Wszyscy wiedza, ze znacie na pamięć każdy post z tego forum, także wiesz i o xtb od dawna. Ale ja się nie chwalę - mam to w nosie, co myslisz na temat mojego inwestowania. Ale skoro juz zahaczyles ten temat, to zdaje sie, ze ty nie mozesz sie pochwalić sukcesami na JSW...
Dodam, ze czasami nie rozumiem siebie i po co gadam z trolem, pismakiem zwykłym, bez kapitału i bez akcji. Czasami ulegam pokusie prostowania kłamstw, ale teraz zaczyna mi to wisiec. czekam tu na pokaźne zyski, ktorych zycze innym akcjonariuszom.
Jakoś przegapiłem to w zalewie tego taniego chłamu. Zastanawia mnie, po co oni to piszą wszystko ? Przecież nikt nie sprzedaje w tej cenie. Czy mają rozliczenie z ilości postów ? To nie moje pieniadze, ale ja na miejscu zleceniodawcy jednak sprawdziłbym poziom trolingu i jego skuteczność (bo jest zerowa).
Czarny jeśli masz być ciągle prymitywnym trolem dla myślących inaczej niż Ty, to ponawiam prostą prośbę - nie pisz na moich wątkach. One zasadniczo są dla inwestorów z trochę innym kapitałem i horyzontem czasowym, a nie dla grających tu 1K akcji, którzy robią się spoceni kiedy urośnie czy spadnie 5%.
Nie zartuj sobie, chcesz powiedziec ze zarzad i RN wiedza wiecej o spolce niz nasi toaletowi hirosi? No nie wierze! Jak tak dalej pojdzie, to stwierdzisz ze to trole?
Nie spodoba sie to im (oprocz postow z auto-botow bo te nie czytaja odpowiedzi :))