Pięknie misia oskórowali. Jak to, być w Rzymie i papieża nie zobaczyć? To pisałem wczoraj. Jedziemy na 3000 pkt., a może i wyżej jak najwyższy pozwoli. :)
Kolejna sesja, gdy idziemy pod prąd. Liczylem na mocniejsze osłabienie dolara wczoraj, ale wygląda jakby to było właśnie dziś. Męczą bułę, choć widać, że chcą iść do góry. 3000 pkt na wyciągnięcie ręki. Jak nie dziś to może do końca miesiąca dadzą radę. Szkoda, że nie będzie rozmów na Węgrzech, bo to by dało paliwo pod wzrosty. Banki wróciły do łask. Prawdopodobnie po tym info: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Zysk-netto-bankow-bedzie-jeszcze-wyzszy-Analitycy-Przekroczy-10-mld-zl-9028057.html
Miałem 2S po 2848 i je dzisiaj oddałem po2989 wskoczyłem w L po 2899 I ją oddałem po 2898 obracając się na S. Zakładam że znowu stracę.
Natomiast jeżdżę po różnych firmach może nie dużych ale jakoś zamówień na nowy sprzęt nie widzę. Zresztą jak ktoś z graczy ma w okolicy firmy wytwarzające zabudowy aut to niech zobaczy ile stoi tam samochodów i porówna z tym co było 3 miesiący może pół roku temu. U mnie w takich firmach to plac jest zapełniony może w 10%
Dnia 2025-10-22 o godz. 16:34 ~kichot napisał(a): > Miałem 2S po 2848 i je dzisiaj oddałem po2989 wskoczyłem w L po 2899 I ją oddałem po 2898 obracając się na S. Zakładam że znowu stracę. > > Natomiast jeżdżę po różnych firmach może nie dużych ale jakoś zamówień na nowy sprzęt nie widzę. Zresztą jak ktoś z graczy ma w okolicy firmy wytwarzające zabudowy aut to niech zobaczy ile stoi tam samochodów i porówna z tym co było 3 miesiący może pół roku temu. U mnie w takich firmach to plac jest zapełniony może w 10%
Nie martw się tym w ogóle póki Trump nie wystrzelał się jeszcze z fajnych pomysłów ;))))))
31 proc. Polaków chciałoby być inwestorem giełdowymPAP - Biznes 22 paź 2025, 13:28 https://stooq.pl/n/?f=1715591
Jest tylko jeden ważny szczegół. Oni nie wiedzą tego, co wiedzą już inni będący już długo na giełdzie: giełda niczego nowego nie produkuje. Aby jeden mógł zarobić drugi musi stracić. Chociaż to i tak lepiej niż w totolotku. Tam szanse są o wiele mniejsze.
Ładnie ro zrobili, nie ma co. Trudno, na jutro depo starczy , reszta sie obaczy jutro po południu. Może trzeba bedzie wziac kredyt pod akcje - buhahaha
Zaglądam ostatnio tak tylko z doskoku i nie wiem jak to się stało że ja nazywany największym szorciarzem bez pozycji i S a ten co mnie zawsze krytykował na S
Masz racje Danzel z totolotkiem ale totolotek (totalizator sportowy) jak czytamy na stronie: "Totalizator Sportowy niezmiennie pozostaje jednym z filarów finansowania polskiego sportu i kultury." w związku z tym grający w totka a nie wygrywają mogą się cieszyć że wspierają sport i kulturę natomiast tutaj to czym się pocieszyć? Wsparciem funduszy inwestycyjnych?
Ta gra jest dobra tylko dla kierownika. Dla grających jest nieopłacalna, bo większość straci 100% zainwestowanego kapitału. Ludzie naal w to grają, a lepiej by zrobili, gdyby zaczęli inwestować na giełdzie. Nawet niewielki kwoty. Mogliby tylko inwestować w akcje WIG20 na początek. Ryzyko utraty całego kapitału bliskie zeru. Grając na giełdzie masz 50:50, że obtawisz dobrze, lub źle kierunek. To nie dotyczy tylko kontraktów, ale także akcji i innych instrumentów finansowych.
U mnie działa chyba miałem podobny komunikat na kilku innych stronach. Jak używasz mozzili po aktualizacji to chyba takie rzeczy się pojawiają od kilku dni. Standardowe rozwiązanie z win wyłącz przeglądarkę i włącz ponownie a jak nie pomoże usuń ciasteczka
Ale to sa prosiuny. Jak bylo 2780 to zrobili jeszcze 2725. Teraz bylo 2934 ro zrobili 2967. No prosiunyni tyle. Co zmieniło sie.od momentu 2725? Ano mozna bylo shorciarzy zrobic w karola. Teraz przymierzaja sie do zrobienia w karola Lki. Co za proaiuny..jak.mialem Lki to nie ruszyli. Ale teraz jak ja na S to oni pod 3k ruch robiom. No co za prosiuny jedne.
Ucięło mi poprzedni wpis. Zaglądam z doskoku i nie śledzę na bieżąco. Według mnie banan kilka razy już był gotowy do rozpoczęcia korekty tylko czekał na Jankesa a on dawał nadzieje, banan startował a Jankes kupował spadek i odbijał. Potem banan musiał to odcierpieć i jak się zbierał i robił wzrost z niczego ma rosnącym Lopie to Jankes akurat zawracał. Dzisiaj kolejny raz ten sam schemat rozegrany. Wiecznie to trwać nie będzie za którymś razem Jankes nie kupi spadku i poprawi w dół. Jak się u nas drobnica połapie że to już to znów będzie płacz. Gdybym dzisiaj był pewni pod 3000 bym delikatnie S próbował. Co zrobi Jankes. Nie wiem czy to już ale chwilowo to nie mój problem. W sumie niech poczekają aż wrócę do gry ;-)