Dnia 2025-10-12 o godz. 09:57 ~Naiwna_ulica napisał(a):
> Nie wiem o co ci chodzi regie1 ale jeżeli o to że pan ktmrn2 zrobił tutaj robotę będąc wynajętym przez prezia cwaniaka to byłem od zawsze pewien
> > Tak naganiał tak naganiał - dał zarobić bo wszedłem przy 0.55 a wyszedłem przy 1.4
> > Potem wiadome było że prezio zaora firemke
> > A ktmrn2 milczy bo za swoją robotę pewnie kasę już dostał poza GPW :)
> > Teraz mamy niejakiego żeglarza który podobnie jak ktmrn2 nawija makaron na uszy
> > A spółeczka do piachu ciach ciach
Skoro już poruszono aspekt udzielania się mojej skromnej osoby na tym forum, to dotyczy on właśnie budowania przez innych fundamentów swoich opinii z ,,piachu'', czyli przysłowiowych ,,zamków na piasku'' przez zdezorientowane osoby, wizualizujące sobie jakieś widma katastrofy, bankructwa, syndyka, układu ... gdy tak naprawdę jedynym powodem zawieszenia, jak trzeźwo zauważył Pan Baca w innym poście jest brak publikacji raportu za 2kw. i informacja o zagrożeniu kontynuacji działalności, co nawet niedawno przytrafiło się takiemu gigantowi jak JSW ...
Od czasu publikacji oświadczenia zarządu o stanie zagrożenia działalności minęło już ponad 4 miesiące ...
- o odszkodowaniach za ,,wiórki'' ... cisza
- o innych problemach spółki ... cisza
- pojawiające się i znikające zadłużenie ... to żadna nowość w biznesie
Skoro spółka ma obowiązek informować niezwłocznie o istotnych zdarzeniach (dobrych czy złych) a tych nie ma, to można domniemywać że zarząd wciąż prowadzi wysiłki prowadzące do wyjścia spółki z sytuacji kryzysowej ...
Pana Ktmrn2 jak już pisałem nie znam, ale zachęcam go do podzielenia się swoimi spostrzeżeniami czy informacjami które może pomogą zrozumieć innym sytuację w jakiej znalazła się spółka, a wszystkim szczerze życzę dobrego zakończenia.