Ferdek czas się Wam kończy. Pyrom też. Jaką macie pewność że jeszcze coś kupicie przed odpałem? Zostaniecie w szczerym polu, z drogimi akcjam szorciarzei
Ferdek jak chcecie zaobić kolejne miliony jak akcji macie dosłownie kilka, czai się zgraja ochłapiarzy, spólka coraz lepiej notowana i przed historycznymi wydarzeniami. A jak pyry do tego dadzą ciała i nie zapłacą za 30m-cy zbierania ? Czarna rozpacz
Jeszcze sie przeloguj na nicka Budwaiser, niech 3 blizniak tez sie wypowie. Jest psychiatra na forum? Jak sie nazywa choroba jak ktos gada sam ze soba? Moje 3100 moge dzisiaj wystawic po ustalonej przez nas cenie, jezeli Ty zrobisz to samo. Bo cos smierdzi mi tu ryba, ze nie masz akcji w ogole a naganiasz:)
Jeśli coś śmierdzi to najpierw trzeba się podmyć ! Potem ewentualnie poszukać źródla odoru dookoła siebie p.makler. A może to źle pachnie stagnujący kurs tej spółki , który trzymacie na łańcuchu od 30 m-cy ? Wystawisz służbowe akcje żeby ktoś je zwinał , po to tylko żeby się uprawdopodobnić ? Tutaj majątku już nie zrobicie , lepiej weźcie się do naginania klientów z których będzie parę gr prowizji, jeśli jeszcze jakiś klientów macie. Zrobiliście już wszystko na tej spółce żeby ją zochydzić i odebrać posiadaczom. To koniec wałów na tej spółce p.Rzetelny