem powątpiewać w słowa które napisalem.
Zbyt bardzo wyprzedzilem rynek i zostałem za to ukarany kisząc się przez prawie trzy miesiące na tym papierze.
Jak chyba każdy widzi, mamy dzisiaj doczynienia z odwróceniem trendu. W perspektywie kliku kilkunastu sesji zawędrujemy w okolice 2,70. Gdyby ktoś mnie dzisiaj zapytał co bym kupił jakbym miał jeszcze kase to zakupilbym się jupkiem.
Pozdrawiam wszystkich za lokomotywą, jak również i machających jeszcze z peronu.