Co to jest 100pkt- w co ty grasz? Co ty wiesz jeden z drugim? Załączyłem 5 wątków o spadkach i żaden sie nie spelnil- to dopiero jest zart i śmiech z was. Który to.orzel tak pisal? Ile razy dostal w d? Przyznajnl sie . Czy od dzis nastapi cisza na forum? Czy dzis sygnał buy i misia pogonimy? No nie inaczej - buhahaha
To co? Zbliżamy sie do.mega wsparcia. Gotóweczka powinna pojawic sie na rynku. Niższe stopy wyżej giełda. Tak to dziala - hihihi. Pozostawienie stópek na tym samym poziomie - banki mega UP. No to wygrana za wygraną. Hehehe
Jakbyś przegladal forum to tych 2200 i 2600 to juz bylo 5 czy 6 i jakos za żadnym razem siem nie udalo. Rozumiem ze chcesz dalej w to brnąć? - buhahaha. Koledzy Twoi powiezieni zdrowo. To zobaczymy co to sie zadzieje - heheh
No cóż zapominamy o wzrostach niestety. Taki wodospad, że nie ma o czym mówić. Wczoraj oddałem na podbitce, ale nie ma co ryzykować z odkupieniem. Leci jak wodospad. Tragedia, ale z drugiej strony zbierało się już na te spadki. U nas jak zawsze Gruby wiedział z wyprzedzeniem.
Łudziłem się do końca, ale dziś znacznie lżej bez tych koni. Wszystko leci jak wodospad kolejny dzień. Dajcie spokój. Poodwracali trendy i na podbitkach wypada szortować już teraz jak w ogóle dziś jeszcze będą.
Nawet jak byśmy byli na szczycie hossy to co najwyżej jest lato 2007 a przed nami listopad 2007 ale to już inna bajka jest 300 % pkb wyższy i dojenie banków to nie reforma ofe
mają swoje 5 sesji nie narzekają pewnie ... tylko raz przez te 5 sesji byłem nad kreską i nie skróciłem pozycji dziś pod 2753 już nie uśredniałem tak miałem poblokowane w głowie :) ... ale jak wypłynę teraz nad cenę zakupu to znowu nie skrócę się :)
Na 15 minutowym wykresie USD/PLN wyrysowali coś jaby RGR, podobnie było 27 sierpnia br., tylko nie wiem, czy takie coś można traktować poważnie, ponieważ RGR sie tworzy po trwających od dłuższego czasu wzrostach. 28 sierpnia i w kolejnych dniach nastąpiły spadki
Standard wig20usd, fakowe wyjście dołem i powrót do prostokąta i kierunek 830, czyli maxy nasze - hihihi. No jak tam wasze 2200?? Czas odłożyć taki plan na półkę i na pozniej? Hehe, wig banki w kierunku domknięcia luki, ale raczej jej nie domkniemy. 18k jest ok - hihihihi
Wystarczy na zamknięcie tyg byc na poziomie ca 2810 indeks lub wyzej. Nawet lepiej wyzej, a nawet i to lepiej powiem Wam - hihihihi, powiem tak powolutku, pocichutku do góry. Jak tu ktoś pisal +1% codziennie wystarczy
Wy naprawdę myslicie ze Sell in May i że wrzesień słaby, to ma jakies odzwierciedlenie w realu? To jest dopiero szarlataństwo - buhahaha, co taka cisza? PISAC PROSZĘ, czy cos jednak nie pykło? Buhahaha
Cieszmy sie Panowie I Panie. Spadki nie takie straszne. Bo są chwilowe - hihihihi. No popatrz tacy mundrzy wszyscy wczoraj. A dzis nikogo nie ma - hihihi