• Re: Arytmia CC krojenie Autor: ~Antynagon [83.175.186.*]
    Kolejna. Czyli twierdzisz, że ludzie wchodzili tu za duże pieniądze kiedy ryzyk było jeszcze sporo (o ryzykach, prawdopodobieństwie i dywidendach dokształca @jenoFakty) , a wychodzą na sekundy przed finałem? Uśrednianie w górę jestem w stanie zrozumieć.
  • Re: Arytmia CC krojenie Autor: ~Sonia [83.175.181.*]
    Są tacy =)
  • Re: Arytmia CC krojenie Autor: ~Inwestor [93.159.1.*]
    No witam. Średnia 10 z kawałkiem. 16k akcji
  • Re: Arytmia CC krojenie Autor: ~Eryk [109.231.0.*]
    Jeśli CC pójdzie za 300-350mln $+ to nie będzie żadnych -15 czy więcej na close sesji.
    Kwestia,czy 200 czy 300 zł będzie więcej na otwarciu po kilku h czy też dniach.
    @Gracz
    @Góru
    Jak uważacie?
    Pozdrawiam i na pohybel trolom
  • Re: Arytmia CC krojenie Autor: ~Góru [164.127.232.*]
    Już napisałem jak powinna wycenić kurs giełda względem zysków czy przychodów z takiej sprzedaży. Wychodzi że po takiej transakcji powinno być sporo wyżej niż wskazujesz. Ale jak wyceni to tak naprawdę nikt nie wie. Jeśli CC się dobrze sprzeda to myślę że nikt nie będzie miał powodów do narzekania
  • Re: Arytmia CC krojenie Autor: ~gracz [172.216.15.*]
    @ eryk.....Jak juz nie raz mówiłem uwazam ze ...po koimercjalizacji CC....500 PLN na akcji nie powinno byc jakims kosmosem....

Jesli z AC..bedzie git....uwazam ....ze ci co maja 10 K akcji ICE moga liczyć na zbudowanie 10 M + PLn....aktywów dzieki ICE....ci co maja 50 K akcji Medinice...ok 50 M + PLN.....ci co mają ...100 K akcji ICe.....moga liczyc na 100 M + PLN...zgromadzonych w akcjach + dywidendach dzieki ICE.....a Prezes z 1.5 M akcjami...jest wielce prawdopodobne ze bedzie na Liscie Forbsa....w Polsce....i bedzie miliarderem + ......

A leszcze pozostana leszczami.....PSY..szcekają Karawana jedzie dalej.....poki co 1000% na liczniku..w 12 Miechów...czekamy na wiecej ...znacznie wiecej.....

Czego tu nie mozna skumać.....

HEJ........
[x]
MEDINICE 8,70% 75,00 2026-06-26 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.