Spółka nie przedstawiła raportu okresowego za drugi kwartał 2025 - to jest automatyczny powód do wstrzymania notowań Notowania powrócą jeżeli spółka takowy raport opublikuje na co póki się nie zapowiada
A na jakiej podstawie ... nie opublikują raportu , bo nie kumam . Na giełdzie jest kilkadziesiąt spółek co mają opóźnienia w publikacjach raportów ...pytanie jest , czy się zwijają , czy działają ? ...
Nie wiem o co ci chodzi regie1 ale jeżeli o to że pan ktmrn2 zrobił tutaj robotę będąc wynajętym przez prezia cwaniaka to byłem od zawsze pewien
Tak naganiał tak naganiał - dał zarobić bo wszedłem przy 0.55 a wyszedłem przy 1.4
Potem wiadome było że prezio zaora firemke
A ktmrn2 milczy bo za swoją robotę pewnie kasę już dostał poza GPW :)
Teraz mamy niejakiego żeglarza który podobnie jak ktmrn2 nawija makaron na uszy
A spółeczka do piachu ciach ciach
Dnia 2025-10-12 o godz. 09:57 ~Naiwna_ulica napisał(a): > Nie wiem o co ci chodzi regie1 ale jeżeli o to że pan ktmrn2 zrobił tutaj robotę będąc wynajętym przez prezia cwaniaka to byłem od zawsze pewien > > Tak naganiał tak naganiał - dał zarobić bo wszedłem przy 0.55 a wyszedłem przy 1.4 > > Potem wiadome było że prezio zaora firemke > > A ktmrn2 milczy bo za swoją robotę pewnie kasę już dostał poza GPW :) > > Teraz mamy niejakiego żeglarza który podobnie jak ktmrn2 nawija makaron na uszy > > A spółeczka do piachu ciach ciach
Skoro już poruszono aspekt udzielania się mojej skromnej osoby na tym forum, to dotyczy on właśnie budowania przez innych fundamentów swoich opinii z ,,piachu'', czyli przysłowiowych ,,zamków na piasku'' przez zdezorientowane osoby, wizualizujące sobie jakieś widma katastrofy, bankructwa, syndyka, układu ... gdy tak naprawdę jedynym powodem zawieszenia, jak trzeźwo zauważył Pan Baca w innym poście jest brak publikacji raportu za 2kw. i informacja o zagrożeniu kontynuacji działalności, co nawet niedawno przytrafiło się takiemu gigantowi jak JSW ...
Od czasu publikacji oświadczenia zarządu o stanie zagrożenia działalności minęło już ponad 4 miesiące ... - o odszkodowaniach za ,,wiórki'' ... cisza - o innych problemach spółki ... cisza - pojawiające się i znikające zadłużenie ... to żadna nowość w biznesie
Skoro spółka ma obowiązek informować niezwłocznie o istotnych zdarzeniach (dobrych czy złych) a tych nie ma, to można domniemywać że zarząd wciąż prowadzi wysiłki prowadzące do wyjścia spółki z sytuacji kryzysowej ...
Pana Ktmrn2 jak już pisałem nie znam, ale zachęcam go do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami czy informacjami które może pomogą zrozumieć innym sytuację w jakiej znalazła się spółka, a wszystkim szczerze życzę dobrego zakończenia.
A do Pana ,,Naiwnego z ulicy'' , jeśli posiadasz wiarygodne dowody na manipulację pana Ktmrn2 , czy też celowe działania zarządu spółki ROBS zmierzające do pokrzywdzenia innych akcjonariuszy, powinieneś niezwłocznie zgłosić to w KNF i w Prokuraturze, śmiało nie krępuj się ...
Dowody jakie mam na pana ktmrn2 to moja sprawa.
Gołym okiem widać jego udział - wcześniej taki wygadany i broniący spółki.
Teraz wyciszony - w jak już coś napisze to w stylu „nie wiem, ogarnijcie sami”
No żart - nie wiem jak duże klapki na oczach trzeba mieć aby tych kropek nie połączyć ze sobą :)
Donosić nie muszę na nikogo bo ja swoje tutaj zarobiłem - teraz patrzę z boku na to co się tutaj dzieje włącznie z ta bezsensowną konwersacja między Tobą a politycznym.
Z tego co widzę to teraz tko wynosi 1 grosz
Jeżeli spółka jakimś cudem wróci do obrotu (w co osobiście nie wierzę) to zainwestuję tutaj skromny pakiecik z poprzednich zysków wierząc w moc naiwnej ulicy która pewnie podbije kurs widząc samych siebie jako milionerów
Hahaha naiwniacy
Ooo... jeśli autor powyższego posta jest prawdziwym ktmrm2, to czy wiesz może coś więcej w kwestii działalności (aktywnosci) lokalnej lub zagranicznej? Czy są jakiekolwiek przejawy prób wyjścia z opresji ... m