• marny jego los! Autor: ~sherlock [213.158.196.*]
    zastanawiam jak się będzie czuł zatrzymany.
    Larek, byłeś kiedyś zatrzymany? Jak się będzie czuł przesłuchiwany... pozbawiony sznurówek i paska, dowodu i portfela? Skazany? Osadzony ?
    Wiesz, że tam nawet kasa niewiele pomaga? Czujesz już tę wilgoć więziennych murów?

PS. Przeginasz i to grubo !
  • Re: marny jego los! Autor: ~sralek [79.185.37.*]
    A co wy tak słuchacie jakiegoś psychola larka??Ja ma takich głeboko w du...ie. Toż to jakiś szarlatan wymagający ostrego leczenia a nie posłuchu. W huk z takimi bażantami......jak jakis tam sobie larek. Dajcie psychicznemu spokój i róbcie swoje. A jego chwalby o ustawieniu kilku pokoleń to dawno między bajki trzeba włożyć
  • Re: gdzie jest larek oszust?po 2 wpisie wywalilem, a dzis kupilem,will Autor: ~no [85.222.86.*]
    szczesliwy, Ty to jestes dopiero sciemniacz...nadal siedzisz na igroup?
  • Re: gdzie jest larek oszust?po 2 wpisie wywalilem, a dzis kupilem,will Autor: ~Larek [195.26.23.*]
    Ignorować Larka!!!-on i tak wyjebie z kasy leszczynę z forum.
  • Re: gdzie jest larek oszust?po 2 wpisie wywalilem, a dzis kupilem,will Autor: ~ANTYGŁUPOL [188.33.124.*]
    Baaaa, niebawem Leszczynski pójdzie z torbami bo go laruś wy...cha :))))
  • Re: gdzie jest larek oszust?po 2 wpisie wywalilem, a dzis kupilem,will Autor: ~Larek [195.26.23.*]
    Nie grozi mu to - potrzebne jest wezwanie po przekroczeniu kolejnych progów.
    Poza tym nie posiadam kwoty ponad 300 mln a i ta kwota byłaby przy takiej tranzakcji niewystarczająca.
  • Re: gdzie jest larek oszust?po 2 wpisie wywalilem, a dzis kupilem,will Autor: ~WJR69 [78.88.218.*]
    prawdziwy tranzystor z ciebie larek;)))
  • Re: gdzie jest larek oszust?po 2 wpisie wywalilem, a dzis kupilem,will Autor: ~ANTYGLUPOL [188.33.124.*]
    Baaa, ale co za problem. Masz już ponad 100 baniek, dla takiego rekinka listowego ruchacza leszcza co za problem by potroić kapitał lub zaniżyć kurs IDM na groszówki :))) Masz przecież bogatych kumpli :))) Może jeszcze inne listy zaatakujesz? Na parkiecie to dopiero dawców kapitału dla rekinka larka :)))
    kapitału sie nie potraja ot tak at hoc.
    Moze ty tak potrafisz?
    Ja na fortunę pracowałem na gpw 16 lat - jak masz pierwszy milion top spróbuj sił- życzę powodzenia - możeę za dekadę będziesz wielki albo jak niektórzy z tamtych lat
    mieszkał będziesz pod mostem bo wziołeś longi jak trza bylo szorty....
    Dawców wielu masz rację - tu wygrywa 10% reszta dopłaca- kiedyś to zrozumiesz- co wygrasz to przejebiesz co przegrasz niekoniecznie odegrasz,,,
    Nie jestem żadnym ruchaczem i list ządnych atakował nie będę - jestem niezalweżny finasowo i chcę zarabiać ale z głową.Moi kumple mają swoje pomysły na zycie
    na pewno nie przejecie IDm bo byłoby to raczej awykonalne ...
  • Re: gdzie jest larek oszust?po 2 wpisie wywalilem, a dzis kupilem,will Autor: igokwi [83.7.209.*]
    Jak sądzę, z uwagi na to, że jako LAREK jesteś już „spalony” zadzwoniłeś już do swojego operatora z prośbą o zmianie IP, i niebawem wystąpisz jako nowy użytkownik np. Julian …
    Chciałem napisać „3 myśli do ojca prowadzącego forum”

Po pierwsze: myślę, że przeceniasz znaczenie i moc tego forum.
    Po drugie: zastanawiam się po co obrażasz tych ludzi na koniec nawet jeżeli „doładowali w Twoje konto”?
    Po trzecie: te kwoty o których piszesz nie robią na wszystkich wrażenia. Na mnie również.

