Jaki ty prosty jak futeral na c.p, PL. Zazdrosc cie zzera. To czytac i czuc. Wszyscy juz widza kim jestes. Pisz dalej. To jedyne, ci zostalo. Licz, bo u mnie apka pokazuje.
W 2021 były poziomy 9,xx. W 2023 były poziomy 9,xx i w 2024 też były poziomy 9,xx. To teraz odbije Ci piłeczkę i napisz kiedy ostatni raz na PGE był poziom 14zł, 15zł albo 18-20zł. :))))
Synku, pl, piczytaj dokladnie, bo masz z tym problem. Obecna moja srednia 10,28. Chcesz jakod inaczej sprawdzic moja wiarygodnosc? Czekam. Tylko skup sie na zrozumieniu moich wpisow.
Widocznie go denerwuje, że upolitycznione, węglowe PGE z mega odpisami liczonymi na połowę kapitalizacji nie ma hossy. Lata, lata temu gdyby ktoś mi powiedział, że Orange albo Tauron wyprzedzą PGE to bym się po głowie tylko popukał. No, ale polityka robi swoje. :)
Denerwuja mnie ameby takie jak ty, pl. Bez kasy z kompleksami. Ogarniasz? Podaj konkretne poziomy, pl. :) Orlen tez mial kiedys 130,xx, a teraz ma 120. Poza tym 2026 dopiero sie zaczal. Pge w marcu 2021 6,40, marzec 2023 - ok. 6,28, marzec 2024 - 7,20. Obecnie to 9,80. Manipulacja i poziom zera godny wyborcy kaczfaona. Szkoda z toba dyskutowac, pl.
Aaaa akurat dołki podałeś bo tak Ci wygodnie :D Maj-lipiec 2021 ponad 10zł. Czerwiec-sierpień 2022 ponad 10. Sierpień 2023 ponad 9. Marzec 2026 9,80 :DDDDDD
Orlen? Nie ośmieszaj się gościu. Styczeń 2025 Orlen 50zł. Marzec 2026 Orlen 120zł. PGE w styczniu 2025 6zł. PGE w marcu 2026 9,80.
Poziom oszołoma z drogimi akcjami w portfeliku. Pewnie kupiłeś z 1000 akcji i udajesz wielkiego zarobasa.
Syneczku, pl, ogarnij sie. Podalem marzec. Mamy marzec. Dasz rade ogarnac, ze 2026 dopiero sie zaczal? Do dzisiaj tylko rodzice wiedzieli, ze jestes "ten tego". Teraz pol Polski to wie.
Sprawdz mnie, pl, czy mam 1000 akcji. Ty tez mi udowodnij ile masz. Czekam. Zobaczymy, kto pisze prawde, a kto jest zwyklym pisarczykiem forumowym. Czekam. 100.000 akcji u mnie. Ile u ciebie?
Ja mam 0 obecnie :) Wystaw te 100 000 akcji dzisisj po 101zł na sprzedaż, obecnie nikt tam w arkuszu nic nie wystawił to będziesz tylko Ty. Sprawdzimy w pełnym arkuszu zleceń :)))
Znalazł się obrońca tych, co stoją po stronie konfabulantow. Na szacunek to trzeba sobie zapracować, a ty, hipokryto, poczytaj sobie bluzgi pl i przestań udawać dziewice. Wystarczy, że udajesz inwestora kolarza. Aha, i nie poplacz sie. Nie tylko ja mam takie zdanie o tobie.