• Re: Wniosek Autor: ~Waldek [31.0.57.*]
    Nie uważam żebym napisał choć raz mega optymistycznie. Byłoby miło gdybyś mi taki wpis zacytował/wskazał.
    Do czego nawiązuje ten link który przesłałeś?
  • Re: Wniosek Autor: ~Ehhhh [89.8.232.*]
    No to teraz przeczytaj co podałeś i znajdz fragment gdzie podał date podpisania partneringu pod Ryvu120.
    Bo z tego co wiem to była tam mowa o podpisaniu 1 partneringu rocznie co miało miejsce 2 wrzesnia 2025
    Badania dotyczą immunoterapii onkologicznych BioNTech.
    isbiznes.pl
    Wskazania obejmują m.in.:
    rak płuca
    rak piersi
    rak jelita grubego.
    isbiznes.pl
    Budżet zleceń na start wynosił ok. 2,95 mln euro.
    Tak wiec nadal nie widzę tu nie dotrzymania terminów.
  • Re: Wniosek Autor: ~Qbq [89.151.23.*]
    minimum, około, gdyby, prawdopodobnie
    ja wiem że takie triki stosują managerowie, CEO i inne gady ... a ja lubię konkret

Ty, ja, Waldek, inni czekali i czekają na "ten" partnering już od dawna - no i nie wychodzi
    ... o to mi chodzi.

Po prostu miało już być, a dalej czekamy ... i nie wie nik t kiedy to będzie bo CEO nie puszcza pary z gęby, a wszystkim innym pozostaje spoglądanie w chmury lub inne miejsca i wykminianie co z tego wynika dla kursu naszego waloru.

3mam kciuki żeby sieudał ten partnering do końca marca 2026, ale słabo to wygląda ... patrząc w chmury i na to co sie dzieje

Ps. Ehhh, w mój portfel nie zaglądaj, bo ja mała płotka jestem. Każdy niech liczy swoje. Ale o konkretach chętnie pogadam
    Ps2. - o panice inwestycyjnej nikt i nic do mnie nie ma? Bo tyle wczoraj było pisane, że panikarz jestem i takie tam....
  • Re: Wniosek Autor: ~Qbq [89.151.23.*]
    Ehhh
    tak jest napisane:

W 2022 roku zapowiadaliście jeden partnering rocznie.  Czy cel jest aktualny?
    Podtrzymujemy te cele. Ryvu podpisało dotychczas 13 umów partneringowych na przestrzeni 17 lat. Ostatnie dwie umowy podpisaliśmy w 2022 roku, więc mamy pewne zaległości. Chcemy to nadrobić i usatysfakcjonować akcjonariuszy.

Wole konkrety, bo jakieś "minimum, około, w przyblizeniu itd" to frazesy

No i nie uwierzę, że nie liczyłeć na pertnering w 2 połowie zeszłego roku - większość na to liczyła.
    Teraz jesteśmy na końcy 1 kwartału i dalej nic ...
    3mam kciuki żeby wypalił ten partnering do końca marca, ale jakoś wszystko wskazuje, że nic z tego i bedziemy dalej czekać.
    I bedziemy siemeczyć tu ze sobą ;)

ps. do porfela mi nie zaglądaj, bo ja mała płotka jestem
    ps.2 - nikt nie komentuje mojej paniki i jej defnicji? miałem nadzieję, że sie czegoś o sobie dowiem
  • Re: Wniosek Autor: ~Nowy [83.168.64.*]
    Nie obraź się, ale uważam, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Chyba kupiłeś spółkę ale tak naprawdę nie masz o niej zielonego pojęcia.
    Każdy inwestując w biotech powinien zdać sobie sprawę z ryzyka jakie podejmuje.
    Kończę wypowiedzi na tym forum bo temat został wyczerpany...
[x]
RYVU -2,77% 24,60 2026-03-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.