Nie uważam żebym napisał choć raz mega optymistycznie. Byłoby miło gdybyś mi taki wpis zacytował/wskazał.
Do czego nawiązuje ten link który przesłałeś?
No to teraz przeczytaj co podałeś i znajdz fragment gdzie podał date podpisania partneringu pod Ryvu120.
Bo z tego co wiem to była tam mowa o podpisaniu 1 partneringu rocznie co miało miejsce 2 wrzesnia 2025
Badania dotyczą immunoterapii onkologicznych BioNTech.
isbiznes.pl
Wskazania obejmują m.in.:
rak płuca
rak piersi
rak jelita grubego.
isbiznes.pl
Budżet zleceń na start wynosił ok. 2,95 mln euro.
Tak wiec nadal nie widzę tu nie dotrzymania terminów.
minimum, około, gdyby, prawdopodobnie ja wiem że takie triki stosują managerowie, CEO i inne gady ... a ja lubię konkret
Ty, ja, Waldek, inni czekali i czekają na "ten" partnering już od dawna - no i nie wychodzi ... o to mi chodzi.
Po prostu miało już być, a dalej czekamy ... i nie wie nik t kiedy to będzie bo CEO nie puszcza pary z gęby, a wszystkim innym pozostaje spoglądanie w chmury lub inne miejsca i wykminianie co z tego wynika dla kursu naszego waloru.
3mam kciuki żeby sieudał ten partnering do końca marca 2026, ale słabo to wygląda ... patrząc w chmury i na to co sie dzieje
Ps. Ehhh, w mój portfel nie zaglądaj, bo ja mała płotka jestem. Każdy niech liczy swoje. Ale o konkretach chętnie pogadam Ps2. - o panice inwestycyjnej nikt i nic do mnie nie ma? Bo tyle wczoraj było pisane, że panikarz jestem i takie tam....
W 2022 roku zapowiadaliście jeden partnering rocznie. Czy cel jest aktualny? Podtrzymujemy te cele. Ryvu podpisało dotychczas 13 umów partneringowych na przestrzeni 17 lat. Ostatnie dwie umowy podpisaliśmy w 2022 roku, więc mamy pewne zaległości. Chcemy to nadrobić i usatysfakcjonować akcjonariuszy.
Wole konkrety, bo jakieś "minimum, około, w przyblizeniu itd" to frazesy
No i nie uwierzę, że nie liczyłeć na pertnering w 2 połowie zeszłego roku - większość na to liczyła. Teraz jesteśmy na końcy 1 kwartału i dalej nic ... 3mam kciuki żeby wypalił ten partnering do końca marca, ale jakoś wszystko wskazuje, że nic z tego i bedziemy dalej czekać. I bedziemy siemeczyć tu ze sobą ;)
ps. do porfela mi nie zaglądaj, bo ja mała płotka jestem ps.2 - nikt nie komentuje mojej paniki i jej defnicji? miałem nadzieję, że sie czegoś o sobie dowiem
Nie obraź się, ale uważam, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Chyba kupiłeś spółkę ale tak naprawdę nie masz o niej zielonego pojęcia.
Każdy inwestując w biotech powinien zdać sobie sprawę z ryzyka jakie podejmuje.
Kończę wypowiedzi na tym forum bo temat został wyczerpany...