Twój wiek zobowiązuje, więc jeżeli następnym zrazem pomyślisz o wyśmiewaniu ludzi - pomyśl.
    Pozdrawiam wszystkich serdecznie, Ciebie też.

• wypłoszeni przez larka i di larka Autor: ~escobar [195.146.143.*]
    Witam!
    Moim zdaniem Larek to samotny dzieciak, który stuka cały dzień przy komputerze, na forum, dostał od mamy 3k i ma marzenia i ubaw z leszczy, którzy wierzą w te brednie, wszyscy ludzie, którzy mają kasę na GWP liczoną w tys. zł mają wielką kulturę osobistą, są starej daty i są wychowani, zawsze sa mili, inteligentni i co więcej wymieniaja się pozytywnymi informacjami, tak jak np. CK do którego mam wielki szacunek, jest jeszcze paru, a rekiny nawet nie zagladają na to forum jak i na inne, by zatrząść GPW wystarczy 10mln, 40 mln nawet spółką na w20, a co dopiero 100mln? dzis obrót na IDM był 15 mln, co to dla Larka mógł podciagnąć nawet do +15%, lub sam kupić tą spółkę, rekiny to instytucje a nie indywidualni leszcze w stylu Larka :) ale i tak podziwiam, że potrafi Wami wstrząsnąć, ma pewnia niezły ubaw :), a z resztą ja jak bym miał 100 baniek miałbym własnego maklera i z innymi larkami grałbym w polo lub golfa, a nie stukał co 5 min. w kompa :) pomyślcie troszkę, a tak poza debilem larkiem indywidualny gracz na GWP od zeszłego roku pochodzi z Lublina i zarobił 8mln zł.!!!! i nie nazywa się Larek wierzcie mi :) pozdrawiam Wszystkich i podzielę się jedną radą giełda będzie miał jeszcze jeden bardzo silny wzrost przy bardzo durzych obrotach (jeśli nastąpią to warunek) nastąpi zjazd w20 w okolice 2000 - 2040 i jego przebicie w dół szykuje niezłą jazdę na północ niestety okolice czasowe wyznaczają okna które różnie wszyscy interpretują od 10 - 18 września, ale mega korekta dopiero przed nami po wysokim wzroście ;) piszę tylko aby pomóc i się podzielić informacjami nikoko nie naganiam, bo przecież mega korektę wszyscy zapowiadali już od początku wakacji, a tu niespodzianak wszystkie opory przełamane zostały do góry bez problemu, życzę udanych decyzji i jeszcze lepszch realizacji zysku!!!!!

pozdrawiam
    Esco
  • Re: wypłoszeni przez larka i di larka Autor: ~Escobar [195.146.143.*]
    DO Larka
    uważaj bo po IP przyjdą po twoje 100 baniek ;) ja bym się nie chwalił, bo sam zrobisz z siebie leszcza jak Ci na chatę wjadą na realu po pożyczkę ;)

pozdrawiam
    esco
  • Re: wypłoszeni przez larka i do larka Autor: ~escobar [195.146.143.*]
    może jak to poczytacie to dacie sobie spokój z Larkiem, jak by posiadał taką kase na GPW to by tam trafił, Larek poczytać zawsze można i to co Ty potrafisz najlepiej poarzyć !!!! wszystkim życzę umieszczenia swego nazwiska na tej liście, także Larkowi :) może za 50 lat kto wie może będzie tam LAREK REKIN :) BAHHAHAAHAHAHAAHAH http://100najbogatszych.wprost.pl/ranking/ide,21/edycja-2009.html
  • Re: wypłoszeni przez larka i di larka Autor: ~Zemsta_pogan [83.11.11.*]

Ciekawa wypowiedź. Tym bardziej iż dziura budżetowa w USA( nie tylko zresztą) rośnie o 2 tryliony!! Bezrobocie wzrasta -- trudno będzie o wzrost popytu który miałby rozruszać przypomnę całą gospodarkę światową.

Mimo wszystko bardzo trudno przewidzieć sytuacje i zakres drugiej wyniszczjącej fali spadków. Najśmieszniejsze są te uspokajające komunikaty rządu - tymczasem w razie kolejnych jesiennych zawirowań takie kraje jak Polska dostana mocno po tyłku.

Konkludując poziom 1,20 jest dziś mało realny ale jak najbardziej możliwy - na wszelki wypadek ustawiłem tam także trochę worów oprócz 1,80 i 1,50.

