Dajesz, wal. Patrzymy na arkusz jak walisz! Śmiało Marek, Ty zawsze dużo gadasz a nic z tego nie wynika. Teraz masz okazję. Włączam notowania online. Jedziesz
Po co mam walić skoro będzie drożej wasze słowa…Poczekam sprzedam wyżej przecież wyciągnięcie żeby jeleniom ożenić kwita. Dacie radę. Ja sobie poczekam mam po 27 zł to gdzie się mam spieszyć. Wy podciągnięcie ja sprzedam ..Przecież dobra spółka to będzie tylko rosła nieprawdaż?
Na Bananowej skończyły się Jelenie, został tylko jeden na Pure, więc przy takim FF oraz oczekiwaniach ulicy co do realizacji zysków ciężko będzie zrobić dystrybucję kwitu na wysokim poziomie na odpowiednim wolumenie. A wszyscy czekają na komercjalizację i to akurat jest oczywiste. Popytu już nie widać i nie ma co zaklinać rzeczywistości. Czy dęte wywiady coś pomogą, to się okaże. Ważna jest pierwsza komercjalizacja osiągnięta w terminie, który jest cały czas odsuwany. Emisja nie zagrała na NWZ i to jest fakt z którego nawet tutejszy Gracz nie jest pocieszony. Dużo pytań i jeszcze więcej niepotrzebnego nachalnego naganiania, które płoszy nowych leszczy. Jeśli spółka jest naprawdę dobra to obroni się faktami, jeśli nie będzie kolejna rozpacz na bananowej jakich tutaj było wiele. Czas pokaże.
Jeśli spółka jest zła to niepotrzeba twojego nachalnego straszenia. Termin wyznaczony przez Prezesa na komercjalizację wciąż jest aktualny. Kurs nie spadł po raporcie i widać że jesteś niepocieszony że nawet przy weekendzie nachalnie odstreczasz od akcji. Emisja zagrała to źle, nie zagrała - jeszcze gorzej. Pocicie się na każdy możliwy sposób i wymyślacie coraz to nowsze dyrdymaly. Dyrdymaly i to straszne i tylko zostaje wam trwanie przy nadziei że ich ilość kogoś zmoże, bo jakościowo jest to śmieszne, a nie straszne. Jednej Spółki nie ma na gieldzie żeby mogła pozostać w spokoju od ludzi zawistnych i zazdrosnych o to że ktoś gdzieś zarabia na giełdzie. Wstyd! No ale, w biznesie i miłości wszystkie chwyty dozwolone. Kombinujcie dalej, a i ja swoje zawsze dołożę!
Właśnie tyle są warte wasze puste strachy. Wiecie doskonale co tu nadchodzi. Kończymy ten cyrk! Wątek uznaje za zakończony. Wracajcie spokojnie na Scope i pozostałe perły!
Czy to nie goru domagał się merytoryki w wypowiedziach? Wiemy, że Twoje ego ucierpiało w ciągu ostatnich dwóch dni, ale jakiś poziom zachowaj. Szykuj lepiej przekaz weekendowy dla swoich wyznawców. Pozdro i miłego weekendu dla all.
Goru, życzyłem Ci już spokojnego weekendu. Nie męcz mi już tyłka, chyba, że lubisz te bąki. Idź się wyżyj na kimś innym, a odpowiem Ci po weekendzie jak mi podasz dokładny adres stowarzyszenia detektywów giełdowych którym tak ochoczo wczoraj na forum straszyłeś jakiegoś innego uczestnika forum. Dzieciak z Ciebie dość elokwentny przyznam, ale jednak dzieciak. Marek Cię dzisiaj wyszarpał jak Reksio szynkę. Bądź zdrów i ochłoń trochę.
@Sceptyk możesz sprzedać w każdej chwili, nikt tu cię na siłę nie trzyma, my wiemy po co tu jesteśmy, komercjalizacja i największe zyski już niedługo. Nie dajcie się trollom, trzymajcie akcje.
Dnia 2026-05-29 o godz. 15:04 ~Sceptyk napisał(a): > Oświeć mnie sceptyka skoro ma być grubo to dlaczego taki słaby popyt tutaj? Tanio a nikt nie kupuje? To o co chodzi? Kupiłem co prawda niedawno w okolicy 70 zł ( po niedawnym wybiciu) i chyba zamroziłem kasę…
w pażdzierniku i listopadzie 2025 ---przy podobnej akcji z brakiem Kworum i kolejnym NWZA...było jeszcze taniej..papaier latał w okolicach 12 PLN +- 1 PLN ....też mozna było nawijać ze skoro ma być tak fajnie to dlaczego nie biorą .....
Jest Fajnie.,...i brali....Tak brali ze zebrali 10 M Kwitów...od grudnia do teraz....pomimo ze wczesniej "nie chciali brać" po 14 ....a raczaj " rynek" oddawał po 13 PLN.....:))
@ ciekawski ....emisja nie jest zagrozona na kolejnym NWZA przechodzi emisja zwykła wiekszoscią a podobno ma byc i prof.Suwalski wiec dodatkowe 465 K akcji powinno byc zarejestrowanych....NIe wiadomo dlaczego teraz nie pchnieto tej emisji.....Najwyrażniej Z jakiś powodów miała być NIE pchnieta , podobno nie było ani grama nerwowosci u przedstawicieli spolki w tym u prezesa...a nawet panował taki luzacki...klimacik....To co napisałeś...wszystkim absolutnie wszystkim zalezy na sukcesie spolki i PZU..i OFE..i proezesowi i prof.suwalskiemu i innym akcjonariuszom....co nie znaczy ze na Rynku są rozne interesy roznych inwestorów ...w tzw..TLE rozgrywania tych roznych tematów .....wokól głownej kwestii Komercjalizacji i dalszego rozwoju ICE.
Jestem ciekawy, bo kilka osób pisało, że Kwinto jest na walnym, czy ktoś z nich zrobił mu zdjęcie? Tak sobie myślę, że ja bym zrobił będąc na ich miejscu. Tablice auta też są już znane, ktoś tu pisał, prawda? Kibice z Dolnego Śląska wyznaczyli nagrodę 20k to też jakiś kibic tu napisał, dobrze pamiętam? Czy ten co zrobił zdjęcia na walnym zarobi te 20k, ciekawe? Kiedyś słyszałem rozmowę kibiców, że jak złapią wroga to robią im to samo co w więzieniu...także ciekawi mnie, czy karma spowoduje, że Kwinto będzie miał nowe doświadczenia życiowe, hmm, jak myślicie?
Jaja sobie robili. Nie było żadnego kwinta. Ale wiem co za ekipa tu działa w celu obrzydzenia Spółki. Ta sama która całe lata wieszała psy na Medinice. Teraz mają swoje mega problemy i zazdrość zżera, bo los chciał że sytuacja odwróciła się o 180stopni