Pozdrawiam bagienne leszcze!!!

P.S.
    Jeszcze będziecie przeklinać dzień w którym zobaczyliscie wywiad Leszcza w TVN , forumowe "autorytety", porady mass mediów dla gawiedzi.....

• Re: wypłoszeni przez larka i di larka Autor: ~escobar [195.146.143.*]
    to prawda co piszesz ale jest zbyt dużo zależnosci bo tą bańkę USA ma w kieszeni Chńczyk, który jest głównym skupującym obligacje USA (90%) a chińczyk dużo produkuje i chce sprzedać do największego odbiorcy na tej ziemi czyli USA i nie pozwoli na jej upadek i koło się zamyka ;) choć kiedyś i chińczyk będzie cioł straty a w tedy lepiej żeby nas już na GPW nie było i na tej planecie, lecz jutro niestety widze niezłą windę na GPW tymbardziej że USA S&M 500 +0,85% 1003,24 i to na samej końcówce był niezły odpał :) jak również NASDQ +0,82% więc będzie nieźle. TRZYMAĆ SIĘ LESZCZE I ZAPINAĆ PASY LECIMY NA 2,50!!!!!

pozdrawiam
  • Re: wypłoszeni przez larka i di larka Autor: ~Zemsta_pogan [83.11.11.*]

Cóż korekta po 2 wiedźmach???
    Osobiście uważam że może jeszcze tydzień zwyżki max dwa później korekta.

Należy zwrócić uwagę iż pozycją Polski może zachwiać dziura budżetowa i brak możliwości przeprowadzenia reform ( oś zła prezydent premier). Takie reformy jak KRUS (blokada PSL i części PiS), wiek emerytalny dla obu płci 67 lat , reforma świąt państwowych z wypowiedzi polityków wynika iż jedynie może wiek emerytalny jest do ruszenia.( dziura w ZUSie szykuje się niebotyczna)

Na niekorzyść działa kampania prezydencka za pasem. Jednym słowem w razie problemów z przychodami kłótni bardzo szybko sytuacja dla Polski może się odmienić , możemy "dostać" tzw. złą prasę zagraniczną i tym samym spadek w szeol.

Pozdrawiam bagienne leszcze!!

P.S.
    Pomoc udzielana przez międzynarodowy fundusz walutowy(np. Łotwie) obniża ceny złota( na korzyść USA) tym samym denerwując Rosję i Chiny. Jak długo ta sytuacja potrwa zobaczymy.

Tym niemniej na podbitce w najbliższym czasie wychodzę z wszystkich akcji we wszystkich spółkach. I zgadzam się ona nastąpi teraz.
  • Re: gdzie jest larek oszust?po 2 wpisie wywalilem, a dzis kupilem,will Autor: ~szczesliwy [85.222.86.*]
    heh IGR to tajemnica ;D. ale w śrdoę tutaj ostro kupilem o dziwo kurs spadł wczoraj na 2,36
    dzisiaj sprzedalem po 2,50 i po 2,48 troszke sypnałem jak sie za bardzo poustawiali powyżej no i dzięki temu i reszcie ktora sypnela nizej odkupiłem po 2,43
    ale to nic. bo tu sa ostatnio spore obroty zeby zaszaleć. jaja to sa na noblu. tam sypnalem po 5,15 4k, to kurs doszedł do 4,85 ;D. fajne te huśtawki
    pozdro

w najblizszym czasie sns da znowu sporo zarobic. tam bujają po 100K, mimo to akcjonariat bardzo stabilny i niewydygany. bardzo sie starali zbić kurs poniżej 1,05 ale im nie wyszło.
    Bylo to w czasie wzrostow na pozostałych spółkach. Natomiast w czasie ostatniej korekty doszło do 1,08, ale po tak dobrych wynikach kurs szybko wrocił do poziomu przed wybiciem. dodatkwoym atutem jest fakt ze jak ostatnio kupuja to po całym mln
  • Re: gdzie jest larek oszust?po 2 wpisie wywalilem, a dzis kupilem,will Autor: ~szczesliwy [85.222.86.*]
    po co ustawiasz sobie takie samo poczatlkowe IP? czy nie ustawiasz tylko takie masz?
  • Re: gdzie jest larek oszust?po 2 wpisie wywalilem, a dzis kupilem,will Autor: ~Zemsta_pogan [83.11.11.*]

tzn. co do cen złota one byłyby wyższe gdyby nie interwencje MFW
[x]
IDMSA -2,65% 0,55 2025-10-22 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.